Θέση συμβούλου επικοινωνίας στο υπ. Πολιτισμού αναλαμβάνει η Παναγιωταρέα

Θέση συμβούλου επικοινωνίας στο υπ. Πολιτισμού αναλαμβάνει η Παναγιωταρέα Facebook Twitter
2

Καθήκοντα Ειδικής Συμβούλου σε θέματα Επικοινωνίας, καθ' υπέρβαση του οριζόμενου ανώτατου αριθμού ειδικών συμβούλων και συνεργατών, στο Πολιτικό Γραφείο της Υπουργού Πολιτισμού και Αθλητισμού, Λίνας Μενδώνη αναλαμβάνει η Άννα Παναγιωταρέα.

Σύμφωνα με απόφαση της υπουργού Πολιτισμού και Αθλητισμού, τα καθήκοντα στην κα. Παναγιωταρέα ανατέθηκαν στις 10/7/2019 και η σχέση εργασίας της θα ολοκληρωθεί με την αποχώρηση της υπουργού από τη θέση της.

Η συνεργασία της Άννας Παναγιωταρέα με το υπουργείο είναι εθελοντική και «δεν θα λαμβάνει μισθό, αποζημίωση ή άλλη οικονομική απολαβή εκτός των οδοιπορικών της», όπως χαρακτηριστικά αναφέρεται στην απόφαση.

Υπενθυμίζεται ότι το 2014 η Άννα Παναγιωταρέα είχε αναλάβει το ρόλο της επικοινωνιακής συμβούλου στην ανασκαφή της Αμφίπολης.

Πολιτική
2

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΜΕΤΡΟ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ ΚΥΡΙΑΚΟΣ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ

Πολιτική / Μητσοτάκης για μετρό Θεσσαλονίκης: «Ξεκινά ο σχεδιασμός της επέκτασης προς τις βορειοδυτικές συνοικίες»

Ο πρωθυπουργός παρέστη στα εγκαίνια της επέκτασης του μετρό Θεσσαλονίκης προς την Καλαμαριά - Οι πέντε νέοι σταθμοί θα ανοίξουν για το επιβατικό κοινό στις 3 το μεσημέρι
THE LIFO TEAM
ΕΛΛΑΔΑ ΙΤΑΛΙΑ ΦΡΕΓΑΤΕΣ ΠΟΛΕΜΙΚΟ ΝΑΥΤΙΚΟ

Πολιτική / Ελλάδα – Ιταλία: Στις 8 Σεπτεμβρίου η συμφωνία για τις δύο ιταλικές φρεγάτες FREMM

Με τη νέα συμφωνία αναμένεται να οριστικοποιηθούν οι νομικοί, οικονομικοί και τεχνικοί όροι για την απόκτηση των δύο φρεγατών, καθώς και οι λεπτομέρειες για τη μεταβίβαση και την ένταξή τους στο Πολεμικό Ναυτικό
THE LIFO TEAM

σχόλια

2 σχόλια