ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
30.7.2019 | 14:40

Γονείς ΙΙ

Η αλήθεια είναι πως είχα ξαναγράψει για το θέμα μου και με είχατε βοηθήσει.Ακόμη όμως αντιμετωπίζω κάποιες δυσκολίες και χρειάζομαι πάλι την βοήθεια σας.όπως είχα κάνει γνωστό είμαι 21 χρονών και φοιτήτρια.Για το καλοκαίρι γυρνάω κάθε φορά στο χωριό μου.Φέτος όμως θέλω να φύγω από τις αρχές Αυγούστου και όχι στα τέλη καθώς πολλοί φίλοι μου αλλά και το αγόρι μου έχουν γενέθλια.Το συζήτησα με τους δικούς μου και μου είπαν να πάω για δυο-τρεις μέρες αλλά όχι παραπάνω.Εγω βέβαια θέλω να κάτσω εκεί και για να διαβάσω για την εξεταστική μου αλλά και γιατί στο χωριό μου δεν έχω παρέες και είμαι μόνη μου σε ένα δωμάτιο.Να κάνω την κίνηση να πάω αφήνοντας ανοιχτό το πότε θα γυρίσω?Τα έξοδα είναι όλα δικά μου χωρίς να τους επιβαρύνω οικονομικά.Δεν μπορώ να τους καταλάβω γιατί δεν με αφήνουν και η κολλητή μου που είναι και μικρότερη θα πάει για δυο εβδομάδες με το αγόρι της στο εξωτερικό.Εγώ που θα πάω εδώ δίπλα γιατί έχω τέτοια αντιμετώπιση?Γιατί τους είναι τόσο δύσκολο να δεχτούν ότι εδώ δεν είμαι ευτυχισμένη και ότι εκεί περνάω όμορφα?Κουράστηκα να περνάει το δικό τους πάντα και να καταπιέζομαι εγώ συνέχεια για να είναι αυτοί ευχαριστημένοι!
3
 
 
 
 
σχόλια
Πλησιαζει την ενηλικιωση; Ειναι ηδη 21!!!! Απλα θελουν να εχουν την αισθηση οτι σε ελεγχουν..Ειδικα εκει που λεει οχι περα απο 2-3 μερες, τρελαθηκα!!! Δε θελουν να εισαι αλλου οταν δεν υπαρχει η σχολη, γιατι ποιος ξερει τι αλλο θα κανεις!! Εγω θα σου ελεγα να τους πεις την αληθεια για το πως περνας στο χωριο και ρωτα τους γιατι πιστευουν οτι εκεινοι πρεπει να οριζουν το ποσο χρονο θα περνας που. Αν θελουν να κανουν πραγματα μαζι σου γιατι τους λειπεις τον υπολοιπο καιρο, φτιαξε ενα ωραια προγραμμα για τις υπολοιπες μερες για να ευχαριστηθειτε ζεστες οικογενειακες στιγμες. Οποιαδηποτε αλλη δικαιολογια απ τη μερια τους δεν ειναι αρκετη..
δε μπορουν να σου κάνουν κουμαντο και πιο πολυ οσον δε εξαρτάσε κι οικονομικά απ εκείνους . αγαπατους μα θέσε τα όρια σου . δε μπορει να σε διατάζουν τι ειναι ??? κέρβεροι ???