ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
25.7.2019 | 14:16

Με κοροϊδεύει; Έχει κάποιο πρόβλημα; Θέλει απλά να δειχτεί;

Εδω και μερικό καιρό βγαίνω με κάποιον ο οποίος μου είπε απο την αρχή οτι δεν θέλει δεσμούς κλπ. Εγω δέχτηκα αφού ούτε εγω θέλω κάτι τώρα στην ζωή μου, αλλά έχει μια περίεργη στάση: φέρεται σαν να τον παρακαλάνε σχεδόν όλες οι κοπέλες της πόλης να βρεθούν ερωτικά μαζί του και πως αυτός δεν μπορεί να τις αφήσει παραπονεμένες αλλά όμως έχει ''επιλέξει'' εμένα ενώ τις άλλες τις έχει μόνο για μία φορά, όπως λέει....Μου λέει οτι κάποιες απο αυτές είναι πολύ όμορφες γυναίκες που δεν μπορούν να τις ανταγωνιστούν οι άλλες γυναίκες εεεεε και αναμενόμενο είναι να μην μπορεί ούτε αυτός να τους πει οχι..... Μερικές φορές μου λέει κιόλας οτι εγω τον αναγκάζω να κάνει κάτι τέτοιο επειδή δεν τον ικανοποιώ απόλυτα όσο θα ήθελε στο σεξ..... Επίσης μου έχει πει πως σε οτιδήποτε ζητάει, εγω θα πρέπει να το κάνω αμέσως σαν πιστό σκυλάκι...Το αστείο είναι οτι λέει τους άλλους άνδρες λιγούρια και πως κυνηγάνε απλώς ένα αιδοίο...
18
 
 
 
 
σχόλια
Τα πράγματα είναι πολύ απλά. Δεν σε ενδιαφέρει πώς νιώθει (από ότι μας λες τουλάχιστον) δεν τον ενδιαφέρει πώς νιώθεις. Δεν τον ικανοποιείς στο σεξ, στο λέει ξεκάθαρα, με ποιον σκοπό δεν ξέρω (πχ να βελτιωθείς, να σε ελέγχει ή οτιδήποτε). Μην παίρνεις τοις μετρητοίς ότι σου λέει και εσύ γιατί ίσως και να μην ισχύουν (μεταξύ μας, πιστεύω είναι σάλτσες και υπερβολές, δεν νομίζω ότι όποιος έχει πολλές κατακτήσεις, τις διαφημίζει έτσι, πόσο μάλλον σε κάποιον που δεν τον ενδιαφέρει αν θα ζηλέψει ;) ) Οπότε, ή χωρίζεις, (με βάση πάντα αυτά που μας γράφεις ως δεδομένα, ότι δεν σε νοιάζει καθόλου και τον θες μόνο για σεξ) αν δεν σε ικανοποιεί και εσένα, αφού δεν σε σέβεται κιόλας, και όλες οι σχέσεις πρέπει να διέπονται από σεβασμό, ή κάνετε μια συζήτηση αν έχει αλλάξει κάτι ανάμεσα σας (κάτι που το αποκλείω, απλά το αναφέρω ως πιθανότητα.) Αυτό για το πιστό σκυλάκι, νομίζω καταλαβαίνεις ότι είναι γελοίο, απορώ μάλιστα πώς το δέχτηκες και δεν διέκοψες κάθε επαφή από εκείνη τη στιγμή. Το ότι έχει κάποιος/α ελεύθερη σχέση, δεν σημαίνει ότι δεν πρέπει να υπάρχει σε αυτήν σεβασμός, και "καλοπέραση".
Είναι πολύ μaλ@κας και πολύ χειριστικος. Αρχίζει και δουλεύει η μέθοδος του, αλλιώς θα τον είχες στείλει σπίτι του και δε θα έγραφες εδώ. Φύγε τρέχοντας, δεν αξίζει να ασχολείσαι.
Ρε κοπέλα μου αφού δεν θες δεσμό τώρα τι πας και σκέφτεσαι? αυτος που δεν θέλει δεσμό θέλει ελευθερία κ παιχνίδι κ να κανεις οτι θέλει εκείνος..... Ουτε θα σε σέβεται ουτε τίποτα, σε έχει σαν βραβείο κ λέει σε όλους :"κοιτάτε αυτή τη χαζή όμορφη εε στο χέρι την εχω εσείς οχι χαχαχα" ταΐζεις τον εγωσιμο του . Η κανεις το ίδιο ή φεύγεις.