ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
24.4.2013 | 17:44

ΔΕΝ ΕΧΩ ΙΔΕΑ ΤΙ ΝΑ ΣΠΟΥΔΑΣΩ

Παιδιά γεια σας,Είμαι 17, τελειώνω σε ενάμιση μήνα το σχολείο. Έχω πάρει κάποιες χι επιλογές, πάω προς ένα συγκεκριμένο κλάδο (οικονομικά), είναι όλα "στρωμμένα" (γράφω πολύ καλά) και προδιαγεγραμμένα. Είμαι στα τελειώματα που λέτε...Ωστόσο, ιδέα δεν έχω περί τι θέλω να κάνω στη ζωή μου! Μ' αρέσουν όλα, ή δεν μ' αρέσει τίποτα μόνο του. Μακάρι να μπορούσα να συνδυάσω τρία-τέσσερα πτυχία, σκέφτομαι ώρες-ώρες. Δεν είναι πως δεν θέλω να σπουδάσω τίποτα, είναι που δεν ξέρω ΤΙ να διαλέξω.Τύχεροι όσοι γεννήθηκαν με μια αγάπη σφηνωμένη στην καρδιά τους... Ένας φίλος μου, κάθε φορά που κάποιος χτυπούσε, έτρεχε να δει την πληγή, να την περιεργαστεί. Γιατρός, αμετάκλητος... Όπως και έγινε.Δεν ξέρω, δεν έχω ιδέα, νιώθω πως κάνω λάθος... Έχω μπουρδουκλωθεί!
2
 
 
 
 
σχόλια
συμφωνω με ολους (σχεδον) αλλα σκεψου ηρεμα ... και να ' ξερες ποσοι ξερουν τι θελουν και δεν καταφερνουν να το ακολουιησουν , και αλλοι νομιζουν οτι ξερουν και ... τελικα δεν ξερουν τιποτα , και αλλων τους βγαινει στην πορεια! μια συμβουλη , μη σκεφτεσαι ουτε λεφτα ουτε τιποτα! αν σαρεσει κατι θα το βρεις, θα σε βρει , και θα εισαι σιγουρα καλη!