ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
18.7.2019 | 09:43

Γυναικεία ρουτίνα!

Πόσο βαρετή συνήθεια είναι να κάνεις βασικά βήματα περιποίησης το πρωί;Πλύσου, χτενίσου, ενυδατώσου, βάψου στοιχειωδώς*, ντύσου και πήγαινε για δουλειά!6 ώρα το πρωί, δε μπορώ να σκεφτώ τίποτε άλλο από το να πλυθώ και να βάλω μπλούζα - τζιν και να φύγω!Πως το κάνετε αυτό μερικές; Σας θαυμάζω!* Το μακιγιάζ το πρωί είναι σχετικό... Καθόλου, ελαφρύ, κανονικό.
7
 
 
 
 
σχόλια
Όταν είσαι ευτυχισμένος επαγγελματικά και προσωπικά το τελευταίο που σε απασχολεί είναι η 'βαρετή' συνήθεια. Όταν περιποιούμαι τον εαυτό μου έστω και στοιχειωδώς με βλέπουν τα παιδιά μου καλά και είμαι εγώ η κινητήριος δύναμη για όλη την οικογένεια. Γιατί οι γυναίκες από τη φύση μας είμαστε φτιαγμένες έτσι ώστε να αντέχουμε περίοδο, γέννα και ότι άλλο μας συμβεί.
Έχω ξεχάσει το μακιγιάζ το πρωί και γενικότερα ενώ μου αρέσει πολύ να βαφομαι, αλλά θέλω τον χρόνο μου. Ένα δίωρο καθώς βαφομαι να βλέπω σειρές, να σχολιάζω εδώ και να κάνω αναδρομή στο παρελθόν. Αλλιώς δεν το φχαριστιέμαι!

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ