ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
15.7.2019 | 18:49

Aηδιάζω

Αηδιάζω όταν βλέπω το πόσο εύκολες έχουν γίνει οι σχέσεις σήμερα. Βγαίνεις σε ένα κλαμπ και αμέσως έχεις έτοιμο τον ''γαμπρό'', στέλνεις στο instagram και αμέσως γίνεται παιχνίδι και αυτά είναι μόνο μερικά παραδείγματα. Όλοι πια σκέφτονται το σεξ και μόνο και λυπάμαι πολύ που ζω σε έναν τέτοιο κόσμο. Θα θελα να ζούσα σε έναν κόσμο πριν 20 χρόνια, που όλα γινόντουσαν με πιο ωραίο τρόπο, πιο αργό πιο παραδοσιακό, πιο κομψό και δεν τους ένοιαζε όλους η ξεπέτα. Εύχομαι να γνωρίσω μια κοπέλα που δεν θα θέλει μόνο σεξ, όπως αυτές που συναντώ στα κλαμπ αλλά μια που να θέλει μια σχέση ζωής. Έχω φτάσει να αηδιάζω με μερικές κοπέλες γιατί ακούω ιστορίες που αυτές πάνε στις τουαλέτες αν είναι δυνατόν, για να κάνουν σεξ και άλλοι που απο το πρώτο βράδυ που γνωρίζονται, μιλάμε για ώρες μόνο, βρίσκονται αμέσως στο κρεβάτι.Για να μην σχολιάσω την ηλιθιότητα που αποκαλείται ''ελεύθερη σχέση''. Ότι πιο χυδαίο έχει βγει ποτέ, που απο το να το έχω αυτό , χίλιες φορές να μείνω με τον σκύλο μου.Πώς γίναμε έτσι ρε παιδιά;
29
 
 
 
 
σχόλια
Μακάρι να ήταν μόνο αυτό το πρόβλημα της σημερινής κοινωνίας και γενιάς μας...Αρχικά, φίλε εξομολογ. συμφωνώ μαζί σου. Έχουν γίνει όλα τόσο γρήγορα και εφήμερα που οι περισσότεροι άνθρωποι της γενιάς μας αρκούνται στο γρήγορο φλερτ , το γρήγορο σεξ κοκ. Είναι πλέον πολύ δύσκολο να βρεις κάποιον/α για σχέση , που θέλει κάτι παραπάνω και ουσιαστικό πέρα από το σεξ , πόσο μάλλον να ζήσει αυτό το 'για πάντα' μαζί σου. Παρόλα αυτά δεν είναι ακατόρθωτο. Αρκεί να μην ζητάς το τέλειο , να έχεις τα μάτια σου ανοιχτά , να ψάξεις στα σωστά μέρη και να σε θέλει λίγο και η τύχη. Πάντως μην μπερδεύεις αυτά τα 2 πράγματα : τη σχέση και το σεξ. Πλέον το ένα δεν χρειάζεται το άλλο. Αν ο κάθε παρτενέρ είναι ξεκάθαρος και ειλικρινής για το τι θέλει ( σχέση , μόνο σεξ , ξεπέτα κλπ ) τότε είναι απολύτως αποδεκτό και σεβαστό και δεν μας πέφτει και λόγος! Εσύ ψάξε αυτό που θέλεις και άσε τους άλλους να κάνουν το ίδιο και για τους εαυτούς τους.
Εγώ πάντως σε καταλαβαίνω αν αυτό σε παρηγορεί. Καταλαβαίνω τι λες δεν είναι δύσκολο, όμως πρέπει να σου πω ότι υπάρχουν πάρα πολλοί άνθρωποι που σκέφτονται σαν κι εσένα. Το τι γίνεται, και αυτό που λες ειδικότερα με τις τουαλέτες, φτάνουν νομίζω σε όλων μας τα αυτιά. Για μένα αυτές είναι ζωώδεις καταστάσεις, για άλλους πάλι όχι. Βρες ανθρώπους που σκέφτονται σαν κι εσένα για να μπορείς να συνεννοηθείς. Δεν είμαστε όλοι για άρπα κόλλα καταστάσεις. Είναι άλλο θα λήξει μια ιστορία γρήγορα και άδοξα για τον άλφα ή βήτα λόγο, και άλλο να ξεκινάει κανείς μια τελειωμένη αδιέξοδη κατάσταση. Καλά δεν μιλάω τώρα για σεξ σε τουαλέτες και συναφή ιστορίες, αυτά είναι από ένα παράλληλο σύμπαν.
Απαξιώνει όσους δεν ταιριάζουν με την κοσμοθεωρία του και έχει πρόβλημα με το αν ανοίξει αμέσως κάποια τα πόδια της.Άλλο να θες να γνωρίσεις σιγά σιγά τον άλλον σφαιρικά για να νιώσεις ότι όντως σου αρέσει, ή να θες και το πλαίσιο της σχέσης και να νιώθεις από πριν ότι δένεσαι κτλ κι άλλο να κράζεις στην ουσία το γεγονός ότι αρκετές κοπέλες απολαμβάνουν το σεξ καθαυτό χωρίς να θέλουν να κάνουν σχέση.Ο, τι δεν μας ταιριάζει δεν είναι κατακριτέο. Το παν και πιο πάνω, αρκεί να είσαι τίμιος με σένα και τους άλλους. Τώρα για το αν θα βρει άτομα με τα μυαλά του... Χλωμό... Γιατί το θέμα είναι ότι αυτά που λέει είναι υποτιμητικά ειδικά για τις γυναίκες. Ούτε είναι ξεχωριστός επειδή θέλει σχέση, αγάπη κτλ. Επίσης στην σχέση δεν μπορεί να θέλει ο κόσμος να κάνει από πολύ έως καθόλου σεξ και να το σκέφτεται ;
Δεν απαξίωσα καθόλου κανέναν , μην βγάζεις δικά σου αυθαίρετα συμπεράσματα. Και όπως βλέπεις η συντριπτική πλειοψηφία ταυτίζεται μαζί μου, άρα μάλλον δεν είναι τόσο δύσκολο να βρω κάποιον με τον οποίο θα έχω τα ίδια πιστεύω. Λυπάμαι αν σε στεναχωρώ. Συγνώμη και πάλι. Να σαι καλά.
Γιατί τόση κακία κοπελιά; Την άποψη μου είπα χωρίς να βρίσω κανέναν, είπα απλώς τι μου αρέσει , δεν έβρισα. Δεν σε καταλαβαίνω καθόλου. Ούτε πρόσβαλα τις γυναίκες , ούτε τίποτα. Έχετε κάνει καραμέλα τον σεξισμό και την υποτίμηση μερικές και τα εκμεταλλεύεστε βλέπω με μεγαλη μου λύπη.
όχι αλλά τα ταυτίζομαι. Αλλά πέρα απο αυτό εγώ είπα να γράψω την άποψη μου , κάθομαι και απαντάω σε όλους(ίσως είμαι ο μόνος που το κάνει αυτό) και δεν θα στεναχωρεθώ αν θα αρέσει σε κάποιους καθόλου όμως.
Αφού ταυτίζονται τόσο πολλοί μαζί σου τότε εσύ γιατί κράζεις το πως έχουμε γίνει έτσι; Αν θεωρείς όσους διαβάζουν lifo και πατάνε ταυτίζομαι ή όχι επαρκές στατιστικό δείγμα και συναγεις ότι δεν θα δυσκολευτείς να βρεις σύντροφο γιατί η συντριπτική όπως την αποκαλείς πλειοψηφία συμφωνεί μαζί σου τότε τι νόημα έχει η εξομολόγηση σου; Αν αυτοί στους οποίους αναφέρεσαι στην εξ είναι η μειοψηφία τότε προς τι όλη η συζήτηση;
ευγένεια λέγεται ξέρεις. .Όταν κάποιος γράφει μια εξ και δεν απαντάει , τον βρίζετε και τον λέτε τρολ. Τώρα που απαντάω μου λέτε γιατί απαντάω. ΕΕ Δεν μας παρατάτε επιτέλους.... Δεν ξέρετε τι θελετε πια.
Ανία βράσε την σχέση. Για μένα είναι ακατανόητο να σμίγουν δυο άνθρωποι σεξουαλικά που δεν ξέρουν απολύτως τίποτε ο ένας για τον άλλον. Σχεδόν με τρομάζει σαν ιδέα. Τώρα αυτό που αναφέρει για το σεξ στις τουαλέτες τι αξία να του δώσει κανείς; Απαξιώνεται εκ των πραγμάτων η όλη υπόθεση. Καθένας όπως ανέφερα το βλέπει και λειτουργεί αλλοιώς, λέω με κάθε ειλκρίνεια πως το βλέπω εγώ. Δεν νομίζω ότι απαξιώνει ειδικά τις γυναίκες, αναφέρεται σε αυτές γιατί είναι άντρας. Εγώ έτσι το κατάλαβα, ότι αναφέρεται στο φύλο που τον ενδιαφέρει. Σαν να σου πω εγώ τώρα ότι δεν μου αρέσουν οι πέφτουλες. Θα αναφερθώ στους άντρες με την ματιά μιας στρειτ γυναίκας.
Φιλε χαλάρωσε διάλογο κανουμε. Λιγο αντίλογο εχεις απλα, τπτ αλλο. "Όλοι πια σκέφτονται το σεξ και μόνο και λυπάμαι πολύ που ζω σε έναν τέτοιο κόσμο." (απ την εξ σου) Σε αντίθεση με:"Και όπως βλέπεις η συντριπτική πλειοψηφία ταυτίζεται μαζί μου, άρα μάλλον δεν είναι τόσο δύσκολο να βρω κάποιον με τον οποίο θα έχω τα ίδια πιστεύω" (απο σχολιο σου)Αυτοαναιρεισαι ή μου φαινετσι? Μη μου πεις οτι τα "ταυτίζομαι" σ εκαναν ν αλλάξεις γνώμη.
Μάλλον δεν κατάλαβες. Ίσως εγώ δεν το εξήγησα καλά. Βρίσκω μια αντίφαση στα λεγόμενα σου. Από τη μια σχολιάζεις αρνητικά το εύκολο σεξ και τις ελεύθερες σχέσεις και λες ότι θα προτιμούσες να ζεις σε άλλη εποχή. Από την άλλη συναγεις από τα ταυτίζομαι ότι η συντριπτική πλειοψηφία συμφωνεί μαζί σου. Μάλιστα το χρησιμοποιείς αυτό και ως επιχείρημα ότι δεν θα δυσκολευτείς να βρεις σύντροφο, γιατί οι περισσότεροι σκέφτονται όπως εσύ. Αφού οι περισσότεροι, λοιπόν, ταυτίζονται μαζί σου αυτό σημαίνει ότι όσοι δεν ταυτίζονται και κάνουν εύκολα σεξ είναι η μειοψηφία. Τότε γιατί τόση ενόχληση για μια τάση που ακολουθεί μόνο η μειοψηφία; Αυτό εννοώ, πιο αναλυτική δεν θα μπορούσα να γίνω. Ελπίζω να καταλαβες τώρα και να μην δόσεις άκυρη απάντηση
Έχω δηλώσει άλλωστε "ένοχη", το χειρότερο είναι ότι πάντα έτσι ήμουνα (:Ξαναλέω το θέμα για μένα δεν είναι το σεξ καθαυτό. Δεν καταλαβαίνω γιατί πρέπει "έστω" και το σκέτο σεξ να αντιμετωπίζεται με ρηχότητα. Για μένα δεν θα έπρεπε να είναι έτσι.
"Ένοχη" λέγοντας, συντηρητική. Λόγω καθολικού νηπιαγωγείου ζωδίου καταγωγής ιδιοσυγκρασίας και λοιπά (:(σκιάχτηκε ο Ανώνυμος και την κοπάνησε μάλλον).
" Με ενοχλεί και το ότι βλέπουν ο ένας τον άλλον μόνο για ένα κρεβάτι και το ότι το σεξ κυριαρχεί πια στην εποχή μας χωρίς να υπάρχει πια συναίσθημα και αγάπη αλλά και το ότι οι γυναίκες έχουν ελευθερωθεί να το πω κομψά τόσο πολύ . 3. Εγώ θέλω την γυναίκα να την κυνηγήσω, να την διεκδικήσω, να κλάψω, να κάνω τα πάντα για αυτήν , όχι να μου τα ανοίξει απο την πρώτη μέρα. Θέλω αγώνα. Και παλιά υπήρχε αυτο , τώρα χάθηκε και δυστυχώς έχετε πέσει θύματα κορίτσια μου των αντρών, "Σνουπάκο ειλικρινά συμφωνείς με αυτή την άποψη; Γιατί εμένα όλο αυτό μου κλωτσάει μαζί με το γιατί δεν πανε σε επαγγελματίες (οχι ότι είναι κακό να πάνε σε επαγγελματίες).Επισης δεν μπορώ να καταλάβω γιατί να κάθεται κάποιος που δεν του αρέσουν είτε οι πεφτουλες, είτε αυτές που κάνουν σεξ μ' άγνωστους στα κλαμπάκια και κάνουν κονέ από ινστα τόσο πολύ. Δεν πιστεύω ότι είναι ο κανόνας, απλά ένα μέρος της σημερινής πραγματικότητας. Η εμπειρία μου έχει δείξει ότι κάθονται και κράζουν αυτές που θα ήθελαν, να τους θέλουν με τον τρόπο που θελουν εκείνοι. Αλλιώς μια χαρά κοπέλες υπάρχουν που θελουν σχέση κτλ αλλά δεν θα το καταλάβεις σε ένα κλαμπάκι με τη μουσική να τρυπάει τα πάντα.Υ. Γ. Δεν είναι κακία ανώνυμε και δεν μου λένε και τίποτα ειδικά γι' αυτά τα θέματα οι ψήφοι γιατί υπάρχει μια τάση να αρέσει το απόλυτο και αμόλυντο εδώ μέσα ή έστω ο τρόπος έκφρασης. Οπότε;. Πιστεύω ότι πολλά άτομα θέλουν αυτά που περιγράφει το Σνουπάκι, κάποιοι είτε τα ζουν κι άλλοι είτε τα πάλεψαν με ακατάλληλα γι αυτούς άτομα κτλ. Αλλά όταν εστιάζεις σε ό, τι εσένα δεν σου ταιριάζει πως θα βρεις αυτό που θες; Και όταν εκφράζεις ποσο αηδία νιώθεις με τον τρόπο που ζούνε αλλά άτομα ΧΩΡΙΣ να βλάπτουν άλλους πόσο να αρέσεις; Θεωρώ σημαντικό να ξέρουμε τι μας ταιριάζει, να μην υποκρινομαστε ως προς αυτό και να μην κριτικάρουμε αβέρτα τα υπόλοιπα ή την ελευθερία για τα υπόλοιπα.
Καλημέρα Ανία, με μια.. μικρή χρονοκαθυστέρηση (:Με αυτό το "να κλάψω" ειδικότερα δεν συμφωνώ χα χα χα προς τι τα δράματα όταν κλαίμε μάλλον κάτι δεν πάει καλά (και να το επιδιώκουμε κιόλας) (: Άλλωστε προσωπικά δεν βλέπω καμία ιδιαίτερη απελευθέρωση σήμερα, περισσότερο μια σειρά παρεξηγήσεων και ασυνεννοησίας μεταξύ των δυο φύλων ίσως άνευ προηγουμένου. Η ουσιαστική "απελευθέρωση" προυποθέτει ωριμότητα και νομίζω ο σύγχρονος άνθρωπος είναι πολύ μακριά από αυτό.Όχι βέβαια δεν συμφωνώ με το "οι γυναίκες έχουν ελευθερωθεί", ούτε έτσι όπως το εννοεί ο ίδιος αλλά και γενικότερα.Θα προτιμούσα έναν κόσμο δίχως "επαγγελματίες", εγώ προσωπικά. Επίσης αν με ρωτάς, το τυφλό και γυμνό σεξ δεν τιμάει κανέναν, ούτε γυναίκα ούτε άντρα. Επίσης με τρελαίνουν κάθε είδους "δίπολα", υπάρχουν και ενδιάμεσες αποχρώσεις και δεν ξέρω γιατί είναι τόσο δύσκολο να μην είμαστε ούτε το ένα ούτε το άλλο. Ή δηλαδή "ψεκάστε" (ναι συμβαίνει, και συμβαίνει συχνά) ή πάμε κατευθείαν για στεφάνωμα και για αιώνιους όρκους πίστης. Θα μπορούσε να υπάρχει και μια ενδιάμεση κατάσταση, με όρους σεβασμού,ισότητας και ασφάλειας συναισθηματικής αλλά και γενικότερα.Πάντως αυτό το πράγμα να μην βλέπει ο ένας στον άλλον τον άνθρωπο αλλά ένα γεννητικό όργανο, μου προκαλεί πολύ άσχημα συναισθήματα.Ε φυσικά είναι γελοίο να την πέφτεις στο insta και να το κράζεις ταυτόχρονα, όμως νομίζω από μόνο του το κράξιμο δεν ισούται με θαυμασμό: καμιά φορά κρύβεται και απλά αγανάκτηση από πίσω.Καλημέρα και πάλι και φεύγω τρέχοντας.(:
Απαντάω στην ώρα μου κι εγώ! Στο κινητό αφήνω πολλά παραθυράκια ανοιχτά και τα κλείνω όταν πάνε 40 ξερωγω. :Ρ. Εγώ μαζί σου να ξέρεις. Γενικά σε όλους τους τομείς μ αρέσει να βλέπουμε και να υπολογίζουμε τον άνθρωπο που έχουμε απέναντι. Υ. Γ. 1 Ισχύουν τα περί σύγχυσης. Ότι θέλει ωριμότητα η απελευθέρωση. Απλά στην εποχή μας είναι και πιο δικαιωματικό να γίνει. Παλιά όχι τόσο. Τουλάχιστον όχι τόσο όσο τώρα. Τώρα είναι οι εσωτερικές αλυσίδες, παλιά υπήρχαν κι εξωτερικές.Υ. Γ. 1 Δεν λέω πως ό, τι κράζουμε το θαυμάζουμε. Είναι χαζή άποψη αυτή. Πιστεύω όμως ότι είναι χαζό να κάθομαι να περιμένω να αλλάξει αυτό που κράζω κι όχι να ψάξω κάτι άλλο και κάπου αλλού. Να κοιτάξω λίγο και το γούστο μου βρε αδερφέ. :)
Μια χαρά είμαστε: όποιος θέλει να ξεσκίζεται δεξιά και αριστερά, μπορεί να το κάνει. Όποιος θέλει να ζήσει ως κοσμοκαλόγερος, ομοίως απολαμβάνει αυτού του δικαιώματος. Και μη μου πει κάποιος ότι δεν μπορεί να βρει όμοιούς του, είτε της πρώτης είτε της δεύτερης κατηγορίας...Κατά τα λοιπά, αδυνατώ να κατανοήσω το νόημα της ηθικοπλαστικής (;;;) εξομολόγησης.
Άλλο η σχέση και άλλο το περιστασιακό πήδημα Τα έχεις μπερδέψει στο μυαλουδάκι σουΚαλά αν ζούσες 20 πριν πάλι απροσαρμοστος θα ήσουν και θα έλεγες 20 χρόνια πίσω ξανά μέχρι να επιστρέψεις στους ανθρώπους των σπηλαίων
Χίλιες φορές να ζούσα πριν 20 χρόνια παρά αυτό που ζω τώρα. Απλά ντρέπομαι για το πως έχουμε καταντήσει. Όλους και όλες τους νοιάζει το σεξ και μόνο πια. Κανένας δεν κοιτάει τον χαρακτήρα και τον εσωτερικό κόσμο του άλλου. Το σεξ πια έχει γίνει το πιο εύκολο πράγμα στον κόσμο , ενώ για μένα θα έπρεπε να γινόταν μετά από τουλάχιστον 2-3 ραντεβού, όταν δηλαδή θα έχεις γνωρίσει τον άλλον καλύτερα. Γιατί πρέπει όλα να γίνονται τόσο μα τόσο βιαστικά, ποιός ο ρόλος της ξεπέτας; Αν οι άντρες θέλουμε να κάνουμε μόνο σεξ γιατί δεν πηγαίνουμε σε έναν οίκο ανοχής ή με ένα call girl;; Γιατί χρησιμοποιούμε τις γυναίκες που συναντάμε καθημερινά μόνο για ένα κρεβάτι και γιατί και οι γυναίκες αποδέχονται να γίνονται θύματα των αντρών ; Οι γυναίκες εγώ ήξερα ότι είναι πιο συναισθηματικές απο μας , αλλά τις καταστρέψαμε και αυτές δυστυχώς
1ον δεν πάτε σε οίκο ανοχής επειδή κοστίζει. Το σεξ με μια κοπέλα που γνώρισες έξω είναι τζάμπα. Για αυτό το προτιμάτε. 2ον σου έχει πει κάποιος ότι το σεξ το απολαμβάνουν μόνο οι άνδρες; Τι λογική είναι τώρα αυτή ότι γίνονται οι γυναίκες "θύματα των ανδρών". Καθόλου θύματα δεν γίνονται γιατί πολύ απλά είναι κάτι που ευχαριστιουνται και οι ίδιες πολύ. 3ον εγώ δεν κατάλαβα. Εσένα σε ενοχλεί το πόσο εύκολα και γρήγορα γίνεται το σεξ στην εποχή μας ή το ότι πολύς κόσμος μένει μόνο σε αυτό;
1. Για να λες ότι κοστίζει μάλλον δεν ξέρεις τι γίνεται εκεί έξω και ειδικά εκεί και με το δίκιο σου δεν είσαι υποχρεωμένη. Αλλού είναι το θέμα. 2. Με ενοχλεί και το ότι βλέπουν ο ένας τον άλλον μόνο για ένα κρεβάτι και το ότι το σεξ κυριαρχεί πια στην εποχή μας χωρίς να υπάρχει πια συναίσθημα και αγάπη αλλά και το ότι οι γυναίκες έχουν ελευθερωθεί να το πω κομψά τόσο πολύ . 3. Εγώ θέλω την γυναίκα να την κυνηγήσω, να την διεκδικήσω, να κλάψω, να κάνω τα πάντα για αυτήν , όχι να μου τα ανοίξει απο την πρώτη μέρα. Θέλω αγώνα. Και παλιά υπήρχε αυτο , τώρα χάθηκε και δυστυχώς έχετε πέσει θύματα κορίτσια μου των αντρών, γιατί αυτοί ήταν που εισήγαγαν τον όρο '' ελεύθερη σχέση'' και τέτοιες ανοησίες . Και κατά 50% μετά ερωτεύεστε τον άλλον ενώ σας έχει διευκρινίσει ότι σας έβλεπε για ένα @@@. Δεν θα ήταν καλύτερο να ειχε αποφευχθεί όλο αυτό; Εσείς ήσασταν οι συναισθηματικές κάποτε.
Εγώ θα πω ευτυχώς που επιτέλους απελευθερωθηκαν και απολαμβάνουν το σεξ χωρίς να έχουν στο μυαλό τους ότι για να κάνουν σεξ πρέπει να είναι σε σχέση γιατί αλλιώς είναι "τσουλες". Πάντως γυναίκες που να μην θέλουν μόνο σεξ αλλά κάτι παραπάνω υπάρχουν εκεί έξω, αρκεί να ξέρεις να ψάχνεις σωστά. Θέλεις να μου πεις ότι δεν έχεις πέσει σε κοπέλες που δεν κάνουν σεξ κατευθείαν; Άσε που εγώ δεν κατάλαβα, εσύ γνωρίζοντας κάποια πως ξέρεις ότι είναι διαθέσιμη να κάνει σεξ κατευθείαν και χαλιέσαι, αφού δεν ζητάς ο ίδιος δεν γιατί θέλεις να την διεκδικήσεις;