Φυλλορροεί η Χρυσή Αυγή - Έφυγε και ο Ηλιόπουλος

Φυλλορροεί η Χρυσή Αυγή - Έφυγε και ο Ηλιόπουλος Facebook Twitter
6

O Παναγιώτης Ηλιόπουλος, πρώην βουλευτής Μαγνησίας, έκανε γνωστό πως αποχωρεί από τη Χρυσή Αυγή με ανακοίνωση παραίτησης που έδωσε στη δημοσιότητα. 

Σημειώνεται πως η παραίτηση του Παναγιώτη Ηλιόπουλου έρχεται μία μέρα μετά την ανεξαρτοποίηση του ευρωβουλευτή Παναγιώτη Λαγού. Στην ανακοίνωση, του ο Παναγιώτης Ηλιόπουλος. αναφέρει πως υπήρξε μέλος της Χρυσής Αυγής για δεκαετίες και προσθέτει:

«Όλα αυτά τα χρόνια ήμουν απολύτως συνεπής στις υποχρεώσεις μου στο Κίνημα – οικονομικές και ηθικές. Πραγματοποίησα εκατοντάδες ομιλίες στη βουλή και ακόμα περισσότερες σε ολόκληρη την Ελλάδα και υπερασπίστηκα τις θέσεις του Λαϊκού Συνδέσμου με αυταπάρνηση. Αγωνίστηκα σε ένα δύσκολο Νομό, όπως αυτός της Μαγνησίας και κατάφερνα διαχρονικά να τον κρατάω σε ποσοστά ανώτερα από τα πανελλαδικά, με σκληρή δουλειά και υποδειγματική οργάνωση. Αποχωρώ από το Κίνημα χωρίς να έχω αποκομίσει το παραμικρό οικονομικό και προσωπικό όφελος. Όμως, το να βλέπω παθητικά την Χρυσή Αυγή να αποσυντίθεται, συνεπεία αλλεπάλληλων λαθών, είναι κάτι που δεν ταιριάζει στην προσωπικότητα μου και δεν αρμόζει στις θυσίες μου.

Ήρθε το πλήρωμα του χρόνου να κλείσει αυτός ο κύκλος. Ευχαριστώ μέσα από την καρδιά μου, όλους τους ανιδιοτελείς Εθνικιστές, για τους Αγώνες που δώσατε και θα δώσετε. Προσωπικά, θα συνεχίσω να αγωνίζομαι για Πατρίδα, Θρησκεία και Οικογένεια μακριά πλέον από το Κίνημα στο οποίο ανδρώθηκα πολιτικά, στο πλευρό χιλιάδων Άξιων Πατριωτών και ενός νέου Φορέα που εδραιώνεται δυναμικά σε ολόκληρη την Ελλάδα».

Πολιτική
6

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ο Κασσελάκης ρωτά τον Μητσοτάκη: Θα διαγραφεί ο ομοφοβικός βουλευτής Κυριαζίδης;

Πολιτική / Ο Κασσελάκης ρωτά τον Μητσοτάκη: Θα διαγραφεί ο ομοφοβικός βουλευτής Κυριαζίδης;

«Πρόεδρο; ο; η;» είπε ο βουλευτής Δράμας της ΝΔ για τον Στέφανο Κασσελάκη - Το βίντεο που ανάρτησε ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ κατηγορώντας τον πρωθυπουργό ότι κατέβασε ένα «ανατριχιαστικό ακροδεξιό ψηφοδέλτιο» για τις ευρωεκλογές
NEWSROOM
Ευρωεκλογές 2024: Με απέπεμψαν επειδή το ζήτησε η Μπεκατώρου, καλή συνέχεια στον Κασσελάκη, λέει ο Παπανώτας μετά τη διαγραφή του

Πολιτική / Ευρωεκλογές 2024: «Με απέπεμψαν επειδή το ζήτησε η Μπεκατώρου», δηλώνει ο Παπανώτας μετά τη διαγραφή του

Μήπως η δημοφιλία μου ήταν «το κίνητρο για να με διώξουν;» διερωτήθηκε ο αποπεμφθείς από τη λίστα των υποψηφίων ευρωβουλευτών του ΣΥΡΙΖΑ, έπειτα από απαίτηση της συνυποψήφιάς του Σοφίας Μπεκατώρου
NEWSROOM

σχόλια

4 σχόλια
Αλλαζουω επαγγελματικες καρτες, ονοματα, διαβαθμίσεις και ιεραρχια, κτιρια, σημαιες, καταστατικο και αλλα πολλα.. Το βαθος ειναι ομως ιδιο.. Ενταξει.. τιποτα καινουργιο.. Εκσυγχρονιζονται με τα νεα δεδομενα.. Το θεμα ειναι οτι τωρα που φευγουν απο κει που ηταν, που θα πανε.. (αν και δεν απορω για τον προορισμο τους). Αυτο που με εξοργιζει ειναι οτι αυτο πο πολυεργαλειο, τροφοδοτουνταν τοσα χρονια με λεφτα του προυπολογισμου οπως οι γνωστοι-αγνωστοι.. Με τα ΔΙΚΑ μου, τα ΔΙΚΑ σου κτλ.. Ισως γι αυτο δεν εχουμε παιδεια, υγεια, προληψη.. γιατι τα λεφτα πανε σε τετοιου ειδους "σχηματισμους" που εξυπηρετουν τα συμφεροντα της εκαστοτε πολιτικης δυναστειας.. Το καλο ειναι οτι τουλαχιστον ειναι φανερα λεφτα.. Υπάρχουν και κατι δημοσιογραφοι που προωθουν τετοιους (η τους καταβαραθρωνουν, εξαρταται) αναλογα με την τιμη κατω απο το τραπεζι..
Φυλλοροεί γιατί ετοιμάζουν καινούριο κόμμα το οποίο να μην έχει το βάρος του ονόματος μιας εγκληματικής ναζιστικής οργάνωσης. Κοινώς, θα βάλει ο Μανολιός τα ρούχα του αλλιώς και θα προσπαθήσουν να το πουλήσουν εκ νέου. Πολύ φοβάμαι ότι δε θα ξεμπλέξουμε από δαύτους.
Ο Λαγός πάντως μάλλον θα μπει φυλακή, όποτε δεν ξέρω κατά πόσο το νέο κόμμα (στο οποίο ενδεχομένως θα συμμετάσχει όπως λες) θα μπορέσει να πλασαριστεί ως μη εγκληματική οργάνωση. Απο την άλλη μεριά, ειλικρινά δεν γνωρίζω τι εκπλήξεις μπορεί να κρύβει ο νέος ποινικός κώδικας.
Οποιουδήποτε είδους οργάνωση (λέσχη, σύνδεσμο, ομάδα, κλαμπ, κόμμα κλπ) παύει να υπάρχει μόνο όταν εξαλείφονται οι λόγοι ύπαρξής της. Δεν νομίζω πως έχει γίνει κάποια συστηματική προσπάθεια από το Κράτος για να γίνει κάτι τέτοιο.Ούτε καν υπάρχει κάποιος σχεδιασμός για κάτι τέτοιο.Οπότε ασφαλώς και θα ξαναοργανωθούν υπό άλλο σχήμα.Αλλά ακόμη κι αν δεν κινηθούν στο πολιτικό/ κομματικό προσκήνιο, θα υπάρχουν και θα δραστηριοποιούνται ποικιλοτρόπως μέσα στην κοινωνία. Κι αυτό ίσως να είναι από πολλές πλευρές χειρότερο.