Ρατσιστικό παραλήρημα από γυναίκες σε πτήση - Καθύβριζαν Μουσουλμάνους και ήθελαν να τους κατεβάσουν απ' το αεροπλάνο

Ρατσιστικό παραλήρημα από γυναίκες σε πτήση - Καθύβριζαν Μουσουλμάνους και ήθελαν να τους κατεβάσουν απ' το αεροπλάνο Facebook Twitter
6

Αναστάτωση προκλήθηκε σε πτήση, μετά από το ρατσιστικό παραλήρημα δύο γυναικών εναντίον Μουσουλμάνων επιβατών. Το περιστατικό σημειώθηκε στο Νταλαμάν στην Τουρκία.

Οι γυναίκες απομακρύνθηκαν από την πτήση, ενώ προηγουμένως είχαν στραφεί κατά τρων μουσουλμάνων τους οποίους καθύβρισαν και κατηγορούσαν ως «τρομοκράτες» και «απειλή», σύμφωνα με μαρτυρίες άλλων επιβατών.

Η πτήση της Thomas Cook από το Νταλαμάν με προορισμό το Λονδίνο, καθυστέρησε κατά μια ώρα και 20 λεπτά εξαιτίας του περιστατικού.

Ο Mario Van Poppel, ένας βέλγος πατέρας τριών παιδιών που ήταν στην πτήση, δήλωσε ότι η γυναίκα που φώναζε ήταν «ρατσίστρια» ενώ άλλες μαρτυρίες αναφέρουν πως ήταν εκτός εαυτού.

Ρατσιστικό παραλήρημα από γυναίκες σε πτήση - Καθύβριζαν Μουσουλμάνους και ήθελαν να τους κατεβάσουν απ' το αεροπλάνο Facebook Twitter

Οι δύο γυναίκες αρχικά ζήτησαν από το πλήρωμα να κατεβάσει τους άνδρες από το αεροσκάφος και εξαγριώθηκαν όταν φυσικά τους απάντησαν πως αυτό δεν θα γινόταν. Όλοι οι επιβάτες υποστήριξαν τους τρεις άνδρες που στοχοποιήθηκαν από τις γυναίκες, και ζητούσαν από το πλήρωμα να τις ηρεμήσει ή να τις διώξει.

Η εταιρεία Thomas Cook ανακοίνωσε ότι τελικά οι δύο γυναίκες ήταν αυτές που απομακρύνθηκαν από την πτήση λόγω προσβλητικής συμπεριφοράς . «Η ασφάλεια των πελατών και του πληρώματός μας είναι πάντα η πρώτη μας προτεραιότητα και δεν ανεχόμαστε τέτοιες συμπεριφορές«, αναφέρει. Η μία από τις γυναίκες που φαίνεται σύμφωνα με τις μαρτυρίες να είχε το πιο ακραίο ξέσπασμα, υποστήριξε πως είχε πάθει κρίση πανικού, αλλά φυσικά αυτό δεν έγινε δεκτό ως δικαιολογία για τη συμπεριφορά της.

Διεθνή
6

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΝΕΠΑΛ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ ΔΙΑΣΩΣΗΣ ΝΕΚΡΟΙ ΠΛΗΜΜΥΡΕΣ

Διεθνή / Νεπάλ: Συνεχίζονται οι επιχειρήσεις διάσωσης - Πάνω από 1.200 οι νεκροί από τις πλημμύρες

Η Εθνική Υπηρεσία Μείωσης και Διαχείρισης Κινδύνων Καταστροφών του Νεπάλ ανακοίνωσε ότι έχουν ανασυρθεί 1.252 σοροί, ενώ ο συνολικός αριθμός των αγνοουμένων στη χώρα παραμένει στους 4.216
THE LIFO TEAM
Ο Μάιλο Γιαννόπουλος ζητούσε μαζικές απελάσεις. Μετά απελάθηκε ο ίδιος

Διεθνή / Ο «ex-gay» Μάιλο Γιαννόπουλος απελάθηκε και θυμήθηκε ότι είναι παντρεμένος με άντρα

Στην πρώτη του συνέντευξη μετά την απέλασή του από τις ΗΠΑ, ο ακροδεξιός σχολιαστής είπε ότι ντρέπεται που στήριξε τον Τραμπ. Παραδέχτηκε επίσης ότι, παρά την «ex-gay» περσόνα του, παραμένει γκέι και παντρεμένος με άντρα.
THE LIFO TEAM
ΒΛΑΝΤΙΜΙΡ ΠΟΥΤΙΝ ΡΩΣΙΑ ΠΟΛΕΜΟΣ ΟΥΚΡΑΝΙΑ

Διεθνή / Βλαντιμίρ Πούτιν: Υπάρχει πιθανότητα για ειρήνη με την Ουκρανία

Ο Πούτιν μίλησε για «ευκαιρία», αλλά επανέλαβε την κατηγορία ότι οι ουκρανικές προειδοποιήσεις σχετικά με κινδύνους για τα αεροπλάνα στον ρωσικό εναέριο χώρο ισοδυναμούν με «κρατική τρομοκρατία»
THE LIFO TEAM
UNICEF: Ένα στα πέντε παιδιά σε 21 χώρες έχει υποστεί σεξουαλική κακοποίηση μέσω τεχνολογίας

Διεθνή / UNICEF: Ένα στα πέντε παιδιά σε 21 χώρες έχει υποστεί σεξουαλική κακοποίηση μέσω τεχνολογίας

Από τα social media μέχρι τα online παιχνίδια και τις εικόνες που φτιάχνει η AI, η UNICEF περιγράφει πώς η τεχνολογία διευκολύνει τη σεξουαλική κακοποίηση παιδιών σε μαζική κλίμακα.
THE LIFO TEAM

σχόλια

2 σχόλια
Οι άνδρες ήσαν γενειοφόροι και φορούσαν λευκά καφτάνια (προσευχής), γι' αυτό και στοχοποιήθηκαν. Η τύπα επίσης φώναζε στους υπόλοιπους επιβάτες πως είναι "διαταραγμένοι" που θέλουν να ταξιδέψουν και ..γενικότερα έβριζε (αποκάλεσε μία άλλη γυναίκα που διαμαρτυρήθηκε fat bitch κ.λπ.). Είπε πως ήταν σε κρίση πανικού.Αν είναι κανείς τόσο ισλαμοφοβικός δεν αντιλαμβάνομαι γιατί βρίσκεται εξαρχής στην ΤΟΥΡΚΙΑ, στο Ντάλαμαν (ίσως διακοπές, σε charter ?) σε αεροσκάφος της Τhomas Cook. Ρατσίστρια αλλά μάλλον κυρίως Ηλίθια.
Εμένα θα μου πεις? Μας την είχαν πέσει, κάποτε, κάτι τύποι σε pub και ήμασταν σε φάση "thank u very much but not interested άλλωστε έχουμε έρθει εδώ να φάμε ένα πιάτο φαί" κι αμέσως μετά άρχισαν να μας λένε "go back to where you came from!!" και λοιπά όμορφα. Άμα μας κάτσετε είστε καλοί, άμα δεν μας κάτσετε "go back to your country". Masters στην fucklogic much. Αγαπάω UK, αλλά υπάρχει χαρακτηριστική δόσιν μαλακίας ενίοτε.
Η εταιρεία Thomas Cook ανακοίνωσε ότι τελικά οι δύο γυναίκες ήταν αυτές που απομακρύνθηκαν από την πτήση λόγω προσβλητικής συμπεριφοράς . Πηγή: www.lifo.grΠεράστε έξω κυρία μου. Έξω παρακαλώ. Έξω!