Ο Μητσοτάκης κρατά την έδρα της Β' Αθηνών: Στη βουλή ο Τραγάκης - Εκτός ο Γιακουμάτος

Ο Μητσοτάκης κρατά την έδρα της Β' Αθηνών: Στη βουλή ο Τραγάκης - Εκτός ο Γιακουμάτος Facebook Twitter
1

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης καλείται να επιλέξει ποια βουλευτική έδρα θα κρατήσει, κάτι που κρίνει την τύχη για δύο από τα παλαιότερα στελέχη της Νέας Δημοκρατίας, τον Γιάννη Τραγάκη και τον Γεράσιμο Γιακουμάτο. 

Ο πρωθυπουργός ήταν υποψήφιος σε τρεις εκλογικές περιφέρειες και συγκεκριμένα στην Αχαΐα, στη Β' Πειραιά και στη Β2 του Δυτικού Τομέα Αθηνών. Μετά τις εκλογές της 7ης Ιουλίου και την καταμέτρηση των ψήφων, δημιουργήθηκε το δίλημμα ποια θα είναι η περιφέρεια που θα επιλέξει.

Όπως όλα δείχνουν, ο κ. Μητσοτάκης επέλεξε να κρατήσει την έδρα στον Δυτικό Τομέα της Β' Αθηνών, γεγονός που σημαίνει ότι εκτός Κοινοβουλίου μένει ο Γεράσιμος Γιακουμάτος. Στην περίπτωση που ο πρωθυπουργός είχε διαλέξει τη Β΄ Πειραιά, τότε θα έχανε την έδρα ο αρχαιότερος βουλευτής του ελληνικού Κοινοβουλίου, Γιάννης Τραγάκης, ο οποίος εξελέγη για πρώτη φορά το 1974. 

Σημειώνεται πως πριν γίνει αρχηγός της Νέας Δημοκρατίας ο Κυριάκος Μητσοτάκης εκλεγόταν ως βουλευτής στη Β' Αθηνών. 

Πολιτική
1

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Στο Παρίσι ο Σι Τζινπίνγκ: Συναντήσεις με Μακρόν και φον ντερ Λάινεν για εμπόριο και Ουκρανία

Διεθνή / Στο Παρίσι ο Σι Τζινπίνγκ: Συναντήσεις με Μακρόν και φον ντερ Λάινεν για εμπόριο και Ουκρανία

Η Κίνα επιδοτεί μαζικά την κατασκευή προϊόντων, με αποτέλεσμα την υπερπροσφορά κινεζικών προϊόντων κι αυτό δεν θα το ανεχτούμε, καταγγέλει η Ούρσουλα φον ντερ Λάιεν
NEWSROOM

σχόλια

1 σχόλια