ΑΥΤΟ ΤΟ ΣΑΒΒΑΤΟ

Νόνη Δούνια, Ραλλία Χρηστίδου και άλλοι διάσημοι που μπαίνουν στη Βουλή

Νόνη Δούνια, Ραλλία Χρηστίδου και άλλοι διάσημοι που μπαίνουν στη Βουλή Facebook Twitter
1

Διάσημα πρόσωπα από τον χώρο της τέχνης και της τηλεόρασης κατάφεραν να κερδίσουν τη «μάχη του σταυρού» στις εθνικές εκλογές και να εξασφαλίσουν μια έδρα στη Βουλή

Με την ενσωμάτωση στο 92,3%, η Νόνη Δούνια εκλέγεται με τη Νέα Δημοκρατία στην Α' Πειραιώς ενώ και η Ραλλία Χρηστίδου εξελέγη με τον ΣΥΡΙΖΑ στον Β3 Νότιο Τομέα Αθηνών. Η Ελένη Γερασιμίδου επίσης θα βρίσκεται στην επόμενη Βουλή με το ΚΚΕ, αφού συγκέντρωσε το απαραίτητο ποσοστό στην Α' Πειραιώς. 

Ο Κλέων Γρηγοριάδης εκλέγεται με το ΜέΡΑ25 του Γιάνη Βαρουφάκη στο κοινοβούλιο. 

Ο Κωνσταντίνος Μπογδάνος, υποψήφιος της ΝΔ στην Α' Αθηνών επίσης μπαίνει στη Βουλή όπως μπαίνει και ο Μπάμπης Παπαδημητρίου που κατέβηκε στον Β3 Νότιο Τομέα Αθηνών. Η Φωτεινή Πιπιλή εκλέγεται με τη Νέα Δημοκρατία, στην Α' Αθηνών.

Αντίθετα, εκτός Βουλής φαίνεται πως μένουν η ηθοποιός Σοφία Μουτίδου και η Βάνα Μπάρμπα που διεκδίκησαν μια θέση στο ελληνικό κοινοβούλιο με το ΚΙΝΑΛ. 

Πολιτική
1

ΑΥΤΟ ΤΟ ΣΑΒΒΑΤΟ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΗ MARC ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΕΛΑΣ ΠΑΣΟΚ

Πολιτική / Δημοσκόπηση Marc: Οι πολίτες προτιμούν δεύτερες εκλογές αντί για κυβέρνηση συνεργασίας - Ποιοι ψηφίζουν Τσίπρα και Καρυστιανού

Το 56,7% προκρίνει νέα εκλογική αναμέτρηση σε περίπτωση μη αυτοδυναμίας, ενώ η δημοσκόπηση καταγράφει τις μετακινήσεις ψηφοφόρων προς ΕΛ.Α.Σ. και «Ελπίδα για τη Δημοκρατία»
THE LIFO TEAM
ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΑΦΡΟΔΙΤΗ ΝΕΣΤΟΡΑ ΜΗΤΕΡΑ

Πολιτική / Μητσοτάκης για τον θάνατο της μητέρας της Αφροδίτης Νέστορα: «Καμία ανοχή στο αίμα και τον διχασμό των άκρων»

«Η σκέψη μου είναι στην οικογένεια του θύματος, αλλά και σε όλα τα στελέχη της Νέας Δημοκρατίας που χτυπήθηκαν τόσο άνανδρα», γράφει στα social media - Ολόκληρο το μήνυμα του πρωθυπουργού
THE LIFO TEAM
ΚΥΡΙΑΚΟΣ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΕΠΙΘΕΣΗ

Πολιτική / Κυριάκος Μητσοτάκης από Θεσσαλονίκη: «Η βία δεν έχει καμία θέση σε μια οργανωμένη κοινωνία»

Οι δηλώσεις του πρωθυπουργού για την επίθεση με γκαζάκια στα σπίτια στελεχών της Νέας Δημοκρατίας στη Θεσσαλονίκη - «Αυτοί οι οποίοι ενδύονται τον μανδύα των κοινωνικών αγώνων για να προβούν σε τέτοιες ενέργειες, δεν είναι παρά απλοί εγκληματίες»
THE LIFO TEAM
ΚΥΡΙΑΚΟΣ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΓΚΑΖΑΚΙΑ

Πολιτική / Κυριάκος Μητσοτάκης: Στη Θεσσαλονίκη μετά τις επιθέσεις με γκαζάκια σε βάρος στελεχών της ΝΔ

«Η παράταξή μας έχει πληρώσει βαρύ φόρο αίματος από την εγχώρια τρομοκρατία και δεν πρόκειται επ ουδενί να επιτρέψουμε την αναβίωση τέτοιων φαινομένων» είπε ο πρωθυπουργός
THE LIFO TEAM

σχόλια

1 σχόλια
Ηθελα πραγματικα να ξερω καποιους που τους ψηφισαν να δω ενδεικτικα τι μυαλα κουβαλανε...Αντε και τζουλια αλεξανδρατου τις επομενες εκλογες.Αν δε φτιαξει η παιδεια δεν υπαρχει μελλον. Κριμα πραγματικα.