ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
6.7.2019 | 22:12

Βοηθεια

Σος ..βγαίνω με ένα παιδί τον τελευταίο μήνα που φαίνεται να υπάρχει έντονο ενδιαφέρον Κ απ'τις δύο πλευρές..Το πρόβλημα είναι όταν ήρθε η ώρα να ολοκληρώσουμε ..αγχωθηκε και Δεν μπορεσε να κρατήσει την στύση ώστε να υπάρχει ολοκληρωμένη επαφή..Από τοτε όσες φορές προσπαθήσαμε το σκέφτεται και έτσι συμβαίνει το ίδιο ..Στα προκαταρκτικά είναι μια χαρά μετά έχει το θέμα ..προφανώς είναι ψυχολογικό Αφού είναι και νέο παιδί και γενικά πριν πάει να μπει δεν έχει θέμα ..εκλιπαρω αν κάποιος έχει περάσει κάτι παρόμοιο να μου πει πως το έλυσε ..Δεν Θέλω να χωρίσω για αυτόν τον λόγο ..
5
 
 
 
 
σχόλια
Για αρχη χαλαρωση και στηριξη. Μην δυσανασχετησεις με αυτο γιατι τοτε ειναι που θα του κοψεις τα φτερα.Περα απο αυτο κυκλοφορουν στα φαρμακεια κατι φυτικα χαπια για αυτον τον σκοπο που θα τον βοηθησουν στην αρχη να παρει τα πανω του. Να προσεχει ομως και να μην τα παιρνει συνεχεια απλα για αρχη ωστε να χαλαρωσει και μετα να του βγει απο μονο του.
Πες του (με γλυκό, υποστηρικτικό τρόπο) ότι πρέπει να δει ειδικό. Αν δεν παραδέχεται ότι έχει πρόβλημα κι ότι αυτός είναι ο μόνος τρόπος να το λύσει έχεις φύγει χτες.
Χαλαρωστε και οι δύο,χωρις νσ επικεντρωνεστε στην διεισδυση με υπομονη και κατανοηση θα το πετυχετε και θα ζησετε υπεροχες στιγμές. Ανελαβε εσυ πρωτοβουλια και κρατα τον σε εγρήγορση