Κουφοντίνας κατά δικαστών: Αγνοούν τον Άρειο Πάγο - Τους στηρίζουν ισχυρές πολιτικά οικογένειες

Κουφοντίνας κατά δικαστών: Αγνοούν τον Άρειο Πάγο - Τους στηρίζουν ισχυρές πολιτικά οικογένειες Facebook Twitter
EUROKINISSI
3

Επίθεση στο δικαστικό συμβούλιο Βόλου που απέρριψε το αίτημα του για άδεια, εξαπέλυσε ο Δημήτρης Κουφοντίνας, με δήλωση του από τις φυλακές Κασσαβετείας. 

«Όπως αναμενόταν, οι δικαστές του Βόλου έπιασαν ξανά το δικό τους αυταρχικό και αυθαίρετο νήμα, ακριβώς από εκεί που το είχαν αφήσει στο προηγούμενο βούλευμα τους», αναφέρει ο ισοβίτης της 17 Νοέμβρη, κάνοντας λόγο για «ταξική και διατεταγμένη δικαιοσύνη».

Στην γραπτή δήλωση, που δημοσίευσε η «Εφημερίδα των Συντακτών», ο Δημήτρης Κουφοντίνας αναφέρεται και στην απόφαση του Αρείου Πάγου να αναιρέσει το βούλευμα που δεν του επέτρεπε να πάρει άδεια από τις φυλακές. «Οι δικαστές του Βόλου δεν θα μπορούσαν να αγνοούν τόσο επιδεικτικά τον ίδιο τον Άρειο Πάγο, αν δεν είχαν την άμεση στήριξη, από τις ισχυρές πολιτικά και οικονομικά οικογένειες και την τρομοϋστερία των μέσων ενημέρωσης που αυτές αποκλειστικά ελέγχουν, αν δεν εκδηλωνόταν όλο και πιο ανοιχτά και απροκάλυπτα φασιστικά εκείνο το αόρατο χέρι που συντονίζει όλη αυτή τη σκοταδιστική μεθόδευση των τελευταίων μηνών. Η απόφαση τους αυτή δικαιώνει άλλη μια φορά όσους μιλούν για ταξική και διατεταγμένη δικαιοσύνη», αναφέρει.

Ολόκληρη η δήλωση του Δημήτρη Κουφοντίνα:

«Όπως αναμενόταν, οι δικαστές του Βόλου έπιασαν ξανά το δικό τους αυταρχικό και αυθαίρετο νήμα, ακριβώς από εκεί που το είχαν αφήσει στο προηγούμενο βούλευμα τους. Σα να μην είχε μεσολαβήσει τίποτα, σαν να μην έφτασε να το αναιρέσει ο Άρειος Πάγος ως αντιφατικό και νομικά εσφαλμένο, επιμένουν ξανά με τον ίδιο αντιφατικό τρόπο, με τις ίδιες διαστρεβλώσεις της αλήθειας, με την ίδια στυγνή λογική της αλαζονικής εξουσίας τους, με τα ίδια ξανά φρονηματικά επιχειρήματα (παρότι διακηρύσσουν την ίδια στιγμή τον σεβασμό στην ελευθερία της σκέψης), την ίδια απαίτηση για ιδεολογική μεταστροφή (παρότι διακηρύσσουν το δικαίωμα στις πεποιθήσεις ) την ίδια ξανά δόλια απαίτηση για δήλωση μετάνοιας.

»Οι δικαστές του Βόλου δεν θα μπορούσαν να αγνοούν τόσο επιδεικτικά τον ίδιο τον Άρειο Πάγο, αν δεν είχαν την άμεση στήριξη, από τις ισχυρές πολιτικά και οικονομικά οικογένειες και την τρομοϋστερία των μέσων ενημέρωσης που αυτές αποκλειστικά ελέγχουν, αν δεν εκδηλωνόταν όλο και πιο ανοιχτά και απροκάλυπτα φασιστικά εκείνο το αόρατο χέρι που συντονίζει όλη αυτή τη σκοταδιστική μεθόδευση των τελευταίων μηνών. Η απόφαση τους αυτή δικαιώνει άλλη μια φορά όσους μιλούν για ταξική και διατεταγμένη δικαιοσύνη.

Δημήτρης Κουφοντίνας

Κασσαβέτεια, 6/7/2019»

Ελλάδα
3

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ο Γιάννης Καλλιάνος αποχαιρετά τον πατέρα του: Ο πόνος της απώλειας μού σχίζει την ψυχή

Ελλάδα / Ο Γιάννης Καλλιάνος αποχαιρετά τον πατέρα του: Ο πόνος της απώλειας μου σκίζει την ψυχή

«Ο καθηγητής έλεγε ότι πας καλά και ότι δεν χρειάζεσαι παραπάνω υποστήριξη όταν εσύ έσβηνες από τη δύσπνοια» γράφει ο βουλευτής της ΝΔ και μετεωρολόγος στο τελευταίο αντίο προς τον πατέρα του Δημήτρη
NEWSROOM
Δίκη για το τροχαίο στη Βουλή: Προκλητικές μαρτυρίες για τον θάνατο του Ιάσονα Λαλαούνη

Ελλάδα / Δίκη για τροχαίο στη Βουλή: «Η μηχανή έκανε παράνομη προσπέραση» είπε ο συνοδηγός του υπηρεσιακού που σκότωσε τον Ιάσονα Λαλαούνη

«Η ουσία είναι ότι μας έχει δει από 60 μέτρα και δεν κόβει ταχύτητα» είπε ο βασικός μάρτυρας και συνοδηγός του υπηρεσιακού οχήματος επιχειρώντας να μεταθέσει την ευθύνη στον 23χρονο Ιάσονα
NEWSROOM

σχόλια

3 σχόλια
Το ότι ο Κουφοντίνας διαμαρτύρεται για την εφαρμογή του νόμου μιας πολιτείας κατά της οποίας έχει πολεμήσει και σκοτώσει μου φαίνεται πραγματικά πολύ αστείο.
Καλά σου κάνουν Κουφοντίνα! Εξαρχής ήταν θράσος να μπαινοβγαίνει με άδειες! Ξεχνάμε ποιος ήταν και τι έκανε;!; Παίζουν όλοι το χαρτί της απεργίας πείνας και εκβιάζουν! Εύχομαι να αλλάξει ο νόμος και οι καταδικασθέντες για τρομοκρατία να μη βλέπουν ποτε το φως της μέρας