ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
28.6.2019 | 15:59

Φοβάμαι.

Πολύ συχνά νιώθω ότι η ζωή είναι πολύ δύσκολη και ο κόσμος πολύ ψυχρός σχεδόν τρομακτικός. Δεν μου έχουν τύχει κάτι τρομερές δυσκολίες ως ώρας, απλά ζω την καθημερινή πίεση που ζούμε όλοι. Πολύ συχνά νιώθω λίγη η ότι όσο και να προσπαθήσω δεν θα είναι αρκετό. Δεν κατηγορώ ποτέ τους άλλους , το σύστημα, την κοινωνία η ότι άλλο, παίρνω όλη την ευθύνη πάνω μου αλλά νιώθω συχνά πως εγώ η ίδια δεν επαρκώ για να τα φέρω εις πέρας. Μπορεί να ακούγεται ότι κλαιγομαι αλλά δεν είναι έτσι. Οποίος με ξέρει γνωρίζει ότι είμαι από τα άτομα που ασταμάτητα προσπαθούν και που δεν σταματάνε πουθενά. Το θέμα είναι ότι κανείς ποτε δεν ανταμοιβει την προσπάθεια. Θα φωνάξεις έναν πολιτικό μηχανικό να σου φτιάξει μια γέφυρα , αν προσπαθήσει και κάνει λάθος, η γέφυρα θα πέσει. Δεν νοιάζει κανέναν το σθένος σου και η προσπάθεια σου. Σημασία έχει το αποτέλεσμα και εγώ νιώθω ότι δεν είμαι αποτελεσματική. Νιώθω ότι πάντα κάτι κάνω λάθος. Τι να πω... Ξέρω ότι αυτό είναι ίδιο για όλους μας. Απλά μερικές φορές ίσως εξαιτίας του υπερευαισθητου και αγχωδους χαρακτήρα μου το ζω λίγο πιο έντονα. Ίσως γιατί οι προσδοκίες μου και οι προσδοκίες των γύρω μου είναι μεγάλες. Ίσως γιατί για να έχεις τα βασικά εξασφαλισμενα από ότι βλέπω θέλει να φτύσεις αίμα και εγώ εδώ που τα λέμε τα βασικά θέλω και να ζήσω με αξιοπρέπεια. Νιώθω να φοβάμαι πολύ το μέλλον... Αυτό είναι. Ελπίζω να μην κούρασα αλλά ήθελα κάπου να τα πω.
1
 
 
 
 
σχόλια
Το αποτελεσμα ειναι πολυ υποκειμενικο, αν προσπαθησεις να το δεις απο μια διαφορετικη οπτικη.Εξαρταται πως επιλεγεις να αντικρυσεις τα πραγματα.Δε χρειαζεται να συμβιβαστεις με αυτο που δε θελεις.Να μεινεις πιστη στον εαυτο σου και τις αποψεις σου, χωρις να εισαι απολυτη,να αναλαμβανεις την ευθυνη σου και απο εκει και περα, εφοσον προσπαθησεις,ο κοσμος να γυρισει αναποδα, καποια στιγμη οι κοποι σου θα ανταμοιφθουν.Το θεμα ειναι οτι ζητας μια εξωτερικη αναγνωριση αυτη τη στιγμη που μπορει να μην ερθει και ποτε και στο τελος δεν εχει και τοση σημασια.Ξαναλεω, μεινε πιστη στον εαυτο σου και κυνηγα αυτα που τρεφουν την ψυχη σου.