Η Αχτσιόγλου παραδέχεται για πρώτη φορά ότι έχει σχέση με τον Τζανακόπουλο

Η Αχτσιόγλου παραδέχεται για πρώτη φορά ότι έχει σχέση με τον Τζανακόπουλο Facebook Twitter
5

Τη σχέση της με τον Δημήτρη Τζανακόπουλο παραδέχτηκε για πρώτη φορά στον φακό η υπουργός Εργασίας Έφη Αχτσιόγλου. 

Σε συνέντευξή της στο Rise TV, η υποψήφια βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ μίλησε για την μέχρι τώρα πορεία της στην πολιτική σκηνή της χώρας, τις αγαπημένες της ταινίες αλλά γρήγορα η συζήτηση πέρασε και στα πιο προσωπικά. «Σχέση με πολιτικό θα κάνατε;» τη ρώτησε ο δημοσιογράφος για να πάρει την απάντηση «Έχω σχέση με πολιτικό».  «Να τολμήσω να ρωτήσω κάτι παραπάνω;», συνέχισε ο ρεπόρτερ. «Ε δεν ξέρετε τον Δημήτρη Τζανακόπουλο; Α Αθηνών, υποψηφιότητα», απάντησε αμέσως η υπουργός, κάνοντας με το χέρι της το σήμα της νίκης. 

Η υπουργός Εργασίας έχει φωτογραφηθεί ουκ ολίγες φορές με τον πρώην κυβερνητικό εκπρόσωπο και υποψήφιο βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ, αλλά το ζευγάρι δεν είχε στο παρελθόν παραδεχθεί δημοσίως τον δεσμό. 

Η Αχτσιόγλου παραδέχεται για πρώτη φορά ότι έχει σχέση με τον Τζανακόπουλο Facebook Twitter

Ελλάδα
5

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

σχόλια

5 σχόλια
«Ε δεν ξέρετε τον Δημήτρη Τζανακόπουλο; Α Αθηνών, υποψηφιότητα», απάντησε αμέσως η υπουργός, κάνοντας με το χέρι της το σήμα της νίκης. Πηγή: www.lifo.grΑυτό και αν λέγεται "εργαλειοποίηση" της προσωπικής σχέσης για την πολιτική..Δεν έχασε την ευκαιρία να "αξιοποιήσει" πολιτικά ένα προσωπικό θέμα.Ή, όταν η πολιτική γίνεται επάγγελμα...