ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
23.6.2019 | 02:15

Δεν καταλαβαίνω!

Αν βγεις με κάποιον ραντεβού και το ραντεβού πάει μια χαρά, μιλάτε πολύ, υπάρχει ενδιαφέρον και περνάς πολύ ωραία, και όταν είναι να φύγεις σε πιέζει να μείνεις κι άλλο, αλλά την επόμενη μέρα κανένα σημείο ζωής. Ούτε τηλέφωνο, ούτε μήνυμα! Δεν επικοινωνεί ξανά για μέρες. Μέχρι που στέλνεις εσύ! Και σου απαντάει μια χαρά, σου ζητάει να ξαναβγείτε....εσείς αυτό πως το εκλαμβάνετε; Τι θα κάνατε στη θέση μου; Δεν είναι λίγο περιέργη στάση; Μετά από τόσες μέρες αν δεν έστελνα εγώ δε νομίζω ότι θα ξαναμιλούσαμε.
3
 
 
 
 
σχόλια
Συμφωνώ με τους παραπάνω. Τα πιθανά σενάρια είναι ή να περιμένει να δει ενδιαφέρον από εσένα ή απλά έχει και κάτι άλλο που παίζει παράλληλα είτε αυτό είναι σχέση είτε κάτι πιο χαλαρό και άρα το αφήνει στο φλου. Όποτε ξανατύχει να μιλήσετε. Μπορείς πάντα να τον ρωτήσεις ξεκάθαρα και να μάθεις. Το πιο πιθανό είναι να σου πει καμιά δικαιολογία αλλά και αυτό μια απάντηση είναι και δείχνει πολλά για να καταλάβεις.