ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
19.6.2019 | 19:11

Νομίζω ότι ζω

Αν έχεις μια καλή θέση σε μια δουλειά και τα λεφτά είνε καλά αλλά ζήτημα να σου μενουν μια δυο ώρες τη μέρα για να κάνεις κάτι για τον ευατό σου τότε τη συμπέρασμα βγάζεις για τη ζωή σου? Ωρες ώρες πιστευω πως δεν είμαι ζωντανή!
9
 
 
 
 
σχόλια
Αυτη ειναι η πραγματικοτητα για τους περισσοτερους εργαζομενους φουλ-ταιμ.Σπρωχνουμε τις ημερες να φτασει το σαβ/ριακο ή η αδεια, και ετσι περνανε τα χρονια.Ελπιζω τουλαχιστον να εισαι ευχαριστημενη με τη δουλεια σου και να υπαρχει καλο κλιμα με τους συναδελφους....αλλιως δεν παλευεται.
Το συμπέρασμα που βγάζω εγώ πάντως, είναι ότι μπορείς να κάνεις οικονομίες, να βάλεις κάποια χρήματα στην ακρη, αποταμιευσηyouknow, και όταν θα έχεις μια γερή βάση και προϋπηρεσία, να ψάξεις μια άλλη δουλειά με καλύτερο ωράριο.Μετά θα συζητήσουμε και τι θα κάνεις με τον ελεύθερο χρόνο που θα έχεις.
Οι καθημερινές μου είναι κυριως έτσι και το μόνο πράγμα που θέλω είναι να κοιμηθώ αρκετά για να αντέχω την επόμενη μέρα, αλλά με λίγα χρήματα. Ευτυχώς η δουλειά που κάνω για μένα είναι ικανοποιητική και αρκετές φορές απολαυστική.
Θέμα απόλυτης ταύτισης.Πρόσθεσε και το τηλ που βαράει ασταμάτητα.Αν έχεις και 1-2 ώρες πάντα, να ξέρεις οτι υπάρχουν και χειρότερα! Δυστυχώς θέσεις και αποδοχές, είναι αντιστρόφως ανάλογες με τα ωράρια. Και στο εξωτερικό, οι ίδιες θέσεις ακόμα και με 7ωρο, πληρώνονται διπλάσια. Και μας λένε και τεμπέληδες.
Μεγαλο θεμα ανοιγεις9κ30-6κ30 ωραριο βαλε και μια ωρα να γυρισω σπιτι. Μετα τρεχω απλα να προλαβω πραγματα για μενα. Δυστυχως ετσι ειναι και δεν εισαι η μονη.Αμα βρεις την λυση πες στην και σε μενα ?
Φυτοζωούμε για να δουλεύουμε. Πού να δεις όταν μας δουλεύουν κι από πάνω..Ερώτηση: Θα συμβιβαζόσουν με μια δουλειά που θα σου προσέφερε λιγότερα χρήματα αλλά θα σου άφηνε περισσότερο χρόνο; Κι έτσι με μια δόση ρεαλισμού, οι περισσότερες δουλειές πλέον δεν δίνουν ούτε το ένα, ούτε το άλλο.