ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
19.6.2019 | 10:26

Το χετε τερματίσει....

Χριστούγεννα. Γνωρίζω κοπέλα 21 χρονών, αρχιζει νταραβέρι, γουστάρει (πιο πολύ το επαγγελματικό μου στάτους απ' ότι εν τέλη κατάλαβα). Πριν φτάσουμε στο απροχώριτο μαθαίνω ότι έχει σχέση και είναι έτοιμη να την παρατήσει για μένα. Ξενερώνω και δεν προχωράω τίποτα. Δυο μήνες τώρα τα είχα με μια κοπέλα στα 23 της. Ήμουν στο στάδιο που γνωριζόμασταν ακόμα και μάθαινε ο ένας τον άλλον. Προχθές βγήκαμε για φαγητό. Κάποιος της έστειλε μήνυμα και μου είπε ότι ήταν ο πρώην της, αυτός δηλαδή που ήταν μαζί της αφού γνωριστήκαμε, αφού είχαμε βγει αρκέτες φορές οι δυο μας και είχαμε ξεκαθαρίσει ότι γουστάρει ο ένας τον άλλον και που τον χώρισε όταν κατάλαβε ότι θέλει εμένα. Βέβαια πρόσθεσε στο τέλος ότι τον είχε μόνο για το σεξ και πως εμένα με επέλεξε επειδή τα είχα όλα, καλή οικογένεια, μέλλον, δουλειά. Έπρεπε δηλαδή εγώ να χαρώ με αυτά γιατί έτσι τα έλεγε. Να μην τα πολυλογώ την γύρισα σπίτι και της είπα να τα ξαναβρεί με τον πρώην γιατί εγώ χάρηκα που με επέλεξε αλλά αν ήξερα πώς ήταν δεν θα την επέλεγα εγώ. Τι γίνεται ρε παιδιά; Γιατί τέτοια συμπεριφορά; Γιατί να πρέπει ντε και καλά να είσαι με κάποιον μέχρι να βρεις χορηγό και αντί να το κρύβεται το δηλώνεται κιόλας; Κρίμα στις πραγματικές κυρίες που ξεφτυλίζουν το φύλο τους τα γύναια.
11
 
 
 
 
σχόλια
Εμένα με ξεπερνάει οτι η εξομολόγηση αναφέρεται σε δύο περιπτώσεις ανειλικρίνειας με στόχο την εξαπάτηση (γιατί καμία τους δεν είπε εξαρχής ότι είναι δεσμευμένη) κι οι περισσότεροι σχολιαστές έχουν σταθεί στην υπόθεση οτι τα κορίτσια είναι συγκεκριμένης εμφάνισης.Άλλα λόγια να αγαπιόσαστε.
Εμ, οι άντρες εμένα δεν μου τα έκαναν αυτά: δεν θα παρατούσαν καμία αλλά αν ήθελα να έρχομαι 2η(3η, 4η κτλ) δεν θα είχαν πρόβλημα. Οπότε τσέκαρε τι κοινά είχαν και τι εσύ παρεβλεψες ( αν και νωρίς το κατάλαβες) και προσεκτικότερες επιλογές. Δεν πάει με το φύλο, κανείς δεν είναι εκπρόσωπος του φυλου του αλλά μονάχα του εαυτού του.Διαφωνώ με το σχόλιο που σου είπε να παίζεις παράλληλα κι εσύ. Αν δεν σου αρέσει και δεν σου ταιριάζει δεν θα γίνεις εσύ κόπανος κι αν το αξίζουν, εσύ αξίζεις να είσαι καλά και όχι να χαλιέσαι, σωστα; :)
πας και ΕΣΚΕΜΜΕΝΑ επιλέγεις κοπέλες σε σχέση, και έχεις παράπονο που σου κάνουν τα ίδια που έκαναν στην σχέση τους? Θα μας τρελάνεις? '' Αχ, ας κάνω λαϊκ στον τάδε κώλο στο ίνσταγκραμ μπας και τσιμπήσω γκόμενα"(Τσιμπάει γκόμενα) " Μα καλά, πως είναι δυνατόν να ποστάρεις τον κώλο σου στο ίνσταγκραμ?"
Δε λες που στα 21 και στα 23 τους προτιμούν να χωρίσουν και να προσπαθήσουν μαζί σου, αντί να παρτουζώνεστε ενήμεροι ή μη.Επίσης για να πέφτεις όλο σε δεσμευμένες πρέπει να είναι καλές περιπτώσεις ε; Εμφανισιακά ίσως, όπως εσύ διαθέτεις στάτους ασπούμε.
Τις είχες για καλουλες bro? Welcome to reality. Λεφτά έχεις, εμφάνιση έχεις, εκμεταλλευσου το και απόκτησε εμπειρίες, περνα καλά, παίζε και με δυο-τρεις ταυτόχρονα μέχρι να σου κάτσει το συναίσθημα ή κάνα πιστόλι λολ και τότε βλέπεις. Κι αυτές έτσι κάνουνε, εσύ θα φτιάξεις τον κόσμο; Τι νόμιζες, τσάμπα;;
Συμφωνώ απόλυτα. Αλλα με λίγο συναίσθημα και λίγο δημιουργικό λόγο ολα εκλογικευονται και βγαίνεις κι από πάνω! Πάντως κι αυτές τις δυο τύπισσες δε τις λες και εξαίρεση, μη σου πω τις λες και κανόνα! Με πολλή εκτίμηση.
Γιατί κάτι μου λέει ότι ίσως αυτες που επιλέγεις δείχνουν το ποιόν τους εξαρχής ,απλά ίσως έχουν άλλα κριτήρια που δε διαπραγματεύεσαι; Πχ σώμα , ντύσιμο κτλ Για να πέφτεις μόνο σε τέτοιες κάπου κάνεις και εσύ λάθος, δε νομίζεις;