ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
17.6.2019 | 19:27

Το άγορι ή τα κορίτσια;

Υποτίθεται πως 3 χρόνια τώρα είμαι με ένα αγόρι. Δεν μπορώ να πω ότι δε με ικανοποιεί, αλλά σίγουρα όχι στο μέγιστο. Πέρα από αυτό έχουμε και διάφορες: Πχ: ο ένας άθεος, ο άλλος θρήσκος. Ο ένας αριστερός, Ο άλλος δεξιός. Ο ένας θέλει τον ακριβό τρόπο ζωής, ο άλλος θέλει τον πιο απλό και λιτό. Πέρα από αυτό, ξεκίνησα να ανακαλύπτω για τον εαυτό μου ότι μου αρέσουν και τα κορίτσια. Πειραματίστηκα 1 φορά το καλοκαίρι, Και από το φθινόπωρο κάνουμε κάτι με την κολλητή μου. Έχουμε ξεκαθαρίσει πως Δεν έχουμε σχέση. Πολλοί μου λένε να τον χωρισω αλλά δεν είμαι σίγουρη. Νιώθω περίεργα που του το κάνω αυτό, γιατί Αυτός δε φταίει σε Κατι. Δεν τον ξεκοψα εξ αρχής, γιατί δεν ήμουν σίγουρη. Αν τον χώριζα και μετά άλλαζα γνώμη; Αν του έλεγα πως απλά θέλω χρόνο,σε αυτό το διάστημα θα ψυχραινομασταν και δεν ξέρω κιόλας αν θα έβρισκε κάτι άλλο.
3
 
 
 
 
σχόλια
Γιατί δεν προσπαθείς να τους πείσεις να πειραματιστείτε και να κάνετε κάτι όλοι μαζί; Ίσως έτσι νιώσεις πιο σίγουρη για το τι σου αρέσει. Μετά μπορείτε κιόλας να έχετε κανονική σχέση, σε φάση ερωτική τριπλέτα και να νιώθεις κι εσύ πιο γεμάτη και ούτε να σκέφτεσαι αν θα τον χωρίσεις, αλλά να έχεις και τη φίλη σου μαζί.
Είστε τρια χρόνια μαζί,δεν πιστεύεις οτι αυτός ο άνθρωπος κ αυτή η σχέση αξίζουν λίγο παραπανω σεβασμο; επίσης τι εννοεις" κάνουμε κάτι με την ΚΟΛΛΗΤΗ μου απο το ΦΘΙΝΌΠΩΡΟ'??δεν ξέρω απο που να το πιάσω,δεν πάτε καλά μερικές εκεί εξω.