Σπίρτζης για αυξήσεις διοδίων στην Αττική Οδό: «H λογική της αρπαχτής δεν θα γίνει αποδεκτή»

Σπίρτζης για αυξήσεις διοδίων στην Αττική Οδό: «H λογική της αρπαχτής δεν θα γίνει αποδεκτή» Facebook Twitter
1

Για «λογική της αρπαχτής» που δεν θα γίνει αποδεκτή ούτε από το υπουργείο ούτε τον ελληνικό λαό, καταγγέλλει την «Αττική Οδό ΑΕ» ο υπουργός Υποδομών και Μεταφορών Χρήστος Σπίρτζης, σχετικά με την ανακοίνωση της εταιρείας για αύξηση της τιμής των διοδίων.

 

Σε ανάρτηση του στο Facebook, ο κ Σπίρτζης τονίζει: «Η Αττική Οδός ΑΕ και οι μέτοχοι της, πρέπει να απαντήσουν στον ελληνικό λαό γιατί ενώ 13 χρόνια δεν προχώρησαν σε αύξηση της τιμής των διοδίων, το αποφάσισαν μονομερώς πριν τις εκλογές; Η λογική της αρπαχτής συγκεκριμένων οικονομικών συμφερόντων δεν θα γίνει αποδεκτή ούτε από εμάς ούτε από τον ελληνικό λαό...».

Πολιτική
1

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

σχόλια

1 σχόλια
Επειδή όλες οι ενστάσεις του κ. Σπίρτζη πρέπει να βασίζονται στις συμβατικές υποχρεώσεις και στα δικαιώματα της "Αττική Οδός ΑΕ", ας περιμένουμε να δούμε τι θα απαντήσει η εταιρία.Αλλιώς, υπάρχει ο δρόμος των δικαστηρίων αν παρανομεί.Κάνει πάντως εντύπωση, η υπόνοια που διατυπώνει ο κ. Σπίρτζης, ότι υπάρχει πολιτικό κίνητρο της εταιρίας να γίνουν αυξήσεις "πριν τις εκλογές μετά από 13 χρόνια".Κατ' αρχήν ξεχνάει ότι μεσολάβησαν και άλλες εκλογές σε αυτά τα 13 χρόνια, αν η εταιρία ήθελε να εκμεταλευτεί αυτή την παράμετρο, θα μπορούσε να το είχε κάνει πάλι. Ειδικά το καλοκαίρι-φθινόπωρο του 2015 με τον πολιτικό χαμό που υπήρχε.Και γιατί άραγε η απόφαση στρέφεται ειδικά κατά της απερχόμενης κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ, που προφανώς προτρέπει τον ελληνικό λαό (λέγε με "Ρουβίκωνα" ;), να μην ανεχθεί την αύξηση ;Η κυβέρνηση - μάλλον μέσα στον πανικό της -, προσπαθεί να στρέψει την προσοχή του λαού αλλού από τις πραγματικές αιτίες της δυσαρέσκειας του κόσμου για αυτήν.

ΘΕΜΑΤΑ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

THE GOOD LIFO ΔΗΜΟΦΙΛΗ