Εθνικές εκλογές 2019: Το πρώτο σποτ του ΣΥΡΙΖΑ

Εθνικές εκλογές 2019: Το πρώτο σποτ του ΣΥΡΙΖΑ Facebook Twitter
2

O ΣΥΡΙΖΑ έδωσε στη δημοσιότητα το πρώτο του σποτ για τις επικείμενες εθνικές εκλογές στις 7 Ιουλίου. 

Στο σποτ, με διάρκεια 30 δευτερόλεπτα, το κυβερνητικό κόμμα επιχειρεί να χτίσει και να ενισχύσει το φιλολαϊκό προφίλ του, θίγοντας θέματα όπως η εξαντλητική εργασία, οι συντάξεις και η υγεία, τα οποία επισημαίνει πως θα επιδεινωθούν αν η Νέα Δημοκρατία κερδίσει τις εκλογές. 

Το σποτ κλείνει με τη φράση «τώρα δεν παίζουμε, αποφασίζουμε για τη ζωή μας» που είναι και το προεκλογικό σλόγκαν του ΣΥΡΙΖΑ. 

 
Πολιτική
2

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΠΑΣΟΚ ΘΑΝΟΣ ΠΛΕΥΡΗΣ ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΑΖΩΝΑΚΗΣ

Πολιτική / ΠΑΣΟΚ για Πλεύρη: «Ήταν συνιδρυτές σωματείου με τους κατηγορούμενους γιατρούς» στην υπόθεση Μαζωνάκη

Έντονη αντιπαράθεση έχει δημιουργηθεί μεταξύ του ΠΑΣΟΚ και του υπουργού Μετανάστευσης & Ασύλου, με επίκεντρο την υπόθεση θανάτου του Γιώργου Μαζωνάκη και των δύο κατηγορούμενων γιατρών
THE LIFO TEAM
ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΗ MARC ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΕΛΑΣ ΠΑΣΟΚ

Πολιτική / Δημοσκόπηση Marc: Διψήφιο προβάδισμα της ΝΔ – Οι προτιμήσεις για την επόμενη κυβέρνηση

Σχεδόν ένας στους τρεις προτιμά αυτοδύναμη κυβέρνηση της ΝΔ, ενώ στο 27,1%, βρίσκεται το ενδεχόμενο συνεργασίας του ΠΑΣΟΚ με την ΕΛ.Α.Σ. και μικρότερα κόμματα της Αριστεράς
THE LIFO TEAM
ΡΟΖΑ ΒΡΕΤΤΟΥ ΠΑΣΟΚ ΠΑΡΑΙΤΗΣΗ

Πολιτική / ΠΑΣΟΚ: Παραιτείται η Ρόζα Βρεττού: «Η σημερινή ηγεσία φαίνεται να μην έχει συλλάβει την ιστορική διαδρομή του ΠΑΣΟΚ»

Με αιχμές η σχετική επιστολή της - Αναφέρθηκε, μεταξύ άλλων, σε «γραφειοκρατικές αγκυλώσεις», «ατολμία, έλλειψη πρωτοβουλιών και επιφανειακή πολιτική» και «υποτιμημένη εσωκομματική δημοκρατία»
THE LIFO TEAM
Ένα queer βίντεο φαντάζεται τον παίκτη να φιλά το αγόρι του στο τέλος του αγώνα

Πολιτική / Ένα queer βίντεο φαντάζεται τον παίκτη να φιλά το αγόρι του στο τέλος του αγώνα

Στο «Can’t Wait», ο ανερχόμενος Αυστραλός ποπ καλλιτέχνης ξαναφαντάζεται την ανδρική αθλητική κουλτούρα ως κουίρ ρομάντζο. Μαζί του εμφανίζονται ο Ian Roberts και ο Mitch Brown, δύο πρόσωπα με πραγματικό βάρος στην ιστορία της κουίρ ορατότητας στον αυστραλιανό αθλητισμό.
THE LIFO TEAM

σχόλια

2 σχόλια
Χεχε, καλό για κάποιον που προσγειώθηκε στην Ελλάδα χθες το πρωί.Η ομάδα στρατηγικού σχεδιασμού του Μαδούρο δουλεύει για να σιγουρέψει οτι η διαφορά θα είναι μεγαλύτερη απο 10 μονάδες. Και μείς νομίζαμε οτι ο διορισμός του Καρανίκα ήταν αργομισθία...