Στην Μύκονο η μητέρα της Ναόμι Κάμπελ - Φωτογραφήθηκε με μαγιό στα 67 της

Στην Μύκονο η μητέρα της Ναόμι Κάμπελ - Φωτογραφήθηκε με μαγιό στα 67 της Facebook Twitter
10

H Βάλερι Μορίς - Κάμπελ, μητέρα του διάσημου σουπερμόντελ Ναόμι Κάμπελ, βρέθηκε στην Μύκονο για φωτογράφιση της εταιρίας ρούχων JD Williams.

Η 67χρονη Βάλερι, πρώην μοντέλο και χορεύτρια, επιλέχθηκε από την εταιρία για να παρουσιάσει την καλοκαιρινή συλλογή με ρούχα και μαγιό, καθώς η JD Williams έχει ως σκοπό να χρησιμοποιεί στις καμπάνιες της κατάλληλα ηλικιακά μοντέλα. 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Just had a quick look around this beautiful island. Mykonos is amazing... definitely need to come back ?? Thanks to @jdwfashion ? #job #shoot #greece #mykonos #models1 #travel #island

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Valerie Morris-Campbell (@valeriemorriscampbell) στις

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Sneak preview from today's High Summer shoot in Mykonos for @jdwfashion Thank you to the team, all will be revealed soon... #greece #mykonos #fashion #shoot #beautiful #island

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Valerie Morris-Campbell (@valeriemorriscampbell) στις

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

We love this shot of the fabulous @valeriemorriscampbell from our recent summer shoot in Mykonos! How amazing does Valerie look in the floral print co-ord? ⠀ Jacket: JH749 Shorts: HG974⠀ .⠀ .⠀ .⠀ .⠀ #jdwlife #summerstyle

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη JD Williams (@jdwfashion) στις


«Είναι μια στιγμή στη ζωή μου που μπορώ να σκεφτώ καλύτερα τον εαυτό μου και πραγματικά να κάνω ό,τι θέλω, κάτι που μου δίνει τεράστια δύναμη. Η απάντησή μου στο να ποζάρω με μαγιό στα 67 μου ήταν "γιατί όχι!". Το να μεγαλώνεις δεν σημαίνει πως πρέπει να καλύπτεσαι όταν βρίσκεσαι στην παραλία ή σε διακοπές. Για μένα έχει να κάνει με την αυτοπεποίθηση και το να είσαι άνετος με το πώς αισθάνεσαι και δείχνεις», εξήγησε η ίδια το σκεπτικό της φωτογράφισης. 

Σχετικά με το πώς διατηρεί τη σιλουέτα της, το απέδωσε στο ότι πηγαίνει τρεις φορές την εβδομάδα στο γυμναστήριο, όπου μεταξύ άλλων κάνει πιλάτες και βάρη.

Στην Μύκονο η μητέρα της Ναόμι Κάμπελ - Φωτογραφήθηκε με μαγιό στα 67 της Facebook Twitter
Στην Μύκονο η μητέρα της Ναόμι Κάμπελ - Φωτογραφήθηκε με μαγιό στα 67 της Facebook Twitter
Στην Μύκονο η μητέρα της Ναόμι Κάμπελ - Φωτογραφήθηκε με μαγιό στα 67 της Facebook Twitter
Στην Μύκονο η μητέρα της Ναόμι Κάμπελ - Φωτογραφήθηκε με μαγιό στα 67 της Facebook Twitter
Πολιτισμός
10

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Μάχη για τον «Δαβιδ» του Μιχαήλ Άγγελου: Η ελευθερία της έκφρασης ενάντια στην προστασία της αξιοπρέπειας

Πολιτισμός / Ο «Δαβίδ» του Μιχαήλ Άγγελου και η ελευθερία της έκφρασης κόντρα στην προστασία των καλλιτεχνικών θησαυρών

Στη Φλωρεντία, η Galleria dell'Accademia υπερασπίζεται τον Δαβίδ του Μιχαήλ Άγγελου, ένα αριστούργημα του 1504, από απαξιωτικές και μη εξουσιοδοτημένες εμπορικές χρήσεις
NEWSROOM
Πέθανε ο Ρίτσαρντ Σέρα, ο τελευταίος μεγάλος Αμερικανός καλλιτέχνης

Πολιτισμός / Πέθανε ο Ρίτσαρντ Σέρα, ο τελευταίος μεγάλος Αμερικανός καλλιτέχνης

Ο Ρίτσαρντ Σέρα ήταν ένας σύγχρονος μινιμαλιστής καλλιτέχνης γνωστός για τα μνημειώδη ατσάλινα γλυπτά του. Τα συχνά τρομακτικά σε κλίμακα έργα του προκαλούν ζάλη και αποπροσανατολισμό, με τις αρχιτεκτονικές τους καμπύλες να στροβιλίζονται, καθώς οι θεατές περπατούν στα περάσματά τους.
NEWSROOM

σχόλια

3 σχόλια
…πέραν της πρώτης φωτό που δεν μπορώ να πω πως είναι κολακευτική η πόζα και το φως (ή το μακιγιάζ) για την κα Μόρις, με βάση αυτή την παλαιά της φωτό (γλυκύτατη): https://images.app.goo.gl/yYatPmgGLDv3PiSj6 συγκρινόμενη με τις τωρινές, δεν βλέπω και καμία τόσο σούπερ ντούπερ επέμβαση, κάτι τόσο κακό ή εξτήμ, που να δικαιολογεί αυτούς τους βαρύς χαρακτηρισμούς και, φυσικά, το σώμα της είναι εντυπωσιακό για την ηλικία της. Εφόσον η γυναίκα ήταν η ίδια χορεύτρια και μοντέλο, αναγκαστικά, έχει δώσει βάρος την εμφάνιση και την σιλουέτα της, λογικό είναι. Αλλά, ρε φίλε, το γονίδιο είναι γονίδιο και αυτή -κακά τα ψέματα το έχει- μην αρνούμεθα και το απολύτως προφανές, δηλαδή διότι δείχνει κομπλεξισμό. Καμία επέμβαση δεν θα σου κάνει το σώμα και την κορμοστασιά έτσι, μην γελιόμαστε τώρα.Επίσης η εν λόγω κυρία έχει κάνει μαστεκτομή λόγω προχωρημένου +ca δεν είχε κάνει επανορθωτική για πολλά χρόνια (δεν ξέρω αν έχει κάνει τελικώς) https://www.dailymail.co.uk/health/article-2478504/Why-Naomi-Campbells-mum-refused-breast-reconstruction-mastectomy.htmlΗ Ναόμι βιολογικό μπαμπά δεν έχει γνωρίσει (ο μπαμπάς παράτησε την μαμά όταν ήταν 4 μηνών έγκυος) ...εντάξει δεν χρειάζεται να κράζουμε, ο καθείς τραβάει τα ζόρια του .Στο «ειδήσεις/άνθρωποι» εμπεριέχεται -καλώς ή κακώς- και η έννοια της «κοσμικής στήλης» απ’ ότι αντιλαμβάνομαι βλ. https://www.lifo.gr/now/peopleΓιατί σε ενοχλεί γράφοντα η κα Valerie (φαντάζομαι ότι η παρουσία της στην ημεδαπή κι όχι στις Μαλδίβες είναι περισσότερου ενδιαφέροντος, όπως όταν ένας διάσημος ή ανθυποδιάσημος επισκέπτεται την Ελλάδα) κι όχι, φερ' ειπείν, η φερόμενη ως «είδηση» τιτλοφορούμενη «Ο Τσιτσιπάς αγόρασε το αυτοκίνητο των ονείρων του: «Περίμενα 4 μήνες για αυτό»;Προσωπικά σκασίλα μου μεγάλοι και δέκα παπαγάλοι τι ονειρεμένο αμάξι αγόρασε ο Τσιτσιπάς ...λες να πάω να κράξω στην "είδηση";https://www.lifo.gr/now/people/240740/o-tsitsipas-agorase-to-aytokinito-ton-oneiron-toy-perimena-4-mines-gia-ayto
Αυτό ακριβώς! Καθένας διαβάζει την είδηση που τον ενδιαφέρει κι αν το επιθυμεί αφήνει και κάποιο σχόλιο. Κάποιοι εμπνέονται από κάποιους ανθρώπους, ο καθένας για τους δικούς του προσωπικούς λόγους και το κράξιμο είναι μία ένδειξη μικροψυχίας.
Είδηση θα ήταν αν δεν είχε κάνει όλες αυτές τις παρεμβάσεις-επεμβάσεις στο σώμα της και φορούσε το μαγιό με το σώμα της 70χρονης και όχι αυτής της καρικατουρας, ποσώς δε με ενδιαφέρει αν είναι η μητέρα της τάδε.
Γιατί είναι είδηση ότι μια φιλήδονη 70χρονη φωτογραφήθηκε με μαγιό στη Μύκονο, η οποία το μόνο αναγνωρίσιμο στοιχείο που έχει είναι ότι έχει διατελέσει μητέρα μιας famous μοντέλας των 90s;
Οι ενστάσεις δεν αφορούν την ίδια. Εσύ βλέπεις μια sexy grandma, και μπράβο σου, εγώ μια ηδυπαθη ηλικιωμένη με κακές πλαστικές επεμβασεις.Η ένσταση αφορά το άξιον της περί αυτής δημοσιολογίας.
Από που προκύπτει το φιλήδονη και το ηδυπαθής? Δεν είδα να αναφέρεται κάτι σχετικό με την ηδονή στο κείμενο. Υποθέτω οτι θέλετε να πείτε φιλάρεσκη? Αν όχι τον βρίσκω άτοπο το χαρακτηρισμό. Προσωπικά βλέπω ότι και ο/η Haifischnet.