ΑΠΕΡΓΙΑ ΓΣΕΕ

ΚΙΝΑΛ: O Γιώργος Παπανδρέου υποψήφιος στην Αχαΐα

ΚΙΝΑΛ: O Γιώργος Παπανδρέου υποψήφιος στην Αχαΐα Facebook Twitter
EUROKINISSI
8

Οριστικοποιήθηκε  το ψηφοδέλτιο της περιφέρειας Αχαΐας για το ΚΙΝΑΛ στο οποίο δεσπόζει το όνομα του πρώην πρωθυπουργού Γιώργου Παπανδρέου.

Όπως ανακοίνωσε η Επιτροπής Ψηφοδελτίων του Κινήματος Αλλαγής οι υποψήφιοι του στην Αχαΐα στις εθνικές εκλογές της 7ης Ιουλίου θα είναι οι εξής:

Παπανδρέου Γιώργος

Αναργύρου Δήμητρα

Λόη Ολυμπία

Λουκοπούλου Παρασκευή

Νικολοπούλου Λεμονιά

Οικονόμου Χρήστος

Ρούπας Ηρακλής

Σκανδάμης Μαρίνος

Σολωμού Κατερίνα

Ταπεινός Γιάννης

Τζουραμάνης Ανδρέας

Φιλιππάτος Δημήτρης

Πολιτική
8

ΑΠΕΡΓΙΑ ΓΣΕΕ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Συνάντηση Ελλάδας και Τουρκίας για τα ΜΟΕ στην Αθήνα την ερχόμενη Δευτέρα

Πολιτική / Συνάντηση Ελλάδας και Τουρκίας για τα ΜΟΕ: Συμφωνία για ανταλλαγή επισκέψεων διοικητών μηχανοκίνητων μονάδων

Επικεφαλής της ελληνικής αντιπροσωπείας θα είναι ο πρέσβης Θεοχάρης Λαλάκος και της τουρκικής ο Υφυπουργός Εξωτερικών, πρέσβης Μπουράκ Ακτσαπάρ
NEWSROOM
Ευρωεκλογές 2024: Ανακοινώθηκε η υποψηφιότητα της Ελενοώρας Μελέτη- «Το χρωστάω στην 6χρονη κόρη μου»

Πολιτική / Ευρωεκλογές 2024: Ανακοινώθηκε η υποψηφιότητα της Ελεονώρας Μελέτη- «Το χρωστάω στην 6χρονη κόρη μου»

«Η προσέγγισή μου θα είναι ανθρωπιστική, αμιγώς κοινωνική και δεσμεύομαι ότι αν ο κόσμος με εμπιστευτεί θα ασκήσω και πολιτική και μάλιστα δυναμική» ανέφερε μεταξύ άλλων η Ελεονώρα Μελέτη
NEWSROOM
Ευρωεκλογές 2024: Επιτροπή για την εθνική κυριαρχία και την Κύπρο, νέος φορέας στις κάλπες

Ευρωεκλογές 2024 / Ευρωεκλογές 2024: Επιτροπή για την εθνική κυριαρχία και την Κύπρο, νέος φορέας στις κάλπες

Όσο το πολιτικό σύστημα της χώρας επιμένει να την διατηρεί σε τροχιά υποτέλειας και εξάρτησης, δεν μπορούν να αντιμετωπιστούν τα προβλήματα της ελληνικής κοινωνίας, αναφέρεται στη διακήρυξη
THE LIFO TEAM
Οι New York Times και οι αξίες της παραδοσιακής δημοσιογραφίας στο επίκεντρο

TV & Media / New York Times - Gate: Εσωτερική έρευνα για τη διαρροή πληροφοριών από ρεπορτάζ για τον πόλεμο στη Γάζα

Η ιστορική εφημερίδα με τους δέκα εκατομμύρια συνδρομητές διεξάγει εσωτερική έρευνα σχετικά με το ρεπορτάζ που αποκάλυψε σεξουαλική βία της Χαμάς κατά των ομήρων στη Γάζα
NEWSROOM

σχόλια

4 σχόλια
Διαύγεια, απογραφή δημοσίων υπαλλήλων, ηλεκτρονική συνταγογράφηση, ηλεκτρονική διακυβέρνηση. Ο άνθρωπος που όταν μίλησε για δημοψήφισμα γέλασαν και οι πέτρες. Πέτρες οι οποίες, τελικά, κατά 62% το θέλαν.Ας θυμηθεί, όποιος μπορεί, άλλον πρωθυπουργό με τόσο σαφές έργο τα τελευταία 15 χρόνια.Επειδή όλοι μισούν τον άγγελο κακών νέων αλλά αρέσκονται να ξεχνούν ποιος τα στέλνει.
Συμφωνώ. Για κάποιο λόγο ο ΓΑΠ έχει χρεωθεί το μνημόνιο. Αλλά μάλλον αυτός έφταιγε λιγότερο από όλους. Επίσης πιστεύω ότι είχε πραγματικά καλές προθέσεις και καλές ιδέες που αν είχε προλάβει να τις εφαρμόσει θα τον θυμόμαστε αλλιώς.. Αλλά then life happened.
Μήπως ο κ. Παπανδρέου πρέπει να πάρει απόφαση να αποσυρθεί πια από την πολιτική ζωή ;Ό, τι είχε να παράξει και να προσφέρει το έχει μάλλον εξαντλήσει.Λέω ξανά, μήπως ;Εκτός αν περιμένει να του το δείξουν αυτό οι πολίτες, οπότε οι Αχαιοί ας σκεφθούν και ας αποφασίσουν.
Η λέξη υποψήφιος έχει πολύ σχετική αξία στη περίπτωσή του, γιατί σην ουσία επανεκλέγεται αυτόματα ακόμη και αν δεν λάβει ούτε μία ψήφο-είναι ένα σχεδόν δυναστικού χαρακτήρα προνόμιο που μπορεί και να αποτελεί όνειδος για το αστικό κοινοβουλευτικό μας σύστημα. 'Ολοι μπορούμε βάσιμα να υποθέσουμε ποια μπορεί να είναι η συμβολή του στη λειτουργία του Κοινοβουλίου-το μηδενικό κοινοβουλευτικό του παρελθόν είναι σε ολους μας γνωστό-όπως και του αντίστοιχου δυναστικού γόνου απέναντι-του Κώστα Καραμανλή. Πάντως με την ισχυροποιημένη θέση του από τα κοινοβουλευτικά έδρανα θα γίνει αποτελεσματικότερος στο έργο ζωής στο οποίο έχει ταχθεί: να διαλύσει το κόμμα που ο πατέρας του του κληρονόμησε. Είναι νομοτελειακό αυτό!
Το γεγονός δεν είναι λυπηρό αλλά προκλητικό.Σε οποιαδήποτε άλλη πολιτισμένη χώρα, οποιοσδήποτε πολιτικός με το ίδιο ποιόν θα είχε εξαφανιστεί από την πολιτική σκηνή και θα είχε αυτοεξοριστεί περιμένοντας την δίκη του.Εννοείται πως κανένα κόμμα δεν θα τον δέχονταν σαν μέλος του, πόσο μάλλον σαν επίσημο υποψήφιό του.Η εύλογη λοιπόν απορία είναι: από πού «κρατά» τη Φώφη για να τον ανέχεται;Το αν εκλεγεί ή όχι, θα αποτελέσει δείκτη πολιτικής ευφυΐας του εκεί εκλογικού σώματος και ασφαλές σήμα προς το εξωτερικό για το κατά πόσο μπορούν να υπολογίζουν τα αντανακλαστικά του ελληνικού λαού στα μελλοντικά τους σχέδια εναντίον του.
Ρε φίλε τον συριζα ευλογάς σε κάθε σου σχόλιο και καλά κάνεις.Δικαίωμά σου.Αλλά να κουνάς και το δάχτυλο για την πολιτική ευφυΐα των άλλων πάει πολύ!Πάρα πολύ!