ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
9.6.2019 | 18:12

Φίλες για πάντα;

Έχω χάσει πάσα ιδέα για κείνη! Κάθεται με έναν ηλιθιο που της φέρεται απαίσια, τη ζηλεύει, τη χωρίζει μετά την παρακαλάει να γυρίσει, είναι χρήστης ουσιών και εξαιρετικά ανρικοινωνικο άτομο! Συνέχεια μου λέει πόσο ερωτευμένη είναι κι όταν χωρίζουνε πόσο κακός είναι! Έχω σιχαθεί να την ακούω, δεν την εκτιμώ πια, κατανοώ ότι όλοι στα ερωτικά μας τυφλωνομαστε κατά καιρούς αλλά εδώ αισθάνομαι ότι από εκεί που είχα δίπλα μου ένα έξυπνο σοβαρό άτομο συνδιαλεγομαι με το απόλυτο βλήμα!
4
 
 
 
 
σχόλια
Αν ειναι ερωτευμενη ειναι ενα αλλο ατομο για τον καιρο που θα ειναι ερωτευμενη. Μην περιμενεις να σκεφτει καποια πραγματα με τη λογική. Απλα ειναι επικυνδυνο γιατι αυτοσ ειανι τοξικομανης.Εαν ειναι αντικοινωνικος τοτε εξηγειται η παισια συμπεριφορα. Αυτος δε θα αλλαξει και αυτο πρεπει να καταλαβει η φιλη σου αλλα οσο ειναι ερωτευμενη δεν μπορει να σκεφτει λογικα. Πολλοι ανθρωποι το παθαινουν, συμβαινει και στις καλυτερες οικογενειες. Επισησ, αυτοι οι ανθρωποι εχουν αναπτυξει ενα συστημα χειραγωγησης και μαλλον η φιλη σου ειναι επιρρεπης. Αυτο δεν εχει να κανει με το ποσο σοβαρο ατομο ειναι αλλα με τα βιωματα της, κτλ.
Δεν ξερω σε τι ηλικια ειστε εσυ κ η φιλη σου. Θα πρεπε να ενημερωθουν οι γονεις της πριν πεσει κ η φιλη σου στις ουσιες. Αν νοιαζεσαι για αυτην συζητησε το με τη μητερα σου. Ισως μπορουσε αυτη να ενημερωσει τους γονεις της αν τους γνωριζει.
Απομακρυνσου.Ούτως ή άλλως είναι θέμα χρόνου να απομακρυνθεί κι η ίδια. Αλλά όταν χωρίσει, προσπάθησε να είσαι εκεί. Θα σε χρειαστεί. (Ελένη, σ' αγαπάω)