Καρπενήσι: 16χρονοι μαθητές βρήκαν πορτοφόλι με 4500 ευρώ και το παρέδωσαν στην Αστυνομία

Καρπενήσι: 16χρονοι μαθητές βρήκαν πορτοφόλι με 4500 ευρώ και το παρέδωσαν στην Αστυνομία Facebook Twitter
4

Δύο μαθητές 16 ετών στο Καρπενήσι βρήκαν πορτοφόλι το οποίο περιείχε 4.500 ευρώ και το παρέδωσαν στην αστυνομία.

Πρόκειται για τους έφηβους Δημήτρη Λάππα και Θανάση Ντρίβα οι οποίοι γυρνώντας από την βόλτα τους προχθές το βράδυ αντίκρισαν στον δρόμο τους, στο έδαφος, ένα πορτοφόλι.

Ο 16χρονος Δημήτρης ειδοποίησε τον πατέρα του και μαζί παρέδωσαν το πορτοφόλι στην Αστυνομία Καρπενησίου. Το πορτοφόλι όπως διαπιστώθηκε περιείχε το χρηματικό ποσόν των 4.500 ευρώ και ανήκε σε γνωστό επιχειρηματία της πόλης. Ο ιδιοκτήτης το παρέλαβε την επόμενη ημέρα αφού ενημερώθηκε από την Αστυνομία.

Το πορτοφόλι εκτός από τα χρήματα περιείχε και προσωπικά έγγραφα του κατόχου. Ο επιχειρηματίας ανακουφισμένος από την εξέλιξη ευχαρίστησε τα παιδιά για την πράξη τους.

Με πληροφορίες από Evrytanikanea.gr

Ελλάδα
4

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Τέμπη: Πειθαρχική έρευνα κατά εισαγγελίας Λάρισας σχετικά με το «μπάζωμα»

Ελλάδα / Αρειος Πάγος: Πειθαρχική έρευνα για εισαγγελέα που απέρριψε τον έλεγχο δύο υφυπουργών στην υπόθεση των Τεμπών

Η εισαγγελέας που ελέγχεται ήταν υποχρεωμένη να στείλει αμελλητί στη Βουλή τη μήνυση των συγγενών κατά των υφυπουργών Χρήστου Τριαντόπουλου και Ζωής Ράπτη
NEWSROOM

σχόλια

3 σχόλια
Και μετά θα μουτζώνουν τον εαυτό τους αιώνια, που δεν πήραν έστω τα μισά. Κατά τα άλλα, μιλάμε για έναν άνθρωπο ο οποίος χάνει πορτοφόλι με 4.5 ΧΙΛΙΑΔΕΣ €;;;; Πάμε καλά;; Εγώ και τα 2 € τα φυλάω σαν κόρη οφθαλμού...το να χάνεις πορτοφόλι με τόσα λεφτά δεν είναι απροσεξία, αλλά αμαρτία. Και άμα κάποιος το βρει στο δρόμο και πάρει τα λεφτά που έχει μέσα, είναι απλά δίκαιη τιμωρία για την απροσεξία σου.
Ο επιχειρηματίας ανακουφισμένος από την εξέλιξη ευχαρίστησε τα παιδιά για την πράξη τους. Ο γνωστός αυτός επιχειρηματίας του Καρπενησίου έδωσε όμως και τίποτα ως ανταμοιβή στα παιδιά ή περιορίστηκε σε ένα χαμόγελο και μία φιλική χειραψία; Δεν λέω, μπράβο στα παιδιά αλλά σε κάποιες χώρες υπάρχουν και νόμοι που λένε πως σε τέτοιες περιπτώσεις πρέπει ο ιδιοκτήτης να τους δίνει έν ποσοστό των χρημάτων που βρέθηκαν, 5 ή 10% ξέρω γω.