ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
8.6.2019 | 20:20

Τι με συμβουλετε να κανω;

φετος τελειωνω τις σπουδες μου και κοιταω να βγω εξω για μεταπτυχιακο..Το θεμα ειναι οτι θελω να φυγω περισσοτερο για να ηρεμισω,γτ ζω σε ενα πολυ τοξικο περιβαλλον.Θελω να κανω νεα αρχη καπου μονος μου,να αρχισω γυμναστηριο και γενικοτερα να εχω την ησυχια μου επιτελους..Αλλα,πρεπει να τελειωσω κιολας με τις στρατιωτικες μου υποθεσεις για να μην τις εχω στο κεφαλι μου.Λετε να παω πρωτα στρατο,να τελειωνω και μετα να παω καπου εξω; ή να φυγω οσο το δυνατον νωριτερα(πραγμα που θελω τοσοοο πολυ) και να γυρισω καποια στιγμη να μπω φανταρος;
12
 
 
 
 
σχόλια
Επίσης για να λέμε την πραγματικότητα, τα παραπάνω σχόλια οφείλονται στο τρολάρισμα του ΣΑΒΑΤΖ στο 23:20 αλλά και στο επανατρολάρισμα στο 23:35Γιατί να μην τον πάρει η μπάλα;Και χωρίς διάθεση επικριτική απέναντί του...Καλά κάνει και γράφει ό,τι θέλει...Εφόσον δεν έχει κάνει κάτι καλύτερο να κάνει...Όποιανού/ής δεν του/της αρέσει δεν διαβάζει. Σιγά το πράμα.
Μην τρελαίνεσαι. Και για μένα το ίδιο λέω, αυτοκριτικά...Ασχολούμαι τώρα εδώ με σχολιάκια και βλακείες επειδή δεν έχω κάτι άλλο να κάνω και επειδή είμαι αναγκασμένος να βρίσκομαι όλη τη μέρα στον υπολογιστή για άλλους λόγους και μπαίνω κι εδώ για διάλειμμα.Δεν είπα ότι ζηλεύεις (μα τι να ζηλέψεις, είναι δυνατόν;;). Απλά είπα ότι έχεις κι εσύ όρεξη (εκτός από μένα και Κοκκινοσκουφίτσα) να προβοκάρεις για να αναπτυχθεί μια κουβέντα που δεν θα γινότανε αν και οι 3 μας είχαμε κάτι καλύτερο να κάνουμε.
Ως φοιτητής στην ΑγγλίαImperial college.Τμήμα EeeΜπορώ να σου ένα πράγμα με σιγουριάΦύγε και έλα να σπουδάσεις άσε τον στρατό. Πρώτα εσύ η μόρφωση σου τα όνειρα σου. Μετά άχρηστα τυπικά πράγματα.
Κατοχος Ι5 εδω. Αν δεν εχεις βλεψεις να φορεσεις στολη (αστυνομια, στρατο, πυροσβεστικη, security) ειναι η καλυτερη λυση. Δεν συνεπαγεται καμια αλλη επιπτωση το Ι5.