ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
7.6.2019 | 12:39

Με αποκαλεσε useless

Δουλεύουμε μαζι, μετα την δουλειά αν βολεύει , βρισκόμαστε παω σπιτι του κοιμoμαστε μαζι τρώμε μαζι ή βγαίνουμε για καμια μπυρα.Χτες που πήγα του είπα ότι θα μαγειρέψω εγώ, είπε ενταξει και με βοήθησε λιγο. Συνήθως μαγειρεύει εκείνος μιας και οταν προσφέρομαι να βοηθήσω δε θέλει.Ετοίμασα το φαγητό και φάγαμε, μετα απο λιγο βγήκαμε..Πηγαμε για μπυρα και στον δρόμο σε κάποια φάση μου έπεσε το εισιτήριο και είπε ότι ειμαι useless .. Αφού φτάσαμε έστριψα τσιγάρο και δεν είναι καιρο που καπνίζω οποτε δεν είναι παντα ισιο..Ναι παλι useless με ειπε..Σε κάποια φάση φύσηξε και οπως πηγα να πάρω το τσιγάρο απο το σταχτοδοχειο μου έφυγε από τα χέρια και με είπε παλι useless..Εχει τύχει να τον αγκαλιάσω και να χτυπήσουν τα κεφάλια μας.. Και με είπε παλι useless και ατσουμπαλη.Σήμερα το πρωί παρήγγειλα να φάμε κάτι μιας και δεν ειχε τίποτα να φτιαξουμε πρωινο και μου είπε οταν ερθει να ανοίξω την πόρτα του, είπα ενταξει.. οταν ηρθε ημουν στο μπαλκόνι και εκείνος μεσα οποτε του ζήτησα ευγενικα αν μπορεί να ανοίξει την πόρτα μιας και ηταν πιο κοντα Και μου είπε ότι δεν κανω τίποτα και ειμαι useless.. Επίσης με αποκαλεί χοντρή και άσχημη ενω δεν ειμαι καν ετσι..Ειμαι παντα πρόθυμη να τον βοηθήσω με όλα, αλλά μιας και ειμαστε σπιτι του δεν νιωθω άνετα να πάρω τον απόλυτο έλεγχο με δικια μου πρωτοβουλια οποτε το αφήνω πάνω του αν μου πει ετσι.Οταν παμε σουπερμαρκετ εχει τυχει να τα πληρωσω ολα, ή αν βγούμε ή αν πάμε θάλασσα ή αν παραγγείλουμε ποτε δεν τον αφηνω να τα δώσει όλα εκεινος. Ειμαι παντα πρόθυμη και τρυφερή μαζι του και αν τον αγκαλιάσω πολλες φορες με λεει needy.. Είμαστε απλα fuck buddies και δεν νιωθω την υποχρέωση να του παριστάνω την κοπέλα του μιας και δεν θέλει κοπελα.
10
 
 
 
 
σχόλια
ως ο ψυχολογος της παρεας,θα σου πω πως πολλες φορες οτι αρνητικο σου κοπαναει ο αλλος οτι δηθεν εχεις γινεται για 2 λογους:1)νιωθει ο ιδιος ανασφαλεια και προσπαθει να σε ριξει για να "ανεβει" εκεινος,ελετε παιδια καποια στιγμη πρπεει να το μαθετε επιτελους καραμελα εχει γινει αυτος ο κανονας2)δεν εχεις αυτογνωσια και δυναμικο χαρακτηρα ωστε να του κοψεις τα ποδια εαν ξανατολμησει να αμφιισβητησει την εξυπναδα και γενικα τις ικανοτητες σουκαι εχω την ιδια απορια με την Ούσα_What The Fu_rfulo! για ποιον πουστη λογο τον αφηνεις να σου φερεται ετσι;;Ρε στειλτον στην μανα του να του μαθει δυο βασικα. (απλα λιτα επιστημονικα :P)
ο άνθρωπος ψάχνει για δωρεάν σέξ και το βρήκε στο πρόσωπο σου, το θέμα είναι άν σε ικανοποιεί αυτός ο ρόλος ή θέλεις και κάτι παραπάνω.Ακόμα και φουσκωτή κούκλα να αγόραζε θα ήθελε φούσκωμα που και που ενώ εσύ ....
Ας ξεκαθαρίσουμε λίγο τις "θολές" έννοιες:- Fuck buddies είναι τα άτομα που βρίσκονται ξεκάθαρα για φακ. Αφού φακ λοιπόν, μαζεύει ο καθείς τα μπογαλάκια και πάει στην σπιταρώνα του χωρίς δεύτερη σκέψη για τον άλλον.- Ελεύθερη σχέση (casual meetings). Σχέση που δεν ορίζεται από το γνωστό μονογαμικό πλαίσιο. Φακίζεστε όταν γουστάρετε. Βγαίνετε όταν γουστάρετε. Συζητάτε, όταν γουστάρετε. Κάθεστε αγκαλιά, τσιλάρετε και νετφλιξ, όταν γουστάρετε. Αν κάτσει κάνα άλλο τυχερό φακ, του αλλάζετε τα φώτα, αν γουστάρετε. Όχι ότι περιμένω να το κάνεις, αλλά θα είχε ενδιαφέρον να μας πεις για ποιον κερατά λόγο του επιτρέπεις να σου απευθύνεται ως useless. Και γιατί μένεις μαζί του παριστάνοντας την πρόθυμη και τρυφερή κοπέλα του, ενώ αυτός δεν θέλει τάχαμου. Αλλά, ούτε και εσύ τάχαμου.

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ