Η Frigoglass κλείνει το εργοστάσιο στην Κάτω Αχαΐα

Η Frigoglass κλείνει το εργοστάσιο στην Κάτω Αχαΐα Facebook Twitter
1

Στην άμεση διακοπή της παραγωγικής δραστηριότητας του εργοστασίου στην Κάτω Αχαΐα προχωρά η Frigoglass.

Όπως ανακοινώθηκε σήμερα, αυτό πραγματοποιείται στο πλαίσιο των συνεχιζόμενων πρωτοβουλιών αναδιάρθρωσης του παραγωγικού ιστού της, που αποσκοπεί στη βελτίωση της κοστολογικής δομής της και στην ενίσχυση της μακροπρόθεσμης ανταγωνιστικότητας της Frigoglass.

Σημειώνεται, ότι η Frigoglass έχει υλοποιήσει σειρά πρωτοβουλιών κατά το παρελθόν, όπως πρόγραμμα εθελουσίας εξόδου, εκ περιτροπής εργασία, μείωση του μισθολογικού κόστους και μεταφορά παραγωγής από άλλα εργοστάσια του Ομίλου, προκειμένου η παραγωγική μονάδα της Κάτω Αχαΐας να καταστεί οικονομικά βιώσιμη. Οι παραπάνω πρωτοβουλίες, τελικά, δεν κατέστησαν την ελληνική παραγωγική μονάδα του Ομίλου ανταγωνιστική.

Ο Όμιλος αποσκοπεί, σύμφωνα με την ανακοίνωση, στην καλύτερη δυνατή στήριξη των εργαζομένων που επηρεάζονται. Σε αυτό το πλαίσιο, έχει καλέσει σε διαβούλευση τους εκπροσώπους των εργαζομένων στην Κάτω Αχαΐα, προκειμένου να διαμορφωθούν από κοινού οι βέλτιστοι δυνατοί όροι και συνθήκες αποχώρησης των επηρεαζόμενων υπαλλήλων, σύμφωνα με τις δυνατότητες του Ομίλου.

Με πληροφορίες από ΑΠΕ-ΜΠΕ

Ελλάδα
1

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

σχόλια

1 σχόλια