Η Βίκυ Φλέσσα, που ήταν υποψήφια στις Ευρωεκλογές με την Νέα Δημοκρατία αλλά δεν κατάφερε να εκλεγεί, ανακοίνωσε πως επιστρέφει στην ΕΡΤ 2 με την εκπομπή της «Στα Άκρα».

 

Η γνωστή δημοσιογράφος, θέλοντας να ευχαριστήσει όσους την ψήφισαν στις Ευρωεκλογές, δημοσίευσε ένα μήνυμα στο προσωπικό της λογαριασμός στο Facebook, στο οποίο γνωστοποίησε επίσης την επιστροφή της στην δημόσια τηλεόραση.

 

Στο μήνυμά της, αφού ενημερώνει πως η εκπομπή «Στα Άκρα» θα προβάλλεται έως τέλος Ιουνίου, στη συνέχεια αναφέρεται στην υποψηφιότητά της, σημειώνοντας πως «με καταμετρημένο έως τις 3/6/2019 το 73,34% των εκλογικών τμημάτων (16.629 εκλογικά τμήματα από τα 22.675) σε ό,τι αφορά στην ενσωμάτωση σταυρών η υποψηφιότητά μου για την Ευρωβουλή έχει συγκεντρώσει 114.719 ψήφους και αναμένεται με αναγωγή στο 100% να προσεγγίσει τις 156.400 ψήφους. Κατετάγην 10η, ήτοι 2η επιλαχούσα».

 

Στο μήνυμά της αναφέρεται επίσης στον Κυριάκο Μητσοτάκη, ενώ ζητά συγγνώμη «που δεν είχε τον χρόνο πείσει τον απαιτούμενο αριθμό των Ελληνίδων και των Ελλήνων, για να εκλεγεί και να ξεκινήσει αυτήν την προσπάθεια στο Ευρωκοινοβούλιο». 

 

«Χαίρομαι που συμμετείχα με τις δυνάμεις μου στην προσπάθεια η χώρα να αλλάξει ρότα και καπετάνιο. Ο ενωτικός λόγος του κ. Κυριάκου Μητσοτάκη είναι ό,τι ακριβώς χρειάζεται τώρα η Ελλάδα, για να κάνει ένα άλμα προς το μέλλον, κερδίζοντας τον χαμένο χρόνο. Είμαι πλήρως συντεταγμένη στην προσπάθεια- παρότι αδυνατώ να συμμετάσχω και στις εθνικές εκλογές- και παραμένω πάντοτε στη διάθεση του Προέδρου της Νέας Δημοκρατίας να αλλάξει τη χώρα μας, διότι αξίζουμε οι Ελληνίδες και οι Έλληνες μία καλύτερη πατρίδα», καταλήγει η Βίκυ Φλέσσα.

 

Ολόκληρη η ανάρτηση της Βίκυς Φλέσσα: