ΣΚΛΗΡΕΣ ΑΛΗΘΕΙΕΣ

Μητσοτάκης από Κερατσίνι: «Θα είμαι κοντά σε όλους τους δημάρχους ανεξαρτήτως κομματικής προέλευσης»

Μητσοτάκης από Κερατσίνι: «Θα είμαι κοντά σε όλους τους δημάρχους ανεξαρτήτως κομματικής προέλευσης» Facebook Twitter
EUROKINISSI
3

Σε μια συμβολική κίνηση ο Κυριάκος Μητσοτάκης επισκέφθηκε χθες το Κερατσίνι και συναντήθηκε με τον δήμαρχο Χρήστο Βρεττάκο, ο οποίος εξελέγη με τη στήριξη του ΣΥΡΙΖΑ.

Όπως επισημαίνουν στη ΝΔ, ο κ. Μητσοτάκης θέλησε με αυτόν τον τρόπο να σηματοδοτήσει τη δέσμευσή του -εφόσον οι πολίτες τον τιμήσουν με την εμπιστοσύνη τους στις εθνικές εκλογές- να συνεργαστεί με όλους τους δημάρχους και τους περιφερειάρχες της χώρας, ανεξαρτήτως κομματικής προέλευσης.

Ο αρχηγός της ΝΔ συζήτησε με τον κ. Βρεττάκο για τα αποτελέσματα των εκλογών στον δήμο, αλλά και για τα έργα που πρέπει να γίνουν στην περιοχή. «Την επόμενη μέρα, ειδικά για μεγάλα έργα, τα οποία χρειάζονται και τη σφραγίδα του κράτους, εμείς θα είμαστε αρωγοί» είπε χαρακτηριστικά στον κ. Βρεττάκο ο κ. Μητσοτάκης.

Στη συνέχεια επισκέφθηκε μαζί με τον κ. Βρεττάκο την περιοχή των Λιπασμάτων, στην οποία ήδη εκτελούνται έργα ανάπλασης, με στόχο να αποτελεί σύντομα έναν πόλο έλξης για τους πολίτες της ευρύτερης περιοχής.

Ο κ. Μητσοτάκης περπάτησε τους δρόμους του Κερατσινίου και συνομίλησε με πολίτες. Ένας εξ αυτών είπε στον πρόεδρο της ΝΔ ότι χρειάζεται πολλή δουλειά, για να λάβει την απάντηση από τον κ. Μητσοτάκη: «υπάρχει πολλή δουλειά για μας, για να δημιουργήσουμε δουλειές για όλους».

Πολιτική
3

ΣΚΛΗΡΕΣ ΑΛΗΘΕΙΕΣ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΚΥΡΙΑΚΟΣ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ ΤΡΑΠΕΖΕΣ ΔΩΡΕΑ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΑ

Πολιτική / Μητσοτάκης: Βήμα αναβάθμισης του δημόσιου πανεπιστημίου η νέα δωρεά των €160 εκατ. από τις συστημικές τράπεζες

Η δωρεά θα λειτουργήσει συμπληρωματικά στις παρεμβάσεις που χρηματοδοτούνται από εθνικούς και ευρωπαϊκούς πόρους για τον εκσυγχρονισμό και την αναβάθμιση των υποδομών των δημόσιων ΑΕΙ
THE LIFO TEAM
ΚΥΡΙΑΚΟΣ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ

Πολιτική / Κυριάκος Μητσοτάκης: «Έχουμε καλές πιθανότητες να επανεκλεγούμε»

«Μπορείς να κερδίσεις εκλογές ως μετριοπαθής κεντρώος, μπορείς να νικήσεις τους λαϊκιστές υλοποιώντας τις υποσχέσεις σου, αυτό έχουμε πράξει εμείς» πρόσθεσε σε εκδήλωση στην Πνύκα - Όσα είπε για την αξιοποίηση της Τεχνητής Νοημοσύνης
THE LIFO TEAM
ΣΥΡΙΖΑ ΠΑΡΑΙΤΗΣΕΙΣ ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ

Πολιτική / ΣΥΡΙΖΑ: Παραιτήθηκαν 63 μέλη της Κεντρικής Επιτροπής

Στην ανακοίνωσή τους, αναφέρονται μεταξύ άλλων σε συμπεριφορές που «δεν εκφράζουν πολιτικές επιλογές» αλλά «τραυματίζουν τις σχέσεις συντροφικότητας, τις θυσίες και την ιστορία μιας ολόκληρης παράταξης, που αγαπήσαμε και υπηρετήσαμε»
THE LIFO TEAM

σχόλια

3 σχόλια
«Θα είμαι κοντά σε όλους τους δημάρχους ανεξαρτήτως κομματικής προέλευσης» Πηγή: www.lifo.grΔηλαδή, θα έπρεπε κανονικά να αδιαφορώ για το Κερατσίνι που εξέλεξε δήμαρχο ΣΥΡΙΖΑ, αλλά εγώ είμαι υπεράνω και ψηφίστε με.Αν και τα κριτήρια για την Αυτοδιοίκηση δεν είναι ίδια με της κεντρικής κυβέρνησης, όπου η πολιτική ιδεολογία βαραίνει περισσότερο στην επιλογή.Και μόνο που το θέτει έτσι, δείχνει ότι στην χώρα εξακολουθεί να ισχύει η παλαιοκομματική νοοτροπία της υπονόμευσης και όχι του σεβασμού του δημοκρατικά εκλεγμένου πολιτικού αντίπαλου.Και ο Μητσοτάκης "πουλάει" το αυτονόητο της συνεργασίας κεντρικής κυβέρνησης και ΤΑ, διαβεβαιώνοντας ότι είναι εξαίρεση !Πως να πάει μπροστά αυτή η χώρα με τέτοιους πολιτικούς !Παρεμπιπτόντως, η Δούρου έλεγε ότι "αλλιώς αποκομίζει τα σκουπίδια ένας μνημονιακός και αλλιώς ένας αντιμνημονιακός περιφερειάρχης". Και είδαμε τα χαίρια μας !Προχθές δε ο Πατούλης στον νικητήριο λόγο του είπε, "θα φέρουμε πίσω τα ξενιτεμένα παιδιά μας"..., λες και για αυτό τον εξέλεξαν Περιφερειάρχη ! Για αυτό, ΜΗΝ ΤΣΙΜΠΑΜΕ ! ΑΛΛΟ Η ΙΔΕΟΛΟΓΙΑ, ΑΛΛΟ Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ !Όλα τα άλλα, είναι για να παραπλανήσουν !
Θυμαμαι τον πατερα του οταν ειχα μπει στο τρολλει για να ειναι κοντα σην εργατια.. ημουν και εγω στο τρολλει εκεινο.. σταση Μουσειο.. κατα μανα κατα κυρη...