ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
3.6.2019 | 22:02

Ανεκπλήρωτη επιθυμία

Σε ένα μήνα τελειώνω τις σπουδές μου οριστικά. Ηθελα εδώ και πολύ καιρό να μιλήσω σε ένα παιδί το οποίο μου άρεσε και του αρεσα και μου το είχε δείξει πάρα πολλές φορές χωρίς όμως να μου μιλήσει. Από τη μια μετάνιωσα που δεν πήγα να του μιλήσω και να συστηθώ, από την άλλη δεν γινοταν να ξεκινήσει κάτι μεταξύ μας, διότι είχα αλλά πολύ σοβαρά προβλήματα τα οποία με εμποδιζαν ψυχολογικά στο να ξεκινήσω κάτι. Αν το γνωρίζα θα τον πικραινα καθώς είχα οικογενειακά προβλήματα και βίωσα την απώλεια δύο αγαπημένων μου προσωπων. Τώρα πια ίσως να μην τον ξαναδώ και πότε, αφού δεν νομίζω να τον πετύχω μες στην εξεταστική και η τελευταία φορά που τον είδα ήταν πριν το πασχα. Δεν ήταν γραφτό μας αλλά ακόμα σκέφτομαι πόσο θα ήθελα να τον ξαναδώ και να γνωριστούμε. Φεύγω με μισή καρδιά που δεν πραγματοποίησα μια επιθυμία μου. Να σημειωθεί ότι εγώ είμαι 4ο έτος και αυτό 3ο αλλά εγώ δεν μπορώ να μείνω άλλο εδώ, και ξεκινούν νέες υποχρεώσεις για μένα στο κοντινό μέλλον.
1
 
 
 
 
σχόλια
Μπορεις να περάσεις απο τη σχολή σου όταν ξεκινα το επόμενο εξάμηνο, έτσι για να τον δεις και ίσως για να του μιλήσεις. Εγω πιστεύω οτι εχεις ακόμη μια ευκαιρία. Αυτή. Δοκίμασε τη.