Ρόδος: Πλήρωσαν 82 ευρώ για 8 αναψυκτικά - Νέα καταγγελία για αισχροκέρδεια

Ρόδος: Πλήρωσαν 82 ευρώ για 8 αναψυκτικά - Νέα καταγγελία για αισχροκέρδεια Facebook Twitter
7

Ένα νέο περιστατικό αισχροκέρδειας κάνει το γύρο του διαδικτύου, αυτή τη φορά στη Ρόδο. Μια παρέα Βρετανών τουριστών πλήρωσε πάνω από 80 ευρώ για 8 αναψυκτικά. 

 Η Βίκι Σκοτ, μέλος της παρέας των Βρετανών έκανε τη σχετική καταγγελία με ανάρτηση στον λογαριασμό στο Facebook.


Σύμφωνα με την ίδια, η παρέα που κάθισε σε κατάστημα στην πλατεία Εβραίων Μαρτύρων, στην Παλιά Πόλη της Ρόδου, πλήρωσε 82 ευρώ για 8 αναψυκτικά. Αξίζει να σημειωθεί ότι ένα μιλκσέικ χρεώθηκε 14 ευρώ. 

Ρόδος: Πλήρωσαν 82 ευρώ για 8 αναψυκτικά - Νέα καταγγελία για αισχροκέρδεια Facebook Twitter

«Δεν πρέπει σε ανθρώπους σαν κι αυτόν να κατακλέβουν τους τουρίστες», αναφέρει χαρακτηριστικά στην ανάρτησή της, ενώ καλεί τους χρήστες του Facebook να διαδώσουν το post της προκειμένου να μην έχουν κι άλλοι την ίδια τύχη. Η ανάρτηση έχει έως τώρα πάνω από 600 κοινοποιήσεις. 

Ελλάδα
7

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

σχόλια

5 σχόλια
"Εγώ στραβώνω και πουλώ, εσύ κοίτα και αγόρασε". Δεν υπάρχει πλαφόν πόσο μπορεί να πουλήσει κανείς τα προϊόντα ή τις υπηρεσίες του. Υπάρχει κοινή λογική, ναι. Όμως η ίδια κοινή λογική προστάζει σε μαγαζιά που δεν ξέρεις να ζητάς το μενού πριν παραγγείλεις και αν αρνούνται να στο φέρουν μπορείς είτε να σηκωθείς να φύγεις ή να καλέσεις την αστυνομία.
Αύριο θα βγει ο υπεύθυνος του καταστήματος να υποστηρίξει πως το milkshake ήταν από γάλα παρθένας γαιδαρας και πως ειναι το καλύτερο κατάστημα στο περιοχή...Οι παροχές του καταστήματος είναι πολύ υψηλές και τους επιλέγουν μόνο celebrities
Ας πάνε σε συνοικιακό καφέ της Νορβηγίας και ας φωτογρααφήσουν απο εκεί το λογαριασμό.ΝΤαξ, το παρακάνουμε με την αυτοκριτική μας. Οχι, κάποια μέρη είναι ακριβά στην Ελλάδα και αν δεν σου αρέσει να πληρώνεις ΔΕΝ τα πας εκει.Γιατί δεν πάει η κυριούλα στη Σαλαμίνα που θα τα βρει στο 1/3 της τιμής;
Παιδιά στην συγκεκριμένη καφετέρια δεν πας για το αναψυκτικό. Πας για την εμπειρία. Δεν είναι για όλους. Εκεί ο ιδιοκτήτης μαζί με το εξειδικευμένο προσωπικό αγοράζει τις καλύτερες coca cola, τις πιο φρέσκες fanta , και επιλέγουν εκείνες τις sprite μεταξύ άλλων για τους πιο απαιτητικούς ουρανίσκους. Επίσης παίζει να έχει και ένα εστιατόριο στην Σαντορίνη ή στην Μύκονο αν δεν κάνω λαθος. Α και το δελτίο παραγγελίας αντί της απόδειξης είναι μόνο για να δώσει ένα πιο παραδοσιακό άρωμα στον ήδη γραφικό χώρο.