Σάλος από χυδαίο ποστ στελέχους της ΝΔ εναντίον της Κούνεβα - Tον διέγραψε άμεσα ο Μητσοτάκης

Σάλος από χυδαίο ποστ στελέχους της ΝΔ εναντίον της Κούνεβα - Tον διέγραψε άμεσα ο Μητσοτάκης Facebook Twitter
EUROKINISSI/ ΤΑΤΙΑΝΑ ΜΠΟΛΑΡΗ
25

Σάλο έχει προκαλέσει χυδαία ανάρτηση στελέχους της Νέας Δημοκρατίας εναντίον της Κωνσταντίνας Κούνεβα στο Facebook, με άμεση αντίδραση από τον Κυριάκο Μητσοτάκη, ο οποίος τον διέγραψε από τη Νέα Δημοκρατία.

«Τώρα που η Κούνεβα του Σύριζα δεν εξελέγη Ευρωβουλευτής, ξέρει κανείς αν θα γυρίσει στη δουλειά; Ψάχνω γυναίκα για γενική το Σάββατο και δεν έχω βρει ακόμα!», έγραψε ο Κώστας Στεφανίδης, Συντονιστής Ετεροδημοτών της Νέας Δημοκρατίας. 

Σάλος από χυδαίο ποστ στελέχους της ΝΔ εναντίον της Κούνεβα - Tον διέγραψε άμεσα ο Μητσοτάκης Facebook Twitter
Το χυδαίο ποστ του Στεφανίδη που αν και ο ίδιος διέγραψε από το προφίλ του τελικά οδήγησε στη διαγραφή του από τη ΝΔ
Σάλος από χυδαίο ποστ στελέχους της ΝΔ εναντίον της Κούνεβα - Tον διέγραψε άμεσα ο Μητσοτάκης Facebook Twitter
O Κώστας Στεφανίδης που μόλις διεγράφη από τη ΝΔ

Την ανάρτηση του στελέχους της Νέας Δημοκρατίας σχολίασε και ο Ευκλείδης Τσακαλώτος. «Η χαιρεκακία και η χυδαιότητα ως ανώτατες αρχές και μάλιστα ενάντια σε μια γυναίκα, την Κωνσταντίνα Κούνεβα, θύμα απίστευτης βίας. Για αυτό δεν είμαστε όλοι το ίδιο», έγραψε σε ανάρτησή του. 

Σάλος από χυδαίο ποστ στελέχους της ΝΔ εναντίον της Κούνεβα - Tον διέγραψε άμεσα ο Μητσοτάκης Facebook Twitter
Ο Ευκλείδης Τσακαλώτος στηλίτευσε την ανάρτηση του στελέχους της Νέας Δημοκρατίας

Άμεση ήταν η απάντηση της Νέας Δημοκρατίας. «Με εντολή του Κυριάκου Μητσοτάκη ο Συντονιστής Ετεροδημοτών κ. Κώστας Στεφανίδης διεγράφη πριν από λίγο από τη ΝΔ. Ανάλογες εκφράσεις και συμπεριφορές δεν έχουν καμία θέση στην Παράταξή μας», γνωστοποίησε μέσω Τwitter ο βουλευτής της αξιωματικής αντιπολίτευσης και γραμματέας της Πολιτικής Επιτροπής του κόμματος, Λευτέρης Αυγενάκης. 

Πολιτική
25

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

«Διπλή Ανάπλαση»: Οι 10 παρεμβάσεις του δήμου Αθηναίων - Το καρφί Δούκα και η απάντηση Μπακογιάννη στις «μισές αλήθειες»

Πολιτική / «Διπλή Ανάπλαση»: Οι 10 παρεμβάσεις του δήμου Αθηναίων - Το καρφί Δούκα και η απάντηση Μπακογιάννη στις «μισές αλήθειες»

Ο δήμαρχος παραλαμβάνει στρωμένο έργο με εξασφαλισμένη χρηματοδότηση €230 εκατ. απαντά ο Μπακογιάννης - Ο καθυστερήσεις οφείλονται στον προηγούμενο δήμαρχο, λέει ο Δούκας
NEWSROOM

σχόλια

16 σχόλια
Καλά έκανε και τον διέγραψε αυτόν, αλλά με τον Ψαριανό δεν τον είδα να κάνει κάτι. Χυδαίο σχόλιο έκανε κι εκεί, δεν είδα να κάνει κάποια δήλωση, πόσω μάλλον διαγραφή!
Η προεκλογικη διαγραφη αναμενομενη. Η εξαφανιση του απο τη δημοσια διοικηση (γενικοι γραμματεις,συμβουλοι,αφανεις δημοσιοι λειτουργοι) σε μελλοντικη κυβετνηση ΝΔ...αμφιβοληΕυχομαι να εξαφανιζονται απο θεσεις ελεγχου αμεσες η εμμεσες τετοιες νοοτροπιες
Δεν θα δικαιολογήσω την ανόητη συμπεριφορά του εν λόγω "κυρίου" αλλά αν αρχίσει ο Κούλης διαγραφές κτλπ και μάλιστα πρίν τις Εθνικές εκλογές...δεν τα βλέπω καλά τα πράματα...αυτό το σχόλιο τίποτε άλλο.
Ισα ισα και με τα δυο χερια θα τον ψηφισει ο κοσμος αν δειχνει οτι ξεκαθαριζει τα πραγματα στο κομμα του και ξεφορτωνεται την σαβουρα.Αντιθετα ο Αλεξης οχι μονο δε εκανε κατι για να συνετίσει τον Πολακη, αλλα τον υποστηριξε και λεκτικα και κανοντας μια βδομαδα διακοπες στην Κρητη στο πλευρο του.
Δεν διαφωνώ στο σχόλιό σου asmilon παρόλα αυτά πιστεύω ότι δεν είναι η κατάλληλη φάση τώρα να αρχίσει τις Διαγραφές,μπορούσε να τον συνετίσει με άλλο τρόπο και κατόπιν των Εκλογών αν ο εν λόγω "κυριος" συνέχιζε την απαράδεκτη αυτή συμπεριφορά βεβαίως και να τον διέγραφε.Αν αρχίσουν οιεσωκοματικές τριβές απο τώρα στη Ν.Δ. πάρ΄το αυγό και κούρευτο... πιστεύω οτι όλοι αντιλαμβανόμαστε το σκπεπτικό μου.
Πολλάκηδες υπάρχουν σε όλα τα κόμματα.Είναι θέμα χρόνου να εκδηλωθούν.Δεν είναι θέμα χρόνου να καρατομηθούν.Η κοινωνία δεν ανέχεται ακοινώνητους τραμπούκους.Όποιο κόμμα δεν το καταλαβαίνει, κακό του κεφαλιού του.
Προφανώς και δεν είσαστε ίδιοι, Τσακαλώτο. Γι αυτό χάσατε 1.000.000 ψηφοφόρους. Γιαυτό σέρνεις και τον Πολάκη και τη Δούρου παραμάσχαλα ακόμα. Και γι αυτό εσύ, ένας από τους "53", ανέχθηκες 4 χρόνια να σε αποκαλεί ο Καμμένος "σύντροφο".
Ασύλληπτα ανεγκέφαλος! Καλώς διαγράφει άμεσα απο τον Κυριάκο αλλα δεν αρκεί, τέτοιες συμπεριφορές πρέπει να καταδικάζονται με ηχηρό τρόπο ωστε να μπαίνουν για πάντα στα αζήτητα κάτι τέτοιοι τύποι.
Για να απαντήσω στον Ευκλείδη: Όταν ο Πολάκης επιτέθηκε χυδαία στον Κυμπουρόπουλο, το αφεντικό σας τον χάιδεψε στοργικά. Στη χυδαία επίθεση του Στεφανίδη στην Κούνεβα, ο Μητσοτάκης απάντησε με άμεση διαγραφή του απίθανου αυτού τύπου.Πράγματι, δεν είσαστε όλοι το ίδιο. Κατά τα άλλα, και μόνο το γεγονός ότι γράφει το όνομά του στα greeklish "kwstas" θα ήταν επαρκής λόγος διαγραφής...
Εδώ που τα λέμε κι ο Πολάκης, κάφρος είναι αλλά κι η καφρίλα έχει διαβαθμίσεις και μέχρι εκεί δεν έχει φτάσει, αν κι έχει πλησιάσει αρκετά. Και το λέω εγώ που έχω γράψει εδω πολλά αρνητικά για τον Πολάκη. Σ αυτή την περίπτωση ανατριχιάζεις και δεν ξέρεις από πού σου 'ρθε. Από το σεξισμό (γυναικα), από την ασέβεια σε ΑμεΑ, από την απανθρωπιά για άνθρωπο που δέχτηκε βιτριόλι κι έμεινε ένα χρόνο στο νοσοκομείο κι από τότε βλέπει από ελάχιστα έως καθόλου. Εντάξει, τον διέγραψε και μπράβο του αλλά πώς κατείχε αυτη τη θέση; Τέτοιο ανεγκέφαλο άτομο θα είχε δώσει κι άλλα δείγματα γραφής και συμπεριφοράς.
Ο Πολάκης στο θέμα του Κυμπουρόπουλου ήταν εξίσου απαράδεκτος άν όχι χειρότερος και ο Τσιπράκος όχι μόνο δεν τον διέγραψε αλλά πήγε μαζί του και διακοπές. Η διαφορά ήθος των δύο αρχηγών είναι χαοτική.
Πράγματι έπραξε άριστα σχετικά με την άμεση διαγραφή. Το ζήτημα είναι να έχει το περιθώριο να εδραιώσει αυτό το είδος πολιτικού ήθους. Άλλωστε αν κάτι παρατηρήθηκε κι επικροτήθηκε -πιστεύω- από τον α' γύρο των Δημοτικων στην Α'Αθηνών ήταν ακριβώς αυτό: οι " αντίπαλοι" σέβονταν ο ένας τον άλλον.
ΚΩΣΤΑΣ ΣΤΕΦΑΝΙΔΗΣΝα το σημειώσουμε κάπου αυτό το όνομα και να το θυμόμαστε γιατί, όσο κι αν πολύ ορθώς έπραξε ο Μητσοτάκης και τον διέγραψε, δεν αποκλείεται να ξαναενταχθεί στη ΝΔ αργότερα όταν κοπάσει ο σάλος και κάποιοι θεωρήσουν ότι η υπόθεση ξεχάστηκε.