Θρίλερ για την 8η έδρα της ΝΔ στην Ευρωβουλή: O Zαγοράκης προσπέρασε τον Αμυρά

Θρίλερ για την 8η έδρα της ΝΔ στην Ευρωβουλή: O Zαγοράκης προσπέρασε τον Αμυρά Facebook Twitter
5

Σε ντέρμπι ανάμεσα στον Θοδωρή Ζαγοράκη και τον Γιώργο Αμυρά εξελίσσεται η καταμέτρηση που θα κρίνει ποιος θα καταλαβει την 8η έδρα της Νέας Δημοκρατίας στο Ευρωκοινοβούλιο, καθώς φαίνεται πως το ΜέΡΑ25 του Γιάνη Βαρουφάκη δεν μπαίνει στην Ευρωβουλή. 

Ενώ έως τώρα προηγούνταν ο Γιώργος Αμυράς, πριν από λίγο, και με καταμετρημένο το 59,56% των σταυρών, ο Θοδωρής Ζαγοράκης πήρε «κεφάλι» από τον Γιώργο Αμυρά. Ο κ. Ζαγοράκης συγκεντρώνει 111.096 σταυρούς, ενώ ο Γιώργος Αμυράς 110.558. 

Θρίλερ για την 8η έδρα της ΝΔ στην Ευρωβουλή: O Zαγοράκης προσπέρασε τον Αμυρά Facebook Twitter
Πολιτική
5

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΚΥΡΙΑΚΟΣ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ

Πολιτική / Μητσοτάκης: «Είναι πολύ σημαντικό να ιδρώσουμε όλοι μαζί τη φανέλα»

Ολοκληρώθηκε η συνεδρίαση της ΚΟ της Νέας Δημοκρατίας, η οποία διήρκεσε πάνω από έξι ώρες - Στο κλείσιμό του, ο πρωθυπουργός έστειλε μήνυμα ενότητας και συνέχειας του κυβερνητικού έργου, δίνοντας έμφαση στην ανάγκη συλλογικής προσπάθειας και προετοιμασίας για τις επόμενες πολιτικές μάχες
THE LIFO TEAM
ΟΙΚΟΥΜΕΝΙΚΟΣ ΠΑΤΡΙΑΡΧΗΣ ΒΑΡΘΟΛΟΜΑΙΟΣ ΒΟΥΛΗ

Πολιτική / Ο Οικουμενικός Πατριάρχης Βαρθολομαίος στη Βουλή: Η οικονομική δραστηριότητα που δεν σέβεται το περιβάλλον, είναι «οικο-ανομία»

Έδωσε ομιλία ύστερα από 27 χρόνια - Σήμερα είναι η δεύτερη μέρα της επίσκεψης του Οικουμενικού Πατριάρχη Βαρθολομαίου στην Αθήνα
THE LIFO TEAM
ΑΛΕΞΗΣ ΤΣΙΠΡΑΣ ΓΙΑΝΗΣ ΒΑΡΟΥΦΑΚΗΣ ΝΤΟΚΙΜΑΝΤΕΡ ΣΤΟ ΧΙΛΙΟΣΤΟ

Πολιτική / Τσακαλώτος: «Λάθος που δεν ψηφίσαμε ΠτΔ και έπεσε η κυβέρνηση Σαμαρά-Βενιζέλου»

Το νέο ντοκιμαντέρ «Στο Χιλιοστό» του ΣΚΑΪ αποκάλυψε άγνωστα παρασκήνια και τις κρίσιμες αποφάσεις που σημάδεψαν την πορεία της Ελλάδας στην Ευρωζώνη, αναδεικνύοντας τα λάθη, τις παραλείψεις και τις καθοριστικές επιλογές μέσα από τις αφηγήσεις των πρωταγωνιστών της περιόδου διακυβέρνησης του ΣΥΡΙΖΑ.
THE LIFO TEAM

σχόλια

3 σχόλια
Γι'αυτό δεν συμφωνώ καθόλου με την καραμέλα των πολιτικών "αξίζουμε καλύτερα", με την οποπια πιπιλάνε τ'αυτιά ενός λαού που ποτέ δεν θέλησε να αναλάβει την ευθύνη των πράξεών του. Όχι, λοιπόν, κυρίες και κύριοι, δεν αξίζουμε καλύτερα. Αξίζουμε αυτά που έχουμε, διότι έχουμε αυτά που ΕΜΕΙΣ ψηφίζουμε. Όταν ο "σοφός ελληνικός λαός" ψηφίζει Ζαγοράκη για την Ευρωβουλή πάνω από τον όποιο Αμυρά (δεν πρόκειται για ζήτημα προσωπικού γούστου, βάλτε κάτω τα βιογραφικά του καθενός για να δείτε ποιος έχει την εμπειρία, τις γνώσεις και τα προσόντα που απαιτεί ΑΥΤΗ η συγκεκριμένη δουλειά), τότε δε μας φταίει κανείς άλλος γι'αυτά που έχουμε.Βέβαια, το ψάρι βρωμάει απ'το κεφάλι. Καθότι το Ζαγοράκη κάποιος τον επέλεξε για να τον βάλει στο ψηφοδέλτιο, δεν φύτρωσε εκεί μέσα. Και τον επέλεξε η κορυφή, εμφανώς με κριτήριο ότι "αυτός θα φέρει ψήφους" και όχι "αυτός είναι αξιόλογος, θα κάνει καλή δουλειά και είμαστε υπερήφανοι ως κόμμα που τον προτείνουμε στο εκλογικό σώμα".Αυτούς που έχουμε λοιπόν, αυτούς αξίζουμε, γιατί αυτούς επιλέγουμε και επιβραβεύουμε με την ψήφο μας.