O Αντετοκούνμπο αποχώρησε εκνευρισμένος από την συνέντευξη Τύπου - Ενοχλήθηκε από ερώτηση

O Αντετοκούνμπο αποχώρησε εκνευρισμένος από την συνέντευξη Τύπου - Ενοχλήθηκε από ερώτηση Facebook Twitter
3

Φανερά ενοχλημένος από ερώτηση δημοσιογράφου, ο Γιάννης Αντετοκούνμπο αποχώρησε από τη συνέντευξη Τύπου μετά την ήττα των Μπακς.

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο δεν κατάφερε χθες να οδηγήσει τους Μπακς στους τελικούς καθώς ηττήθηκαν από τους Ράπτορς. Ο «Greek Freak» μέτρησε 21 πόντους με 7/18 σουτ, 11 ριμπάουντ, 4 ασίστ, 2 κλεψίματα και 3 μπλοκ. Όμως οι καναδοί έκαναν την ανατροπή και με σκορ 100-94 έναντι των Μπακς έγραψαν ιστορία, αφού πέρασαν για πρώτη φορά στην ιστορία τους στους τελικούς του ΝΒΑ.

Στη συνέντευξη Τύπου, μια δημοσιογράφος του espn ρώτησε για την εμπειρία που χρειάζεται σε αυτό το επίπεδο, απευθυνόμενη στους Γιάννη Αντετοκούνμπο και Κρις Μίντλετον.

Μόλις ολοκλήρωσε την ερώτηση της, ο έλληνας άσος δεν απάντησε, σηκώθηκε από την καρέκλα του έφυγε από τη συνέντευξη Τύπου, αφήνοντας απορημένο ακόμη και τον συμπαίκτη του.

 
Αθλητισμός
3

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Νίκος Παπαγγελής: Οι περιορισμοί που θέτουμε στον εαυτό μας, είναι μόνο στο μυαλό μας

Αθλητισμός / Νίκος Παπαγγελής: Οι περιορισμοί που θέτουμε στον εαυτό μας, είναι μόνο στο μυαλό μας

Ο Νίκος Παπαγγελής, παραολυμπιονίκης στο άθλημα της ποδηλασίας, μιλά για τις διακρίσεις που έχει δεχθεί από τότε που ακρωτηριάστηκε το πόδι του σε ηλικία 14 ετών, δίνει ξεκάθαρο μήνυμα κατά των διακρίσεων και ανυπομονεί για τη συμμετοχή του στους Παραολυμπιακούς Αγώνες 2024 στο Παρίσι, με την έμπρακτη στήριξη της Visa.
ΣΩΤΗΡΗΣ ΒΑΛΑΡΗΣ
Πατέρας τερμάτισε τον Μαραθώνιο της Βοστώνης στη μνήμη των τριών νεκρών παιδιών του

Αθλητισμός / Πατέρας τερμάτισε τον Μαραθώνιο της Βοστώνης στη μνήμη των τριών νεκρών παιδιών του

Η σύζυγός του, Λίντσεϊ Κλάνσι, φέρεται να στραγγάλισε τα τρία τους παιδιά τον Ιανουάριο του 2023, πριν επιχειρήσει να αυτοκτονήσει πηδώντας από παράθυρο δευτέρου ορόφου
NEWSROOM

σχόλια

3 σχόλια
Με ελάχιστη έρευνα μπορεί κάποιος να βρει ότι δεν ενοχλήθηκε από την ερώτηση. Ενοχλήθηκε από την ίδια την παρουσία τής συγκεκριμένης κυρίας η οποία μερικά λεπτά νωρίτερα (αμέσως μετά την ήττα των Bucks) πόσταρε καραfake άρθρο για δήθεν σκέψεις του Γιάννη να φύγει από το Milwaukee.Με τον που του απεύθυνε το λόγο σηκώθηκε και έφυγε. Και καλά έκανε.
Είχε απαντήσει ήδη σε πολλές ερωτήσεις. H δημοσιογράφος αυτή, δύο μόλις λεπτά μετά τη λήξη του αγώνα που ήταν η μεγαλύτερη ήττα της καριέρας του ως τώρα, ανήρτησε ένα άρθρο σχετικά με το αβέβαιο μέλλον του στους Milwaukee Bucks και μάλλον το έμαθε πριν πάει για τη συνέντευξη. Εντάξει δεν το χειρίστηκε με τον καλύτερο τρόπο αλλά είναι μόνο 24 ετών και ήταν πολύ κουρασμένος, απογοητευμένος και δικαιολογημένα εκνευρισμένος.http://www.espn.com/nba/story/_/id/26814021/bucks-elimination-puts-focus-giannis-future-milwaukee