ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
24.5.2019 | 23:20

Εξομολογουμαι ότι θα παω διακοπές μονη

Η πίεση είναι μεγάλη, όπως και η στενοχώρια μου αυτό το καιρό. Έκλεισα διακοπές, για να φύγω μόνη μου, σε ερημικό νησί για 3 μέρες. Το θέμα μου είναι ότι δεν έχω πει σε κανέναν την αλήθεια, ότι δηλαδή θα πάω μόνη μου. Στις φίλες μου δεν έχω πει τίποτα και στους δικούς μου έχω πει ότι θα πάω στο νησι με τις φίλες μου. Στην αρχή το κοσεπτ διακοπές μόνη μου φαινοταν ιδανικό. Τώρα που πλησιάζει ο καιρός με τρομάζει...Θα πάω στο νησι και θα κλαίω για τον γκομενο, για τη σχολή, για αυτούς που φεύγουν από δίπλα μου. Επίσης σκέφτομαι οτι θα νιώσω πολύ άσχημα αν έρθει κάποιος να μου μιλήσει. Το άλλο που με τρομάζει είναι το πλοίο. Το ταξίδι ειναι 7 ώρες. Σας έχει τύχει τίποτα περίεργο πάνω στο πλοίο? Τύπου να σας κλέψουν ή κάτι τέτοιο?
7
 
 
 
 
σχόλια
Ουάου 3ήμερο μόνη! Καταρχήν συγχαρητήρια, είναι κάτι που κι εγώ θέλω πολύ να κάνω αλλά δεν βρήκα ακόμα το κουράγιο. Απόλυτα λογικές οι σκέψεις σου τώρα, αλλά όταν φτάσεις στο νησί πιστεύω ότι θα εξαφανιστούν χωρίς να το καταλάβεις. Όλα θα έρθουν φυσικά, don't worry (παίζει και να μη θέλεις να φύγεις μετά). Όσο για το ταξίδι, συμφωνώ με τους προλαλήσαντες σε όλα και σου προτείνω να έχεις μουσικούλα ή/και βιβλιαράκι για να περάσει ευχάριστα το 7ωρο.Καλή τύχη και καλές διακοπές!
Καταρχάς, τι ωραίο συναίσθημα η προσμονή των διακοπών! Να περάσεις καλά!Τώρα σχετικά με το ταξίδι, έχω κάνει πολλά ταξίδια μόνη μου με πλοίο από 5 έως 12 ώρες... Τίποτα δεν μου συνέβη ποτέ, οπότε μην το σκέφτεσαι καν. Επίσης, δεν ξέρεις πως θα περάσεις και αν θα κλαις. Υποθέτω πως δεν έκλεισες διακοπές με αυτή την προοπτική.... ( Εγώ θα ενημέρωνα κάποιον και θα ετοίμαζα βαλίτσα :) )
Έχω κάνει πολλά ταξίδια, αρκετά και με πλοίο. Στις περισσότερες περιπτώσεις υπήρχε και μεγάλη πίεση χρόνου αλλά ποτέ δε μου έχει συμβεί κάτι. Να είσαι απλά προσεκτική.Έκλεισες 3 μέρες διακοπές. Ακόμα και μόνη σου, απόλαυσέ τες. Μια χαρά θα περάσεις. Ότι σε απασχολεί, άφησέ το για μετά.
Αξίζεις και εσυ ενα διάλλειμα απο τον κοσμο γύρω σου! Κάτσε, σκέψου και ξεκαθάρισε καταστάσεις! Το πλοιο δεν ειναι τιποτα σσπουδαίο! Αν εχει φουρτούνα παρε χαπάκι. Παντού μπορουν να σε κλεψουν! Εχε τα πραγματα σου κοντα! Καλα να περασεις!
Είναι λογικό καλή μου. Πονάς και ένα μέρος του εαυτού σου φοβάται να μείνει μόνο του τόσες ώρες, να νιώθει ευάλωτο με όλες αυτές τις σκέψεις. Ένα άλλο μέρος σου όμως το ήθελε πολύ αυτό το ταξίδι, το έχει ανάγκη. Τόλμησέ το!

Απεργία την Πρωτομαγιά