ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
24.5.2019 | 02:52

δεν θελω να κανω σεξ μαζι του

ειμαι με καποιον ,ειναι καλος νοιαζεται του αρεσω , με βλεπει σοβαρα αλλα δεν μου αρεσει να κανω σεξ μαζι του και το αποφευγω με διαφορους τροπους ,τωρα για παραδειγμα εχουμε κανα μηνα να κανουμε κατι ,τι να κανω πειτε μου?
9
 
 
 
 
σχόλια
Δεν είναι καλός για σένα. Δεν χρειάζεται ο άλλος να είναι αλητάμπουρας (δεν είναι αστεία λέξη;) για να μην είσαι μαζί του. Από την άλλη τόσες σχέσεις γινονται χωρίς την έλξη, το πάθος... Απλά ειλικρινά δεν έχει νόημα όλο αυτό... Στις άλλες συνήθως παίζει κι ένα σεξακι, εδώ τζίφος. Μείνε με τα χαρτιά, η πρώτη είσαι ή τελευταία; Τόσοι και τόσες σκέφτονται με το τι θα έπρεπε να τους αρέσει αλλά ΔΕΝ. Κολακευεσαι από το ενδιαφέρον του, όμως η αλήθεια σου σε κολακευει; Δεν τον γουστάρεις ερωτικά και έχεις ερωτική σχέση μαζί του. Οκ.
αν εννοείς ότι σου αρέσει πολύ αλλά δεν μπορείς να φανταστείς να κάνετε σεξ... τότε δεν υπάρχει ερωτική έλξη.Μου συνέβη με πρώην μου χωρίσαμε πολύ νωρίς ( και για άλλους λόγους). Τον έβλεπα παραπάνω από φίλο αλλά δεν μπορούσα να φανταστώ το σεξ μεταξύ μας. Σκέψου γιατί σου συμβαίνει και αν μπορεί να αλλάξει. Νομίζω ότι το θέμα είναι πόσο κοντά στην απιστία θα φτάσεις αν συνεχιστεί η κατάσταση.
ΜΕ νοιάζεται, ΜΕ βλεπει σοβαρά αλλα ΕΓΩ δεν θέλω να το κανω μαζι του. Και ρωτας τι να κανεις???? Σοβαρα τωρα αναρωτιεμαι. Μερικοί ανθρωποι στ αληθεια δεν καταλαβαίνετε ή κανετε πως δεν καταλαβαίνεται τι σας συμβαινει. Ειναι αληθινή η απορια μου, καμια ειρωνία.