ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
21.5.2019 | 15:09

Μαθήματα ζωής

Μοιραστείτε μερικά που έχετε μάθει...
21
 
 
 
 
σχόλια
Νόμιζα ότι είχα μάθει πολλά κι ανατράπηκαν όλα σε μια στιγμή πέρυσι σαν σήμερα. Κάτι που έμεινε είναι ότι οσες φορές κι αν πέσεις, αργά ή γρήγορα θα σηκωθείς. Όσο πιο νωρίς το πάρεις απόφαση, τόσο το καλύτερο.
Ταυτίζομαι απόλυτα με αυτό που γράφεις! Είναι ένα κομβικό σημείο. Η συνειδητοποίηση της δύναμής μας, η απόλυτη πίστη ότι μπορούμε να σηκωθούμε, μας κάνει να αγαπάμε πιο βαθιά, να εμπιστευόμαστε ολοκληρωτικά, να βουτάμε, να ζούμε χωρίς φόβο. Μου πήρε πάρα πολλά χρόνια να το καταλάβω.
Μην χρησιμοποιείτε τεχνικές πολέμου όταν συναναστρέφεστε με συνανθρώπους ή όταν θέλετε να πετύχετε κάτι που επιθυμείτε πολύ.Μην πιστεύετε τίποτε απ' ό,τι διαβάζετε στο ίντερνετ.Για τις γυναίκες, να οπλοφορείτε όταν περπατάτε μόνες σας στον δρόμο.
Σκέψου, κρίνε, αποφάσισε, εκτέλεσε. Η υπομονή είναι αρετή. Η επιμονή ακόμα μεγαλύτερη.Όταν αποτυγχάνεις σε κάτι ξεκίνησε από την αρχή. Αν χρειαστεί να το ξανασχεδιάσεις, κάνε το άμεσα. Ήττα είναι μόνο η αποδοχή της αποτυχίας.
Η αγάπη η αληθινή, ατόφια δεν ξεριζώνεται, ακόμα και αν προσπαθείς. Αντίθετα απλώνει ρίζες που φτάνουν μέχρι τα βάθη της ύπαρξής σου. Και όσο περνάει ο χρόνος τόσο πιο βαθιές και δυνατές γίνονται οι ρίζες της.
Εγώ έχω πει όχι κατά καιρούς σε κάτι κεράσματα στο γραφείο και καλά λόγω διατροφής. Και μετά πήγαινα σπίτι κι έκλαιγα κρυφά επειδή το μετανιωνα. Σήμερα φυσικά δεν έπεσα σ αυτή την παγίδα. Έμαθα το μάθημά μου και τσάκισα κάτι τυροπιτακια και κάτι σοκολατακια.
Δώσε όσο περισσότερη αγάπη και κατανόηση μπορείς. Μην περιμένεις αντάλλαγμα. Δώσε στον άλλον απεριόριστη ελευθερία να είναι ή να μην είναι μαζί σου. Μόνο η αμοιβαιότητα έχει αξία.
Αύριο είναι μια καινούργια μέρα. Κάθε μέρα πάνω από το χώμα είναι μια καλή μέρα.Μη κοιτάς τι κάνει ο άλλος για σένα, αλλά τι κάνεις εσύ.Μην ασχολείσαι με το τι κάνουν οι άλλοι, σωπσε ζρόνο κι ενέργεια.Ασχολήσου με το τι κάνουν οι άλλοι αν υποφέρουν. Κανένας δεν έχασε δίνοντας λίγη αγάπη.Τον αγγελιαφόρο κακών μαντάτων τον πυροβολούν. Κράτα κλειστό το στόμα σου. Εμπιστέψου. Οι άνθρωποι είναι κατά βάσιν καλοί. Σιγουρέψου ότι έχεις μυαλό να κρίνεις πρώτα και δεν είσαι ούφο. Γενικά, μην είσαι ούφο, δεν θα σε αγαπήσουν γι'αυτό.Εσωστρεφής δεν σημαίνει ντροπαλός. Να ειπσαι όσο εσωστρεφής είσαι, αλλά μην γίνεσαι στρείδι προς τους άλλους.
•Δεν μπορείς να αλλάξεις τους ανθρώπους εάν δεν θέλουν οι ίδιοι να αλλάξουν, μπορείς μόνο να τους αγαπήσεις & •δεν μπορείς να απαιτήσεις σεβασμό από ανθρώπους που δεν σέβονται τον εαυτό τους.