Daily Mail: Η Ελένη Φουρέιρα είναι η «πραγματική νικήτρια της Eurovision»

Daily Mail: Η Ελένη Φουρέιρα είναι η «πραγματική νικήτρια της Eurovision» Facebook Twitter
2

Η βρετανική Daily Mail που σήμερα κάνει τον απολογισμό της Eurovision αφιερώνει ειδικό κομμάτι στην Ελένη Φουρέιρα για την οποία γράφει τα καλύτερα

To βρετανικό ταμπλόιντ γράφει πως όλα τα βλέμματα ήταν στραμμένα στην Ελένη Φουρέιρα όταν βγήκε στη σκηνή. 

«Η Ελένη Φουρέιρα που πέρυσι είχε καταπλήξει τα πλήθη, επέστρεψε για ένα ειδικό σώου στο δεύτερο μισό του της Eurovision που πραγματοποιήθηκε το Σάββατο στο Τελ Αβίβ».

«Η Φουρέιρα, φορώντας ένα ολόσωμο κορμάκι  διακοσμημένο με αστέρια και στρας στα επίμαχα σημεία, έβαλε 'φωτιά' στη σκηνή με τους χορευτές της, σε μία γεμάτη ενέργεια διασκευή του Dancing Lasha Tumbai».

Δείτε το σόου της Φουρέιρα:

 

Οι τηλεθεατές ενθουσιάστηκαν με το σώου, ανακηρύσσοντας την Ελένη «την πραγματική νικήτρια της Eurovision», γράφει η εφημερίδα η οποία πάντως για την Τάμτα αναφέρει πως το λουκ της δίχασε και ήταν αρκετά γυμνό.

O δε Guardian σημειώνει πως τίποτα φέτος στην Eurovision δεν ήταν τόσο καλό όσο το act Switch Song στο οποίο μαζί με άλλους ακόμη νικητές του διαγωνισμού συμμετείχε και η Φουρέιρα.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Thank you @vrettosvrettakos_ @swarovski ⭐️ thank you @tsakirismallas @nailsgreece ??❤️?? #swarovski #swarovskiforprofessionals #vrettosvrettakos #tsakirismallas

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Eleni Foureira (@foureira) στις

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

OK HAPPY END!! ? #okhappyend

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Eleni Foureira (@foureira) στις

Πολιτισμός
2

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Η Βενετία γιορτάζει τη εικονογραφία και τον συμβολισμό του στήθους

Εικαστικά / Μια μεγάλη εικαστική έκθεση αφιερωμένη στο γυναικείο στήθος

Στη Βενετία και στο Palazzo Franchetti μια έκθεση αφηγείται την «περιπέτεια» ενός σημείου της γυναικείας ανατομίας που έχει κατανοηθεί και αναπαρασταθεί στην τέχνη, τη διαφήμιση, τη μόδα, σε όλους τους πολιτισμούς και τις παραδόσεις με πολλούς διαφορετικούς τρόπους.
NEWSROOM

σχόλια

2 σχόλια
Παρόλο που δεν είμαι θιασώτης της Φουρέιρα, αναγνωρίζω την αδιαμφισβήτητη σκηνική της παρουσία.Η γυναίκα είναι ηφαίστιο πάνω στην σκηνή και θα μπορούσε να κάνει άνετα καριέρα στο εξωτερικό.Φωνητικά δεν είναι και η Madonna...Συγκριτικά μάλλον καλύτερη.Η εμπάθεια δεν αφήνει τους ανθρώπους να είναι αντικειμενικοί.