«Ήρθε η ώρα των πολλών»: Το κεντρικό προεκλογικό σποτ του ΣΥΡΙΖΑ με τον Αλέξη Τσίπρα

«Ήρθε η ώρα των πολλών»: Το κεντρικό προεκλογικό σποτ του ΣΥΡΙΖΑ με τον Αλέξη Τσίπρα Facebook Twitter
3

Το κεντρικό προεκλογικό σποτ του ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία, στο οποίο πρωταγωνιστεί ο Αλέξης Τσίπρας, δόθηκε νωρίτερα σήμερα στη δημοσιότητα. 

Αφηγητής και κεντρικό πρόσωπο στο σποτ είναι ο πρωθυπουργός, Αλέξης Τσίπρας. «Η κρίση μάς χτύπησε σκληρά, μας πόνεσε, αλλά δεν μας λύγισε» αναφέρει ο πρωθυπουργός στο σποτ. Παράλληλα υποστηρίζει ότι «μετά από οχτώ χρόνια κρίσης και μνημονίων, επιτέλους η τρόικα, το ΔΝΤ, οι τεχνοκράτες δεν είναι πια εδώ. Είναι όμως ακόμα εδώ οι συνέπειες των πράξεών τους και το παλιό πολιτικό σύστημα με τους διαπλεκόμενους χορηγούς του». 

 

«Τώρα είμαστε όλοι αφιερωμένοι σε ένα σκοπό. Να χτίσουμε την Ελλάδα της νέας εποχής με τη δύναμη, τη γνώση και τα οράματα της νέας γενιάς, αλλά και με τη σοφία των μεγαλύτερων.Στις 26 του Μάη κάνουμε το αποφασιστικό βήμα για το μέλλον μας. Για μια νέα μεγάλη νίκη του λαού μας. Για τις γενιές του τώρα. Και τις γενιές του αύριο», αναφέρει ο πρωθυπουργός καταλήγοντας πως «ήρθε η ώρα των πολλών», φράση που αποτελεί άλλωστε και το κεντρικό σύνθημα του κυβερνώντος κόμματος. 

 
Πολιτική
3

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΑΛΕΞΗΣ ΤΣΙΠΡΑΣ

Πολιτική / Τσίπρας: «Δεν επιστρέφω για να γίνω αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης»

Ο πρόεδρος της ΕΛ.Α.Σ., Αλέξης Τσίπρας, έδωσε την πρώτη του συνέντευξη μετά την επιστροφή του στην πολιτική σκηνή και την ίδρυση του νέου κόμματός του - Τι απαντά για τις εκλογές και τον ΣΥΡΙΖΑ
THE LIFO TEAM
ΛΕΙΨΥΔΡΙΑ ΚΥΚΛΑΔΕΣ

Πολιτική / «Πράσινο φως» για τη χρηματοδότηση 10 έργων αντιμετώπισης της λειψυδρίας σε 9 νησιωτικούς δήμους

Υπεγράφη από τον υπουργό Περιβάλλοντος και Ενέργειας, Σταύρο Παπασταύρου η απόφαση υπαγωγής νησιωτικών δήμων στο πρόγραμμα «Παρεμβάσεις παροχής πόσιμου νερού και διαχείρισης υδάτων»
THE LIFO TEAM
ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΗ ΕΛΑΣ ΑΛΕΞΗΣ ΤΣΙΠΡΑΣ ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ

Πολιτική / Δημοσκόπηση RealPolls: Πρώτη η ΝΔ, με μονοψήφια διαφορά δεύτερη η ΕΛ.Α.Σ. του Τσίπρα – Τέταρτο το ΠΑΣΟΚ

Η ΕΛ.Α.Σ. εδραιώνεται ως βασικός πόλος της αντιπολίτευσης, την ώρα που το ΠΑΣΟΚ παραμένει στην τέταρτη θέση και η Πλεύση Ελευθερίας κινείται οριακά εκτός Βουλής
THE LIFO TEAM
ΜΑΡΙΑ ΚΑΡΥΣΤΙΑΝΟΥ

Πολιτική / Καρυστιανού για αποχωρήσεις: «Είναι ξεκάθαρο ότι το διεφθαρμένο σύστημα μάχεται ένα κίνημα ζωντανό και ενεργό»

Σήμερα ανακοίνωσαν την αποχώρησή τους από το κόμμα «Ελπίδα για Δημοκρατία» ο Βασίλης Κοκοτσάκης και ο πτέραρχος εν αποστρατεία, Αθανάσιος Παπανικολάου
THE LIFO TEAM

σχόλια

3 σχόλια
«Ήρθε η ώρα των πολλών» Πηγή: www.lifo.grΕμείς πάντως μέχρι τώρα από τον ΣΥΡΙΖΑ, βιώσαμε τους "πολλούς" να πληρώνουν.Επειδή δε δεν θέλω να πιστέψω ότι ο Τσίπρας εννοεί την άλλη έκφραση (μπρρ...) "'ηρθε η ώρα του", καταλήγω ότι απλά μου λείπει η σύνθετη σκέψη που οδηγεί από το "όχι" του Ιουλίου 2015 στο "ναι".Αχάριστος είμαι, σίγουρα. Γιατί μέχρι το 2015, ήμουν μέλος μιας ελίτ με 1050 € σύνταξη μετά από 35 χρόνια δουλειάς και δεν το εκτιμούσα.Οπότε, τιμωρήθηκα από τον Κατρούγκαλο να παίρνω 700 € και να ευγνομονώ τον Τσίπρα που ανήκω στους "πολλούς" πια και μου δίνει "13η". Το 'λυσα !