ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
20.5.2019 | 09:04

Μία φίλη μου

Μια φίλη μου είναι σε σχέση εδώ και 8 μήνες με κάποιον, αυτή είναι 20 και αυτός 23. Είναι όλη μέρα μαζί και αυτή σχεδόν έχει μετακομίσει σπίτι του. Μαγειρεύουν, διαβάζουν μαζί, έρχεται στην σχολή να την βλέπει, της παίρνει λουλούδια, έρχεται μερικές φορές στην παρέα, αν έχουμε βγει χωρίς αυτόν και είναι βράδυ έρχεται με τα πόδια να την πάρει και άλλα τέτοια. Η φίλη μου μου λέει ότι νομίζει ότι έχει βρει τον άντρα της ζωής της και ότι κάνουν σχέδια για το τι θα κάνουν μαζί σε βάθος χρόνων. Μια μέρα είχαμε βγει με κάτι άλλες κοπέλες για καφέ και αυτή στο δίωρο έφυγε γιατί είπε ότι είχε υποσχεθεί να φτιάξει κοκκινιστό στο αγόρι της. Έγω έμεινα παγωτό, γιατί ήταν σαν να ακούω μια γυναίκα μεγαλύτερη. Τέλοσπαντων μου φαίνονται τραβηγμένα όλα αυτά και θέλω με κάποιον τρόπο να της πω να το πάρει πιο χαλαρά για να μην φάει τα μούτρα της.
9
 
 
 
 
σχόλια
Το διάβασα χαμογελώντας γιατί ήταν μια από τις καλύτερες εξομολογήσεις εδώ :)Δεν καταλαβαίνω τον λόγο για τον οποίο θεωρείς πως σε αφορά, αλλά περισσότερο το γιατί κάτι τέτοιο που θα έπρεπε να θεωρείται φυσιολογικό - δύο ερωτευμένοι άνθρωποι που έχουν μια υγιή σχέση και κάνουν όνειρα για το μέλλον - σε βρίσκει τόσο κάθετη. Αυτό είναι το νόημα των σχέσεων, όχι παροδικά ζευγαρώματα για να μην είναι κανένας μόνος του.
Είναι τυχεροί όσοι βρίσκουν το ταίρι τους νωρίς και δεν αναλώνονται ψυχικά και σωματικά με τον έναν και με τον άλλον. Κι αυτό που λένε "ζήσε τη ζωή σου πριν παντρευτείς" ποτέ δεν το κατάλαβα. Λες και δεν μπορείς να ζήσεις ΜΑΖΊ με κάποιον, ή πεθαίνεις ξέρωγω.