"Παγίδεψαν τα παιδιά μου επειδή είναι πολύ πιστοί μουσουλμάνοι"

"Παγίδεψαν τα παιδιά μου επειδή είναι πολύ πιστοί μουσουλμάνοι" Facebook Twitter
4

Ένας άνδρας που δηλώνει ότι είναι ο πατέρας των αδελφών Τσαρνάγεφ, οι οποίοι είναι ύποπτοι για την επίθεση στον Μαραθώνιο της Βοστόνης, υποστηρίζει ότι τα παιδιά του είναι αθώα, εκτιμώντας ότι τα "παγίδεψαν".

"Κατά την άποψή μου, οι υπηρεσίες ασφαλείας παγίδεψαν τα παιδιά μου επειδή είναι πολύ πιστοί μουσουλμάνοι", δήλωσε ο Άνζορ Τσαρνάγεφ στο πρακτορείο ειδήσεων Ίντερφαξ, μιλώντας από την πρωτεύουσα του Νταγκεστάν, Μαχατσκάλα.

"Γιατί σκοτώσανε τον Ταμερλάν; Θα έπρεπε να τον πιάσουν ζωντανό" πρόσθεσε, αναφερόμενος στον 26χρονο γιο του που σκοτώθηκε σε ανταλλαγή πυροβολισμών με την αμερικανική αστυνομία κατά τη διάρκεια της νύχτας που πέρασε.

4

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ισραηλινή καμπάνια εκατομμυρίων σε YouTube και X για να διαψεύσει τον λιμό στη Γάζα

Διεθνή / «Υπάρχει φαγητό στη Γάζα»: Η ισραηλινή καμπάνια εκατομμυρίων που αμφισβητεί τον λιμό

Το Ισραήλ έχει δαπανήσει τουλάχιστον 42 εκατ. ευρώ σε διαφημίσεις σε πλατφόρμες όπως το YouTube και το X, που καταλήγουν με τη φράση: «Υπάρχει φαγητό στη Γάζα. Οποιοσδήποτε άλλος ισχυρισμός είναι ψέμα»
LIFO NEWSROOM
Έξι στους δέκα Ευρωπαίους θέλουν την παραίτηση φον ντερ Λάιεν μετά τη συμφωνία με τον Τραμπ

Διεθνή / Έξι στους δέκα Ευρωπαίους θέλουν την παραίτηση φον ντερ Λάιεν μετά τη συμφωνία με τον Τραμπ

Η κύρια αιτία δυσαρέσκειας είναι η εμπορική συμφωνία Ε.Ε.-ΗΠΑ που ολοκληρώθηκε το καλοκαίρι, μετά την απειλή του Αμερικανού προέδρου ότι θα επέβαλε δασμούς 30% στις ευρωπαϊκές εξαγωγές
LIFO NEWSROOM

σχόλια

4 σχόλια
"Ένας άνδρας που δηλώνει ότι είναι ο πατέρας των αδελφών Τσαρνάγεφ"... τι θελει να πει ο ποιητης?? θα μπορουσε να ειναι και ο περιπτερας για παραδειγμα? κ αν δεν ειναι ο περιπτερας ποιος θα μπορουσε να ειναι τελικα ο δηλωμενος πατερας οεο?
Να τον πιάσουν οι αστυνομικοί ζωντανό τον Ταμερλάνο του;Πως;Οι βόμβες γεμάτες με καρφιά και σκάγια που τους πέταγε δεν ήταν περιστέρια ειρήνης.Αυτός ο Τσετσενός Αζόρ πιάνει πουλιά στον αέρα.Τι χόρτο κάπνιζε ο πατέρας και έδινε στα μικρά του;
Αν ειναι πολυ πιστοι μουσουλμανοι, πιθανως να τα παγιδεψαν αυτοι που τα εκαναν πολυ πιστους, οι κατηχητες τους. Δεν ειναι δα και η πρωτη φορα που καποιοι νεοι σκορπουν το θανατο και γινονται και οι ιδιοι θυματα, ζωσμενοι με εκρηκτικα, για το ισλαμ!