Eurovision 2019: Ενθουσίασε η Τάμτα στον τελικό - Ξεσήκωσε όλο το κοινό

Eurovision 2019: Ενθουσίασε η Τάμτα στον τελικό - Ξεσήκωσε όλο το κοινό Facebook Twitter
2

Ολοκληρώθηκε η εμφάνιση της Τάμτα με το τραγούδι «Replay», που εκπροσωπεί φέτος την Κύπρο στον τελικό της Eurovision 2019 στο Τελ Αβίβ.

Η Κύπρος εμφανίστηκε στο πρώτο μέρος του διαγωνισμού στην 11η θέση με την Τάμτα να ενθουσιάζει το κοινό με την εμφάνισή της επί σκηνής. Μετά από μερικές μπαλάντες όλοι χόρευαν στο  Εκθεσιακό Κέντρο του Τελ Αβίβ.

Όπως και στον ημιτελικό, η Τάμτα εμφανίστηκε στην σκηνή με ένα εντυπωσιακό κορμάκι με κρύσταλλα, μαύρες ψηλές βινύλ μπότες και ένα μαύρο τζάκετ, το οποίο της έβγαλαν στο δεύτερο ρεφρέν του τραγουδιού οι χορευτές που την πλαισιώνουν.

Το τραγούδι «Replay» είναι γραμμένο από τους Άλεξ Παπακωνσταντίνου, Τζεράλντο Σαντέλλ, Βίκτωρ Σβένσσον, Άλμπιν Νέντλερ και Κρίστοφερ Φόγκελμαρκ.

Δείτε το βίντεο από την εμφάνιση της Τάμτα στον τελικό της Eurovision:

 

LIVE: Ό,τι τέλειο, απαίσιο και ξεκαρδιστικό συμβαίνει τώρα στη Γιουροβίζιον

TV & Media
2

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Το 60 Minutes σε κρίση: Κίμελ, Μάντοου και Κούρικ αντιδρούν στην απόλυση του Σκοτ Πέλι

TV & Media / Το 60 Minutes σε κρίση: Κίμελ, Μάντοου και Κούρικ αντιδρούν στην απόλυση του Σκοτ Πέλι

Η απομάκρυνση του βετεράνου δημοσιογράφου από το ιστορικό 60 Minutes άνοιξε νέα κρίση στο CBS, με γνωστά πρόσωπα της αμερικανικής τηλεόρασης να μιλούν για απειλή στη δημοσιογραφική ανεξαρτησία.
THE LIFO TEAM
Η Σάρον Στόουν και η Κίκι Πάλμερ αστειεύτηκαν για τα δικαιώματα των αντρών: «Πρώτα τους κόβουμε το Viagra»

TV & Media / Η Σάρον Στόουν και η Κίκι Πάλμερ αστειεύτηκαν για τα δικαιώματα των αντρών: «Πρώτα τους κόβουμε το Viagra»

Στο Actors on Actors του Variety, η Σάρον Στόουν και η Κίκι Πάλμερ μετέτρεψαν μια celebrity συζήτηση σε απολαυστικό μάθημα για τη φήμη, τη μητρότητα, το Euphoria στα σχολεία και το Viagra ως φεμινιστική ατάκα.
THE LIFO TEAM
Ο Σκοτ Πέλι απολύθηκε από το 60 Minutes αφού κατηγόρησε τη νέα διοίκηση ότι «σκοτώνει» την εκπομπή

TV & Media / Ο Σκοτ Πέλι απολύθηκε από το 60 Minutes αφού κατηγόρησε τη νέα διοίκηση ότι «σκοτώνει» την εκπομπή

Η απόλυση του βετεράνου δημοσιογράφου δεν είναι απλώς ακόμη μία αποχώρηση από το CBS. Είναι το πιο δραματικό επεισόδιο στη σύγκρουση για το μέλλον του 60 Minutes, της ιστορικής εκπομπής που η νέα διοίκηση θέλει να οδηγήσει στη «ψηφιακή εποχή»
THE LIFO TEAM
ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΑΠΟΥΤΖΙΔΗΣ ΟΜΟΦΥΛΑ ΖΕΥΓΑΡΙΑ

TV & Media / Καπουτζίδης: «Ένα παιδί ομόφυλου ζευγαριού εάν ανοίξει την τηλεόραση θα ακούσει φρικαλεότητες για τους γονείς του»

«Κάλεσα σε μια σύσκεψη, με zoom, τους ανθρώπους από τον ΑΝΤ1 και τους ευχαριστώ γιατί πραγματικά με άκουσαν και κατάλαβαν τι ήθελα να πω» είπε ο Γιώργος Καπουτζίδης για την ερωτική σκηνή των δύο ανδρών, που προβλήθηκε στις «Σέρρες»
THE LIFO TEAM
Η Τίνα Φέι δεν θα πήγαινε ποτέ διακοπές μόνο με straight ζευγάρια

TV & Media / «Δεν θα πήγαινα ποτέ διακοπές μόνο με στρέιτ ζευγάρια»: Η Τίνα Φέι για το The Four Seasons

Με αφορμή τη δεύτερη σεζόν του The Four Seasons στο Netflix, η Τίνα Φέι μιλά για το γκέι ζευγάρι της σειράς, την επιλεγμένη οικογένεια και το γιατί θα της φαινόταν ψεύτικη μια παρέα διακοπών μόνο με στρέιτ ζευγάρια.
THE LIFO TEAM
Η Σίντνεϊ Σουίνι, το Euphoria και το backstage βίντεο που προκάλεσε αντιδράσεις

TV & Media / Η Σίντνεϊ Σουίνι, το Euphoria και το backstage βίντεο που προκάλεσε αντιδράσεις

Ένα βίντεο από τα γυρίσματα της τρίτης σεζόν του Euphoria έφερε ξανά στο προσκήνιο τη συζήτηση για το ανδρικό βλέμμα, τη σεξουαλικοποίηση των γυναικείων χαρακτήρων και την έλλειψη γυναικών πίσω από την κάμερα στο Χόλιγουντ.
THE LIFO TEAM
Ο Τζίμι Κίμελ βλέπει το τέλος του late-night να πλησιάζει: «Δεν πεθαίνουμε, μας δηλητηριάζουν»

TV & Media / Ο Τζίμι Κίμελ βλέπει το τέλος της late-night τηλεόρασης να πλησιάζει: «Δεν πεθαίνουμε, μας δηλητηριάζουν»

Μετά το τέλος του Late Show με τον Στίβεν Κόλμπερτ, ο Τζίμι Κίμελ μιλά για το αβέβαιο μέλλον του Jimmy Kimmel Live!, το συμβόλαιό του που λήγει το 2027 και μια τηλεοπτική εποχή που, όπως λέει, δεν πεθαίνει από φυσικά αίτια.
THE LIFO TEAM
Σταύρος Φλώρος: «Αυτή η φωτογραφία δεν δείχνει έναν άνθρωπο που έχασε ένα πόδι» - Η νέα ανάρτησή του

TV & Media / Σταύρος Φλώρος: «Αυτή η φωτογραφία δεν δείχνει έναν άνθρωπο που έχασε ένα πόδι» - Η νέα ανάρτησή του

«Δεν ήθελα να αφήσω μια δύσκολη στιγμή να καθορίσει ολόκληρη τη ζωή μου» - Το μήνυμα του Σταύρου Φλώρου, οι φωτογραφίες και τα βίντεο μετά τον σοβαρό τραυματισμό του στο Survivor
THE LIFO TEAM

σχόλια

1 σχόλια
Δεν ήταν και για 1η αλλά πρώτη δεκάδα ναι. Απλώς δυστυχώς έχει αλλάξει ο χαρακτήρας του διαγωνισμού: τα πιο πολλά ήταν κάτι μπαλάντες που σε κοίμηζαν. Της Ταμτα ήταν απ τα λίγα ανεβαστικά.