Σπίρτζης σε Λυμπερόπουλο: Κάντε τα ταξί εκλογικά κέντρα του Αλέξη Τσίπρα που σας στάθηκε

Σπίρτζης σε Λυμπερόπουλο: Κάντε τα ταξί εκλογικά κέντρα του Αλέξη Τσίπρα που σας στάθηκε Facebook Twitter
4

Να κάνουν τα ταξί τους εκλογικά κέντρα του Αλέξη Τσίπρα «που στάθηκε στο πλευρό τους» προέτρεψε ο Χρήστος Σπίρτζης τον Θύμιο Λυμπερόπουλο.

Οι αυτοκινητιστές ταξί της Θεσσαλονίκης και ο πρόεδρος της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας τους Θύμιος Λυμπερόπουλος εξέφρασαν την στήριξή τους στην κυβέρνηση, τον Αλέξη Τσίπρα αλλά και την υποψήφια δήμαρχο Θεσσαλονίκης Κατερίνα Νοτοπούλου, στη διάρκεια συγκέντρωσης το βράδυ της Τετάρτης, παρουσία του Χρήστου Σπίρτζη.

«Θα στηρίξουμε αυτούς που μάς στήριξαν, που μας κράτησαν όρθιους, που στάθηκαν στο πλευρό μας απέναντι στις πολυεθνικές και την UBER, θα στηρίξουμε τον Αλέξη Τσίπρα, τον Χρήστο Σπίρτζη και την Κατερίνα Νοτοπούλου να γίνει δήμαρχος Θεσσαλονίκης» υπογράμμισε ο Θύμιος Λυμπερόπουλος απαντώντας στην προτροπή του υπουργού Υποδομών «να κάνουν τα ταξί τους εκλογικά κέντρα του Αλέξη Τσίπρα που στάθηκε στο πλευρό τους και να στηρίξουν την Κατερίνα Νοτοπούλου που είναι νέο πρόσωπο με όραμα για τη Θεσσαλονίκη».

Ο Θύμιος Λυμπερόπουλος πρόσθεσε ότι «για εμάς δεν υπάρχουν διλήμματα και συναισθηματισμοί. Υπάρχει ο αγώνας για τις οικογένειές μας για τον κλάδο μας για τις ζωές μας κι αυτοί οι άνθρωποι στάθηκαν δίπλα μας, πήγαν μάρτυρες στα δικαστήρια για να μας στηρίξουν, στάθηκαν στο πλευρό μας απέναντι στη ΝΔ του Μητσοτάκη και του Σαμαρά, απέναντι στο ΠΑΣΟΚ και το ΚΙΝΑΛ που σπιλώνουν από το 2011 τον αγώνα για την επιβίωσή μας».

Με πληροφορίες από voria.gr

Πολιτική
4

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Απόστολος Βεσυρόπουλος: «Χωρίς απινιδωτή, ο "πολιτικός των απινιδωτών"», αναφέρει ο μη κερδοσκοπικός οργανισμός Kids Save Lives

Πολιτική / Απόστολος Βεσυρόπουλος: «Χωρίς απινιδωτή, ο "πολιτικός των απινιδωτών"», αναφέρει ο μη κερδοσκοπικός οργανισμός Kids Save Lives

Ο βουλευτής της ΝΔ υπέστη ανακοπή σε πολυσύχναστη παραλία της Χαλκιδικής που δεν υπήρχε απινιδωτής ή ναυαγοσώστης - Ο ίδιος ως υφυπουργός είχε συμβάλλει ώστε να τοποθετηθούν περισσότεροι απινιδωτές σε σχολεία και κοινότητες της χώρας
LIFO NEWSROOM
Σφοδρή επίθεση Κεφαλογιάννη σε Πελετίδη για τις φωτιές: «Εγκληματικό να αμφισβητείς το 112»

Πολιτική / Επίθεση Κεφαλογιάννη σε Πελετίδη για τις φωτιές: «Εγκληματικό να αμφισβητείς το 112»

Επικεντρώθηκε ιδιαίτερα στη δήλωση του κ. Πελετίδη ότι κάποιοι πολίτες έσωσαν τα σπίτια τους επειδή δεν ακολούθησαν τις οδηγίες του 112, χαρακτηρίζοντάς την «εγκληματική και επικίνδυνη»
LIFO NEWSROOM
Πόσο έχουν αλλάξει οι ιστορικές σχέσεις της Ρωσίας με την Ελλάδα και την Τουρκία

Βασιλική Σιούτη / Πόσο έχουν αλλάξει οι ιστορικές σχέσεις της Ρωσίας με την Ελλάδα και την Τουρκία

Ο Θάνος Βερέμης, ιστορικός και πολιτικός επιστήμονας, μιλά στη Βασιλική Σιούτη για τις ελληνορωσικές σχέσεις από την Ελληνική Επανάσταση μέχρι σήμερα αλλά και για τις σχέσεις της Ρωσίας με την Τουρκία και τις μεγάλες δυνάμεις της Ευρώπης τον 19ο και τον 20ό αιώνα. Πόσο έχουν αλλάξει τα πράγματα;
ΒΑΣΙΛΙΚΗ ΣΙΟΥΤΗ
Κοινή δήλωση Ελλάδας, Γαλλίας, Βρετανίας, Δανίας και Σλοβενίας: «Το Ισραήλ να ανακαλέσει άμεσα την απόφαση για τη Γάζα»

Πολιτική / Κοινή δήλωση Ελλάδας, Γαλλίας, Βρετανίας, Δανίας και Σλοβενίας: «Το Ισραήλ να ανακαλέσει άμεσα την απόφαση για τη Γάζα»

Στη δήλωση αναφέρεται ότι το σχέδιο «κινδυνεύει να παραβιάσει το διεθνές ανθρωπιστικό δίκαιο» και ότι «θα θέσει σε κίνδυνο τις ζωές όλων των αμάχων στη Γάζα»
LIFO NEWSROOM
Λένα Σαμαρά: Η επίσημη ανακοίνωση της ΥΠΕ για τον θάνατό της

Πολιτική / Λένα Σαμαρά: Η επίσημη ανακοίνωση της ΥΠΕ για τον θάνατό της

«Κατά την διάρκεια της διερεύνησης των αιτιών της κατάστασης της, η ασθενής παρουσίασε ραγδαία επιδείνωση και παρά τις υπεράνθρωπες προσπάθειες του ιατρικού και νοσηλευτικού προσωπικού του νοσοκομείου η ασθενής κατέληξε» αναφέρει η ανακοίνωση
LIFO NEWSROOM

σχόλια

4 σχόλια