ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
12.5.2019 | 23:10

Μήπως ;;

Η γυναίκα μου με χαστούκισε σήμερα επειδή της είπα ότι αν δεν κάνουμε σεξ και σήμερα θα πάω με άλλη. Φυσικά και το είπα για πλάκα και δεν το εννοούσα αλλά το βρίσκετε σωστό να αντιδράσει έτσι; Όποτε καβγαδίζουμε πάντα θα κάνει τέτοια κίνηση. Και μετά λέτε για εμάς τους άντρες οι γυναίκες ότι είμαστε βίαιοι. Πόσο μεγάλο ψέμα είναι αυτό. Με το παραμικρό που θα πω χαστούκι, ενώ εγώ ποτέ δεν έχω σηκώσει το χέρι μου . Μήπως έχουν αλλάξει κάποια στερεότυπα και κάποια πράγματα πια;
14
 
 
 
 
σχόλια
Δυστυχώς οι άντρες τρώμε πιο πολλά χαστούκια απο τις γυναίκες και ας μην το παραδεχόμαστε γιατί ντρεπόμαστε. Οι γυναίκες σε έναν καβγά το έχουν φαινόμενο να χαστουκίζουν, έχουν πολύ μακρύ χέρι δυστυχώς και εκμεταλλεύονται την αδυναμία μας να το πω κομψά. Ωστόσο άποψη μου είναι ότι όταν σηκώνει ο άλλος χέρι φεύγεις την ίδια στιγμή. Δεν σημαίνει επειδή συνήθως οι άντρες είμαστε πιο δυνατοί απο τις γυναίκες, ότι μπορούν να μας χτυπάνε . Η βία πρέπει απο όλους να είναι απαγορευτική και για τα δύο φύλα.
Είσαι γυναίκα και το λες αυτό;; Αν σηκώσει χέρι αυτός που είναι σωματικά πιο δυνατός , θα την στείλει στο νοσοκομείο ή θα καταλήξει στο αυτόφωρο γιατί θα του κάνει και μήνυση απο πάνω.
Βρε παιδιά ο άνθρωπος είπε για πλάκα το έκανε δεν σημαίνει ότι είναι άρρωστος . Να δεχτώ ότι ήταν χοντρή μλκ ναι συμφωνώ πολύ χοντρή, αλλά δεν σημαίνει ότι αν μας πειράξει κάτι αμέσως χαστούκι. Η γυναίκα έχει το πρόβλημα ξεκάθαρα όχι αυτός. Σου λέει ποτέ δεν την έχει ακουμπήσει αυτος ενώ αυτή το κάνει κατ΄εξακολούθηση.
Και για όσους καταδικάζουν τη βία καλά κάνουν. Απλά το γυναικείο χαστούκι πιο πολύ δείχνει ότι η τύπισσα προσεβλήθη. Αυτή ήταν πάντα η σημειολογία. Ναι θα πρέπει να ισχύουν τα ίδια και για τα δύο φύλα αλλά στηνμ παργματικότητα όταν ένας άντρας βαράει, βαράει και το κάνει για να προκαλέσει βλάβη. Αυτό μου ακούγεται πιο πολύ αγανάκτηση.
"της είπα ότι αν δεν κάνουμε σεξ και σήμερα θα πάω με άλλη"Συνειδητοποιείς τι της είπες; Συνειδητοποιείς ότι αυτό που της είπες είναι βία; Συνειδητοποιείς ότι η βία φέρνει βία; Χρειάζεστε βοήθεια άμεσα και οι δύο.
Ελπίζω να είσαι τρολ. Προφανώς δεν θα έπρεπε να σε χαστουκισει κι ας είπες κάτι πολύ χοντρό. Εγώ θα σε χώριζα. Τι να σε έκανα ; και σαν τρολ τι να σε κάνουμε ; αν πάντως δεν είσαι τρολ, πάρε κάποια γραμμή για την σωματική κακοποίηση και γοργά σε κανέναν ψυχολόγο.
Δεν νομίζω να το είπες για πλάκα. Καλά έκανε που σε χαστούκισε. Εσύ μην τολμήσεις να απλώσεις χέρι πάνω της. Το λες και σαν παράπονο που δεν χτυπάνε πια οι άντρες. Σιγά ρε ποιος είσαι εσύ
εσύ ποια είσαι που δίνεις και συγχαρητήρια για το χαστούκι; Παιδιά η βία είναι βία δεν υπάρχει γυναίκα άνδρας. Δεν υπάρχει δίκαιο, μαζέψτε τα χέρια και τη γλώσσα σας!