ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
12.5.2019 | 23:55

Forever alone

Καλησπέρα σας. Είμαι άντρας 24 χρονών και ποτέ δεν τα πήγαινα καλά με τις γυναίκες. Πότε δεν είχα ανταπόκριση από αυτές που μου άρεσαν, ίσως να φταίει το ότι δεν ξέρω τι να πω ή το ότι είναι άσχημος. Και γενικά και τώρα ακόμα καμία επιτυχία. Προσπάθησα να βρω καμία κοπέλα από διάφορες εφαρμογές αλλά και εκεί τίποτα. Δεν απαντάται πότε. Έχω κάνει κάποια πράγματα με τον εαυτό μου, όπως το να φτάσω 94 κιλά (Από 102 έχω ύψος 1,85) και να προσέχω περισσότερο τον εαυτό μου (καθαριότητα ντύσιμο κτλπ) αλλά ακόμα τίποτα. Όταν έπιασα δουλειά που έρχομαι σε επαφή με αρκετά άτομα την ημέρα με έπιασε περισσότερη απελπισία. Είναι πολύ κοντά στο να τα παρατήσω και σκέφτομαι αν αξίζει να συνεχίσω την δίαιτα και τα ψώνια αφού δεν έχει σημασία δεν με κοιτάει και δεν μου μιλάει καμία. Και όλος αυτός ο τρόπος σκέψης άρχισε από δύο περιστατικά που συνέβησαν πριν τρεις μήνες. Το ένα ήταν όταν πήγα σε μια καφετέρια το μεσημέρι παρατήρησα μια κοπέλα να με κοιτάει και να έχει πάρει τον μορφασμό της αηδιας. Και το άλλο ήταν να μου κάνουν κονέ με μια κοπέλα η οποία με περνάει για περίπου 7 χρόνια. Ναι θα πείτε είναι μεγάλη η διαφορά ηλικίας και θα έχετε δίκιο αλλά όταν λέει να της στείλω αίτημα στο facebook και δεν με δέχεται καθόλου τότε το πρόβλημα δεν είναι μόνο στη ηλικία. Μήπως πρέπει επιτέλους να το πάρω απόφαση ότι θα είμαι μόνος και η μόνη αγάπη που θα λάβω θα είναι από τον σκύλο μου και την οικογένειά μου ; Σας ευχαριστώ για τον χρόνο που αφιερώσατε στο να το διαβάσετε. Γεια σας.
3
 
 
 
 
σχόλια
Ο όμορφος άνθρωπος δεν κρίνεται απ την εξωτερική του εμφάνιση ... αν εισαι όμορφος μέσα σου κ αγαπήσεις τον εαυτο σου θα είναι όμορφο κ το έξω" σου! Μην απελπίζεσαι, μικρός εισαι ακόμα !εχεις τόσο χρόνο μπροστά σου...!!! Ζήτησε τη βοήθεια ενός διατροφολόγου αν είναι εφικτό ,κάνε γυμναστική, πρόσεχε τον εαυτό σου. Και μην βιάζεσαι σιγά σιγά. Μπορεί να μην έχεις το αποτέλεσμα που θες απευθείας σε 2 μήνες , αλλά σε 1 χρόνο πχ . Μην Τα παρατήσεις!!! Να έχεις Πειθαρχεια κ όλα θα γίνουν! Κ μια ακόμα συμβουλή μην δείχνεις απελπισμένος ποτέ στη ζωή σου, ειδικά με τις γυναίκες ,γιατί τότε είναι που δεν θα έρχονται ποτέ! Σου εύχομαι να πραγματοποιήσεις σύντομα ο,τι επιθυμείς ;-) !!!
Θα έλεγα ν' άφηνες την γυμναστική σε γυμναστήρια και να ψάξεις κάποιο άθλημα που να μπορεί να σε ηρεμεί. Όταν μπαίνουμε στις αίθουσες ενός γυμναστηρίου, η ατμόσφαιρα που επικρατεί καθώς και τα υποσυνείδητα μηνύματα που δεχόμαστε από τα μέλη, είναι ήδη πολύ πιεστικά . Ο στόχος εκεί προβάλλεται πολύ διαφορετικά . Όταν όμως μπεις σε ένα χώρο αθλήματος, σε ένα αθλητικό κέντρο, θα διαπιστώσεις και μόνος σου, την διαφορά συναισθημάτων. Την διαφορετική ατμόσφαιρα από τους ανθρώπους που αθλούνται, από τον τρόπο σκέψης τους, από τον τρόπο ζωής τους. Ίσως τα ενστερνιστείς. Αυτό μελλοντικά θα σ'επιρρεασει θετικα, θα απαλλαγείς από σκέψεις που προσβάλουν την προσωπικότητά σου. Θα επικεντρωθείς σε έννοιες όπως άσκηση, υγεία, ευεξία. Γνωρίζοντας εκεί συναθλητές σου, θα δημιουργήσεις παρέες με ιδιαίτερο τρόπο σκέψεις που όμως θα σε ευχαριστεί και θα σε κάνει να νιώθεις σιγουριά για τον εαυτό σου. Εν κατακλείδι, θα συμφωνήσω με τους προηγούμενους συνομιλητές, πως ό,τι κάνεις να είναι προσφορά σ' εσένα, όχι ζήτηση από τους τρίτους.
Φιλε μου το να εισαι καθαρος, να κανεις γυμναστικη και να εχεις ενα στυλ για σενα τον ιδιο να το κανεις και οχι για την Χ η Υ γκομενα. Αγαπησε τον εαυτο σου πρωτα και μετα θα δεις οτι ολα θα γινουν πιο ευκολα. Θελει υπομονη και επιμονη ομως, δεν προκειται να γινει απο την μια μερα στην αλλη,

ΘΕΜΑΤΑ ΔΗΜΟΦΙΛΗ