ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
7.5.2019 | 11:22

Θέλω συμβουλες

Είμαι 6 χρόνια σε σχέση με έναν καταπληκτικό άνθρωπο...μετα από πολλά προβλήματα κάπου ή σχέση μας βαλτωσε σαν να μην νιώθω όπως παλιά...τον αγαπάω πολύ αλλά ως εκεί δεν υπάρχει έρωτας...εχουμε φτάσει στο σημείο να μιλάμε για γάμο αλλά εδώ αρχίζει το δύσκολο κομμάτι...υπαρχει ένας πρώην μου ο οποίος ήταν ο μεγαλύτερος έρωτας της ζωής μου και δεν μπορώ να τον ξεπεράσω...δεν έχουμε επαφές απλά μαθαίνω νέα του επειδή συνεργάζεται με τους γονείς μου...με πιάνει ώρες ώρες μια επιθυμία να τα παρατήσω όλα και να πάω να του πω πως νιώθω αλλά μέσα μου ξέρω πως μαζί του δεν θα είμαι ευτυχισμένη...δεν ξέρω τι να κανω?
6
 
 
 
 
σχόλια
Έχεις μείνει κολλημένη σε μία κατάσταση που έζησες στο παρελθόν. Έχουν περάσει τόσα χρόνια, οι άνθρωποι αλλάζουν, το ίδιο και τα δεδομένα. Κανείς λάθος αν πιστεύεις οτι σίγουρα αν το ξαναπιάσετε με τον πρώην, θα ξαναζήσετε τα ίδια και καλύτερα από εκεί που είχατε μείνει. Ας μην αναλύσουμε οτι μιλάμε λογαριάζοντας χωρίς τον ξενοδόχο - πρώην, παίζει να μην θέλει καν ο άνθρωπος.Για το θέμα του γάμου, φαίνεται να σε τρομάζει το επόμενο βήμα, το οποίο ομολογουμένως γίνεται πιο "εύκολα" αν είναι κανείς ερωτευμένος. Αν ήθελες κι εσύ να είσαι σε τέτοια φάση, έπρεπε να το είχατε κανονίσει νωρίτερα κι όχι να "ξεκινούσατε να το συζητάτε" μετά τα 6 χρόνια. Σ'αυτήν περίοδο υποτίθεται υπάρχουν άλλα αισθήματα, όχι πεταλουδίτσες. Έχεις πολλά να σκεφτείς λοιπόν.

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ