ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
22.4.2019 | 20:47

'Κρίση'

Όλο κρίση και φτώχεια ακούς αλλά όλοι καφεδάκι, τσιγαράκι, κινητάρες, ρούχα και κλαμπακια. Χαίρομαι που έφυγα από αυτή την σκατοχώρα που όλοι οι πληβείοι ζουν με επιδόματα και κοινωνικές παροχές αλλά κάνουν ζωή και κότα σε βάρος αξιών και εργατικών ατόμων. Για δουλειά όλοι ανήμποροι αλλά για καλοπέραση πάντα πρώτοι.
13
 
 
 
 
σχόλια
Ποτέ δεν κατάλαβα γιατί είναι κατακριτέο να φύγει κάποιος από την χώρα του και να ψάξει ένα καλύτερο μέλλον γι'αυτόν ή την οικογένεια του.Σκεφτήκατε ποτέ ότι αυτοί που έμειναν πίσω, ίσως έμειναν εκεί που έμειναν επειδή ήταν άτολμοι ή δεν είχαν τα προσόντα να διεκδικήσουν κάτι καλύτερο;Σκεφτήκατε ποτέ ότι αυτοί που έφυγαν δεν ήταν επειδή δεν νοιάζονταν για την πατρίδα τους, αλλά επειδή είχαν προσδοκίες για την ζωή τους που η χώρα τους δεν τους επέτρεπε να υλοποιήσουν;Ευχαριστώ και πάντα χωρίς παρεξήγηση.
Γιατί είπε κανείς ότι είναι κατακριτέο; Όσο για το ποιος επιλέγει να μείνει και ποιος να φύγει, αυτό είναι μια μεγάλη κουβέντα. Είναι απόλυτο να φεύγουν δλδ μόνο αυτοί που έχουν τα προσόντα και αυτοί που έχουν το θάρρος; Αποκλείεται ας πούμε κάποιος να έχει τα προσόντα, αλλά να μην θελει να φύγει από τον τόπο του, ενισχύοντας τον; Ή να μην θέλει να εγκαταλείψει τους δικούς του; Επίσης, το ποιος έχει τα περισσότερα κοτσια, άσε να το κρίνει ο καθένας προσωπικά. Γιατί όσο θάρρος θέλει κάποιος για να εγκαταλείψει τα σίγουρα, άλλο τόσο θάρρος θέλει για να μείνει και να παλέψει σε μια κατάσταση παγιωμένη και μη εξελισσόμενη προς το καλύτερο.
Σιγά ρε όλοι σας τον φάγατε τον άνθρωπο, γιατί ψέματα λέει ότι εδώ το κοινωνικό κράτος συντηρεί παράσιτα (πέρα από τους ανθρώπους που το έχουν πραγματικά ανάγκη) χτυπώντας αυτούς που θεωρεί προνομιούχους με εισοδήματα 12 χιλιάδες ευρώ το χρόνο. Να αγιάσει το στόμα σου και εσείς που κράζετε και λέτε ότι το παλεύετε πιείτε τώρα τον φραπέ σας ήρεμα στον καναπέ σας.
Το κοινωνικό κράτος δεν συντηρεί τα παράσιτα, κάνει κάτι χειρότερο. Διαιωνίζει αυτήν την παγιωμένη κατάσταση. Αυτό που λες είναι εντελώς λάθος. Χωριζεις την Ελλάδα σε παράσιτα και σε "προνομιούχους", ενώ αν το σκεφτείς καλύτερα θα καταλάβεις ότι και οι δύο αυτές κατηγορίες (όπως και οι υπόλοιπες που υπάρχουν δηλαδή) είναι στην ίδια θέση περίπου. Δεν πιστεύω ότι αν υπήρχαν δυνατότητες να δουλεψουν όλοι ώστε να βοηθησουν την χώρα τους με ωραίες συνθήκες εργασίας, θα έλεγε κανείς όχι. Γιατι δεν μπορεί κάποιος, διαρκώς, να έχει να επιλέξει ανάμεσα στο κακό και στο χειρότερο και να αναγκαζεται να επιλέγει το λιγοτερο ασχημο.
Συνήθως όσοι φεύγουν με πίκρα φεύγουν γιατί την πονάνε την χώρα τους και περισσότερο τους ανθρώπους τους που αφήνουν πίσω... Κρίμα...Καλύτερα που έφυγες, αφού έχεις τέτοια άποψη.. Καλύτερα όμως να μη χαρακτηρίζεις γιατί σε αυτή τη σκατοχώρα δεν ζει η οικογένεια σου;;
εμεις οι πληβειοι μειναμε να παλεψουμε για αυτην την σκατοχωρα.....(βλεπεις την διαφορα μας)??ασχολησου τωρα με αυτην που εισαι,μιας κ εφυγες απο εδω κ ασε μας εμας να βγαλουμε ακρη.να εμενες εδω..να ειχες κ αποψη
Έχεις δίκιο ότι το κράτος κάνει κοινωνική πολιτική σε βάρος ευσυνείδητων πολιτών που είναι αναγκασμένοι να πληρώνουν τεράστια ποσά σε ασφαλιστικές εισφορές και φορολογία, ενώ παράλληλα παίρνουν επιδόματα,πέρα από τα άτομα που αντικειμενικά τα χρειάζονται(που αδίκως τους παίρνει η μπάλα), και πολλοί τεμπέληδες. Διαφωνώ όμως στα εξής: δεν μπορείς να χαρακτηρίζεις «σκατοχωρα» στο σύνολο της τη χώρα στην οποία ήρθες στο κόσμο, που ζουν ενδεχομένως αγαπημένα σου πρόσωπα, που αντικειμενικά εχει φοβερή φυσική ομορφιά. Είναι πολύ αφοριστικό. Τέλος μπορεί να υπάρχει κρίση αλλά έναν καφέ στον ήλιο με παρέα μπορείς να τον απολαύσεις, όπως επίσης και ένα κομψό και όχι απαραίτητα ακριβό ντύσιμο μπορείς να το έχεις.
αν τυχει να ξαναγυρισεις λοιπον στη σκατοχωρα που λες θα εισαι ενα ακομα σκατο ...και μαλλον δεν μπορεσες να παρεις κανα επιδομα ..σκατοεπιδομα..κι εβγαλες σκατοδιαβατηριο για να σκατοταξιδεψεις
Ας υπάρξει ένα κανονικό κράτος, που θα φροντίζει όλοι οι πολίτες να έχουν μια φυσιολογική δουλειά, με δικαίωματα, με φυσιολογική αμοιβή, ωραρια. Ας φροντίσει κάθε άνθρωπος να έχει μια δουλειά, ευχάριστο εργασιακό περιβάλλον και κίνητρο για δουλειά, ώστε να αποδίδει περισσότερο. Ας φροντισει, τα χρήματα που παίρνει από τον κόσμο και από αλλού, να τα αξιοποιεί καταληλλως. Ετσι, τα επιδόματα θα μειωθούν κατα πολύ και ίσως υπάρξει ένα πιο λειτουργικό κράτος. Υπάρχουν αυτά τα άτομα σίγουρα, κάποιοι επειδή είναι απλά τεμπέληδες, καποιοι επειδή δεν βρίσκουν, και κάποιοι επειδή είναι τόσο απογοήτευμενοι, που απλά δεν τους νοιάζει (σε εισαγωγικά) Επίσης, σιχαίνομαι τους ανθρώπους που χαρακτηρίζουν την χώρα τους με αυτόν τον τρόπο.

ΑΠΕΡΓΙΑ ΠΡΩΤΗ ΜΑΪΟΥ