Πολάκης για Κυμπουρόπουλο: Έκανα πολιτική κριτική και το διαστρέβλωσαν

Πολάκης για Κυμπουρόπουλο: Έκανα πολιτική κριτική και το διαστρέβλωσαν Facebook Twitter
4

Μετά τις σφοδρές αντιδράσεις που προκάλεσε η επίθεσή του στον Στέλιο Κυμπουρόπουλο, ο Παύλος Πολάκης σε μια προσπάθεια να ρίξει τους τόνους, προχώρησε σε νέες δηλώσεις, εξηγώντας πως έκανε «πολιτική κριτική».

«Έκανα πολιτική κριτική» δήλωσε ο αναπληρωτής υπουργός Υγείας από το περιστύλιο τη Βουλής, ερωτηθείς από δημοσιογράφους για την επίθεσή του στον υποψήφιο ευρωβουλευτή της ΝΔ.

«Ένα σύγχρονο κοινωνικό κράτος οφείλει να θεσμοθετεί θετικά μέτρα άρσης των διακρίσεων υπέρ των ατόμων με αναπηρία, αυτό δημιουργεί την κοινωνία των ίσων ευκαιριών», σημείωσε ο υπουργός.

«Το ερώτημα προς τη Νέα Δημοκρατία και τον κ. Κυμπουρόπουλο είναι αν τα θετικά μέτρα, όπως μόρια και επιδόματα, τα θεωρούν χάρες που θέλουν να καταργήσουν ή είναι η ουσία της κοινωνικής πολιτικής. Διατύπωσα πολιτική κριτική σε δήλωση που έλεγε κάποια πράγματα από τη στιγμή που ορθώς κάνει και εκτίθεται στο πολιτικό πεδίο. Το ερώτημα είναι αν τα θεωρούν χάρες που θέλουν να καταργήσουν», ανέφερε ο Παύλος Πολάκης στη δήλωσή του.

Πολιτική
4

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Τέμπη: Συνωμοσιολογία το «μπάζωμα», λέει ο Τριαντόπουλος και εξηγεί ότι οι ενέργειες καθορίστηκαν από το Ειδικό Σχέδιο Ανθρώπινων Απωλειών

Πολιτική / Τέμπη: Συνωμοσιολογία το «μπάζωμα», λέει ο Τριαντόπουλος και εξηγεί ότι οι ενέργειες καθορίστηκαν από το Ειδικό Σχέδιο Ανθρώπινων Απωλειών

Δεν έχουν σχέση με την πραγματικότητα ισχυρισμοί που αναφέρονται στη διαμόρφωση του χώρου στα Τέμπη, δήλωσε ο Χρήστος Τριαντόπουλος
NEWSROOM

σχόλια

4 σχόλια
Ίσως ο Πολάκης έχει κάποιο δίκαιο. Η κλασσικοί δεξιοί (ρεπουμπλικάνοι, ντολαντραμπικοί, συντηρητικοί, λιμπερταριανοί κλπ) παγκοσμίως είναι κατά των θετικών μέτρων και της κοινωνικής πρόνοιας. Άρα ίσως είναι άτιμο να κάνουν χρήση των προνομίων οι ίδιοι αλλά συγχρόνως να θέλουν να τα καταργήσουν. Εάν ο Πολάκης δεν ήταν βοσκός και ήξερε και Ελληνικά καλύτερα από εμένα, ίσως να είχε εκφράσει την ιδέα του σωστά και τώρα να μην τον κυνηγούσε όλο το ίντερνετ. Επίσης, δε νομίζω ότι η ΝΔ είναι κλασσικό δεξιό κόμμα, οπότε ίσως τζάμπα γαυγίζει ο Πολάκης.
Κατάλαβε κανείς τι είπε ο Πολακης; Δεν λέω αν συμφωνεί ή διαφωνεί κανείς με τον Πολακη, μόνο αν έβγαλε κανένας νόημα από αυτές τις δηλώσεις. Ντελίριο ανθρώπου ο οποίος το έχει χάσει τελείως μου θυμίζει.
Ας κάνει πρώτα πολιτική κριτική στον εαυτό του που χρησιμοποίησε το αξίωμά του, χωρίς να το προβλέπει κανένας νόμος, για να πάρει δάνειο εν μέσω οικονομικής κρίσης και μετά ας ασχοληθεί με όλους τους υπόλοιπους.
Ο τύπος μου θυμίζει τόσο οπτικά όσο και ως ιδιοσυγκρασία τον εμετικό Mr Creosote από τους Monty Python, στο "Νόημα της ζωής". Αναρωτιέμαι τι είναι πιο γκροτέσκο, η συγκεκριμένη σκηνή ή η παρουσία του εν λόγω πολιτικού; https://youtu.be/GxRnenQYG7I?t=306