Όσα μας κρύβει το κανάλι του ALPHA

Facebook Twitter
26

Γεια σας. Από την Δευτερα, αν δεν κάνω λάθος, έπαιζε trailer στον σταθμό alpha tv για το επεισόδιο του "Όσα μου κρύβεις" μιας εκπομπής που υποτίθεται ότι θιγει θέματα ταμπού που διχάζουν την κοινωνία.

Το επεισόδιο είχε σαν θέμα την ομοφυλοφιλία και το coming out ενός ομοφυλόφιλου στους γονείς του και στην κοπέλα του.

Μετά λύπης μου είδα σήμερα ότι το trailer του επεισοδίου αντικαταστάθηκε με ένα άλλο και αυτό το επεισόδιο δεν θα προβληθεί.

Σε επικοινωνία μου με το κανάλι δεν έλαβα κάποια απάντηση. Το θεωρώ καθαρά ομοφοβικό και ρατσιστικό να μην προβληθεί αυτό το επεισόδιο που θα δείξει τι περνούν πολλά άτομα στην κοινωνία μας.

Θα το εκτιμούσα αφάνταστα αν και εσείς σαν lifo επικοινωνούσατε με τον σταθμό μήπως τον "πείσουμε" να προβάλει αυτό το επεισόδιο, όχι τόσο για την ποιότητα της εκπομπής αλλα γιατί θιγει ένα καίριο και σημαντικο κοινωνικό πρόβλημα.

26

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Από το Μπανγκλαντές ως τη Μόρια και την Αθήνα: Η απίστευτη ιστορία της τρανς πρόσφυγα Oliveya Myrah

Οι Αθηναίοι / Μπανγκλαντές / Μόρια / Αθήνα: Η απίστευτη ιστορία της τρανς πρόσφυγα Ovileya Myrah

«Για πολύ καιρό ο κόσμος μόνο έπαιρνε από μένα. Τώρα προσπαθώ κι εγώ να κερδίσω πράγματα, να νιώσω ότι έχω μια θέση»: Η διερμηνέας και ακτιβίστρια ανθρωπίνων δικαιωμάτων στους Γιατρούς Χωρίς Σύνορα και σερβιτόρα στο Shamone είναι η Αθηναία της εβδομάδας. (Προσοχή: Το κείμενο περιλαμβάνει περιγραφές σεξουαλικής κακοποίησης και αυτοτραυματισμού.)
ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΔΙΑΚΟΣΑΒΒΑΣ
Proud Seniors: Η πρώτη φιλοξενία ΛΟΑΤΚΙ+ ατόμου σε πρόγραμμα Στέγασης και Υποστήριξης

Ελλάδα / Proud Seniors: Η πρώτη φιλοξενία ΛΟΑΤΚΙ+ ατόμου σε πρόγραμμα Στέγασης και Υποστήριξης

«Με την αναστολή των ενεργειών για τη λειτουργία του πρώτου Ξενώνα Φιλοξενίας ΛΟΑΤΚΙ+ ατόμων από τη νέα δημοτική αρχή της Αθήνας, η κοινότητα μας παραμένει χωρίς κανένα δίκτυ στοιχειώδους προστασίας»
NEWSROOM