Πάσχα 2019: Ποιο κανάλι θα δείξει φέτος το «Ιησούς από τη Ναζαρέτ»

Πάσχα 2019: Ποιο κανάλι θα δείξει φέτος το «Ιησούς από τη Ναζαρέτ» Facebook Twitter
1

Για την τηλεόραση, Πάσχα σημαίνει το old time classic «Ιησούς από τη Ναζαρέτ», η πιο δημοφιλής τηλεοπτική παραγωγή που από την δεκαετία του 80, επιστρέφει κάθε χρόνο στην ελληνική τηλεόραση.

Ο Ιησούς από τη Ναζαρέτ (Jesus of Nazareth) η τηλεοπτική μίνι σειρά βρετανικής και ιταλικής παραγωγής συνολικής διάρκειας 371 λεπτών θεωρείται ως η μεγαλύτερη θρησκευτική παραγωγή στην ιστορία της μικρής και της μεγάλης οθόνης, που αναφέρεται στη Γέννηση, τη Ζωή, τα Πάθη και την Ανάσταση του Ιησού Χριστού.

Την παραγωγή υπογράφει ο Ιταλός σκηνοθέτης Φράνκο Τζεφιρέλι και το καστ είναι εντυπωσιακό ενώ η φιγούρα το Ιησού όπως τον ενσάρκωσε ο Ρόμπερτ Πάουελ θεωρείται από πολλούς εμβληματική.

Η σειρά προβλήθηκε για πρώτη φορά από το Ιταλικό κανάλι RAI 1 στις 27 Μαρτίου 1977. Ο προϋπολογισμός της ήταν 180.000.000 δολάρια και η κινηματογράφησή της έγινε από την RAI Radiotelevisione Italiana.

Η σειρά επιστρέφει και φέτος και θα προβληθεί στον ΑΝΤ1.

Ο Ιησούς από τη Ναζαρέτ θα προβληθεί φέτος σε τέσσερα μέρα από την Μ. Τετάρτη έως και το Μ. Σάββατο στις 20:45.

Πάσχα 2019: Ποιο κανάλι θα δείξει φέτος το «Ιησούς από τη Ναζαρέτ» Facebook Twitter

Το κανάλι του Αμαρουσίου εξέδωσε ανακοίνωση στην οποία αναφέρει:

Αυτό το Πάσχα, το πρόγραμμα του ΑΝΤ1 φέρνει στους τηλεοπτικούς μας δέκτες δύο μεγαλοπρεπείς θρησκευτικές τηλεοπτικές υπερπαραγωγές που έχουν γράψει ιστορία. «Ο Ιησούς από τη Ναζαρέτ» και «Η Βίβλος» επιστρέφουν και φέτος στην prime time ζώνη του ΑΝΤ1.

Από τη Μεγάλη Τετάρτη έως και το Μεγάλο Σάββατο στις 20:45 το διαχρονικό τηλεοπτικό αριστούργημα, «Ο Ιησούς από τη Ναζαρέτ», επιστρέφει ξανά. Ακολουθεί, στις 23:00, το μεγαλόπνοο blockbuster, «Η Βίβλος», το οποίο θα προβάλλεται από τη Μεγάλη Τετάρτη έως τη Μεγάλη Παρασκευή. Το πρόγραμμα του ΑΝΤ1 γεμίζει με πίστη, ελπίδα και δύναμη.

«Ο ΙΗΣΟΥΣ ΑΠΟ ΤΗ ΝΑΖΑΡΕΤ»: Θρησκευτικό δράμα, αμερικάνικης παραγωγής 1977 Σκηνοθεσία: Φράνκο Τζεφιρέλι

Παίζουν: Ρόμπερτ Πάουελ, Αν Μπάνκροφτ, Ολίβια Χάσεϊ, Έρνεστ Μποργκνάιν, Κλαούντια Καρντινάλε, Τζέιμς Μέισον,Τζέιμς Φαρεντίνο, Λόρενς Ολίβιε, Άντονι Κουίν, Ρόντ Στάιγκερ Ντόναλντ Πλέζανς, Κρίστοφερ Πλάμερ, Πίτερ Ουστίνοβ, Μάικλ Γιόρκ.

Η πιo κοσμαγάπητη και μεγαλoπρεπής θρησκευτική παραγωγή στηv ιστoρία της τηλεόρασης ,«Ο Iησoύς από τη Ναζαρέτ», είvαι έvα oγκώδες και oλoκληρωμέvo έργo, σκηvoθετημέvo με μαεστρία και απλότητα απo τov κoρυφαίo δημιoυργό, Φράvκo Τζεφιρέλι. Ο Iταλός σκηvoθέτης απέδωσε με ευλάβεια και θρησκευτική πρoσήλωση τα Πάθη τoυ Κυρίoυ, αvαπαριστώvτας τα γεγovότα με πίστη στις Γραφές και απόλυτo σεβασμό στηv ιερότητα τoυ θέματoς. Ο σπουδαίος Ιταλός σκηνοθέτης πραγματοποίησε τα γυρίσματα στoυς αυθεvτικoύς χώρoυς και χρησιμoπoίησε έvα εξαιρετικό επιτελείo ηθoπoιώv όπως o Σερ Λόρεvς Ολίβιε, η εκφραστική Αvv Μπάvκρoφτ, η πανέμορφη Ολίβια Χάσεϊ, ο Άντονι Κoυίv, o Μάικλ Γιoρκ και φυσικά o εξαϋλωμέvoς Ρόμπερτ Πάoυελ με τo θεϊκό γαλαvό βλέμμα - τέλεια επιλoγή για τov ρόλo τoυ Iησoύ.

 
TV & Media
1

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Η Αννα Γουίντουρ ξαναπαίρνει το Devil Wears Prada στα χέρια της

Διεθνή / Για σένανε μπορώ τη Vogue να προδώσω: όταν η Άννα Γουίντουρ συνάντησε ξανά τη Μιράντα Πρίστλι

Η Vogue ενώνει στο εξώφυλλο του Μαΐου της Vogue την Άννα Γουίντουρ και τη Μέριλ Στριπ, λίγο πριν από το The Devil Wears Prada 2 και το Met Gala, ξαναφέρνοντας στο προσκήνιο τον μύθο που συνοδεύει την ταινία εδώ και είκοσι χρόνια.
THE LIFO TEAM
WARNER BROS PARAMOUNT SKYDANCE

TV & Media / Η Paramount Skydance εξασφαλίζει $24 δισ. από κεφάλαια της Μέσης Ανατολής για τη συμφωνία με τη Warner Bros

Το υπέρογκο ποσό μειώνει παράλληλα τη συνεισφορά που θα χρειαστεί να καταβάλει ο Λάρι Έλισον, ενώ η συμφωνία μεταξύ των δύο εταιρειών αναμένει την έγκριση ρυθμιστικών αρχών και ειδική ψηφοφορία μετόχων
THE LIFO TEAM
Η Jessica Lange γύρισε στο American Horror Story και το Murder House πλανάται ξανά από πάνω της

TV & Media / Η Τζέσικα Λανγκ γύρισε στο American Horror Story και το Murder House πλανάται ξανά από πάνω της

Η θρυλική ηθοποιός επιστρέφει επίσημα στο American Horror Story για τη 13η σεζόν, με την παραγωγή να δημοσιεύει τις πρώτες φωτογραφίες από το γύρισμα και να επιβεβαιώνει ότι τα γυρίσματα έχουν ξεκινήσει.
THE LIFO TEAM
ΑΡΗΣ ΜΟΥΓΚΟΠΕΤΡΟΣ

TV & Media / Άρης Μουγκοπέτρος: «Χρωστάω σε όποιον μιλάει ελληνικά αυτή τη στιγμή»

Ο μουσικός σχεδόν ένα χρόνο μετά το ατύχημα που του στοίχισε δύο δάχτυλα μίλησε στην εκπομπή «Αυτοψία» για τους λόγους που απέσυρε τις κατηγορίες εναντίον του ατόμου που του έδωσε την κροτίδα αλλά και για την οικονομική του κατάσταση
THE LIFO TEAM
NETFLIX ΡΩΜΗ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟ

TV & Media / Δικαστήριο έκρινε παράνομες τις αυξήσεις τιμών του Netflix, ανοίγοντας τον δρόμο για επιστροφές έως και 500 ευρώ

Το δικαστήριο έκρινε ότι οι αυξήσεις στις τιμές συνδρομής μεταξύ 2017 και 2024 ήταν παράνομες, γεγονός που ενδέχεται να δίνει δικαίωμα σε εκατομμύρια Ιταλούς συνδρομητές να λάβουν επιστροφές έως και 500 ευρώ. Η εταιρεία streaming δηλώνει ότι θα ασκήσει έφεση.
THE LIFO TEAM

σχόλια

1 σχόλια
Εμένα πάντως με έσωσε ,σαν πιτσιρικά από την γκρίνια της γιαγιάς μου να πηγαίνω εκκλησία τα απογεύματα ,Μεγάλης Εβδομάδας.Το δείχνει η τηλεόραση γιαγιά ...της έλεγα